' fint som snus

blev en alldeles alldeles jättefin dag idag :)

blev en promenix hem till mamma för lite kaffe och struntprat, sen hem & laga käk. mika kom förbi & jag käkade och sen hinkade vi ännu mer kaffe :) lovisa kom förbi & så hinkade vi ÄNNU mer kaffe d: lisa on speed drog sedan till jobbet & klarade av det första "riktiga" 4 timmarna och det gick BRA!!! jag lyckades sälja en order första dagen, känns sjukt bra :D



happy girl!


har nyss klämt i mig ett par mackor & lite mjölk&flingor och ska snart kasta mig i sängen.. imorn är det godisjobb på morgonen & sen sälj-jobb 14-18, sen mysmiddag med mitt hjärta :) fiiiint!


men tack&godnatt då :)


' coola bandygrabbar!


' solstrålar

godmorgon!

nu har jag sovit bort mitt dåliga humör & känner jag fit for fight igen :) fick dessutom en rejäl sovmorgon idag, ändå till 10? tack deus (eller tack badrummet för att ni höll honom instängd & tyst). yesyes!

 

har nyss pillat i mig lite frukost & sitter och dricker en kopp kaffe nu.. undrar vad denhär dagen har att erbjuda? jobb 17-21, men före det då? :) kanske en sväng förbi mamma & ta en kopp kaffe. vi får la se.

 

föressten, jag kan inte annat än ÄLSKA hösten när den är såhär fin som den varit denhär veckan! men alltså, ellerhur? =) strålande sol, blå himmel, fullt av gula & oranga löv som flyger omkring? jag njuter. älskar kombinationen att fortfarande kunna använda skinnjackan, men att till det ta fram största halsduken & skinnhandskarna =) fint siddu.

 

ha en fin torsdag (snart är det helg) !

pussis.


' onsdag

då var ännu en dag avklarad!

körde heldag på utbildningen på nya jobbet idag, och det känns bara bättre & bättre. imorgon ska vi börja sälja själva och det är givetvis jävligt nervöst men det är bara att hoppas att det går bra :) sen är det ett jävligt roligt gäng tjejer jag ska börja jobba med & det gör ju att allt känns ännu bättre!

 

dock har ju jag & min sambo ett jätteroligt liv. fan, det är september och bandyn börjar redan ta över. klart det är skitkul för honom och att det går bra och allt detdär, men det är inte så kul för mig. bajs. detta drog ner mitt humör från 100 till 0 nu.

 

godnatt.


' fint

har haft en SÅ bra dag idag!

började med "halv" sovmorgon (deus väckte mig, skräll?) sen blev det lite mysfrulle med mattias som var ledig idag, tog en dusch och sen åkte vi ut på en liten shoppingtur! avverkade fröbergs, lager 70, dollar store, coop & en till affär där vi köpte en ny tv-bän, skitsnygg :) sen köpte vi hem en varsin sallad från trafikcafeét!



ungefär en sånhär skönhet har vi införskaffat oss! (bild lånad från google)


fixade och donade lite hemma & sen var det dags
för dag 2 på utbildningen på jobbet, och idag fick vi sitta med och bara lyssna i 4 timmar! kändes mycket bättre idag & det blir nog fan bra dethär :) skönt med en positiv lisa för en gångs skull va? yes.

 

nu ska jag myspysa med min fina älskling som har tänt en brasa & gjort jättefint här hemma. gillar't ♥ försöka sova rätt tidigt för imon är det utbildning 12.15-21.00.

pusshej!


' snyggaste tjejerna i stan


' good shit


' en stor saknad





jag saknar min fina underbara vän josefine.
på söndag - på söndag - på söndag! jag LÄNGTAR!


' slut som artist

jag är helt jävla slut.

både i kroppen & i psyket. bortdomnad. trött.


ändå är det något som ligger och gnager i mig, varför?
rastlöshet? hur kan det finnas efter denna dag? dagen har varit intensiv, men ändå bra. dethär kommer bli tufft, men finns det något jag inte klarar? NEJ. positivt tänkande.


puh. ska nog ta en promenad. eller sova?


ellervafan.

 

vill ni ha något vettigt att lyssna på?

robyn - hang with me (bästa skiten jag hört på länge!)


' åh mamma mia

fyfan vad trött jag är, och klockan... halv 12?

hade klockan på ringning klockan fem imorse, upp för lite frulle & sen iväg och jobba 4 timmar med godisplock, gick ganska bra. hem & har precis slängt i mig lite lunch och nu sitter jag med en kopp kaffe! om ca 45 minuter ska jag infinna mig på mitt nya jobb för första utbildningsdagen, wiho :)

 

slutar nån gång mellan 18-20 ikväll och då kan jag lova att jag ska sova. åh min gud. sånna här dagar hoppas jag inte behöva ha många gånger. big no no!

 

ha en skön måndag i solen :)

 


' bravader

vilken jävla fest det blev igår!

hade verkligen superkul, kanske blev en aning för mycket alkohol, men vafan. kul var det. har dock aldrig i mitt liv mått så dåligt som jag gjort idag, herregud. menmen.

 

& ikväll skänker vi många tankar till lars nära & kära.

vila i frid.

 

 


' rider omkring

på plats i falun.
nu rider vi runt i lägenheten och bara VÄNTAR på att klockan ska gå fortfare så vi kan fixa oss och höja glasen till skyarna! fan vad pepp jag är. nyss käkat sushi, kunde inte blivit en bättre start liksom. yeeees.

men tjejer, vad gör vi? - NU KÖR VI!



' finally

godmorgon alla solstrålar!

äntligen fredag, äntligen helg & ÄNTLIGEN har jag fått sova ut. 10 timmars sömn gjorde susen, känner mig nästan helt återställd efter denna galna vecka! yes. änt'ä fint?






har nyss haft morgonmöte med min chef på proffice & skrivit kontrakt för det nya jobbet, och nu känns allt mycket bättre. klart jag ska ge detta en chans, prova har ju ingen dött av. & med en sån bra chef kan det väl inte bli annat än bra? :) fan, ser ni vad positiv jag är? hoppas det håller i sig hela dagen!!

klockan 1o-13 är det tvättstugan som gäller, och under den tiden ska jag också få besök av jennifer & söt-hugo på lite fika :) vid tre ska jag till kuppan, lämna tillbaka ett par leggings, handla mat med min darlo & sen vidare till systemet och inhandla lite vin inför morgondagen, åka & köpa ved till vårt fredagsmys, klockan 17 ska jag träffa mina underbara "gamla" klasstjejer för en fika och sen hem för middag!

vilken dag va?
uppdatering följer...


' kaos

vilken jävla helvetes dag!

jobbade med godisplock idag igen. började 8.30 & det brukar max ta fyra timmar, och man brukar ha en pall att plocka. okej - men idag - JA, 4 pallar och sex timmar senare gick jag hem utan att vara helt 100% klart. fyfan. fick slänga i mig min matlåda hos mamma och sen iväg på teater. puh. som toppen på allt håller jag på att bli sjuk, och som om jag hade tid med det? alltså, KAOS.

 

har nyss kommit hem & slängt i mig en sjukt god macka (med skagenröra & skinka) och en tallrik yoghurt. väntar på att systrarna hansson ska komma förbi :D äntligen - som jag har längtat!

 

imorgon är det fredag och hela dagen är spikad från morgon till kväll.

yes. tackochgodnatt!


' nu räcker det

nu får det väl vara dags att sova!

dagen har varit lång och "intensiv". fått mycket gjort - bra lisa.

har kikat idol & druckit smoothie med lollocoll & nu kikar jag på "berg flyttar in" hos gunde svan idag, alltså fyfan vad roligt. gunde visade nyss 'dagens outfit', fyfan vad jag skrattade! haha. kul med lite kvällsnöje.

 

ska krypa ner brevid min älskling & mysa nu. ♥

pöss.


' för fint



GILLAR'T!

' duktig

jag är en duktig flicka!

jobbade 8-14, åkte hem och drack kaffe & mös med mamma :) sen skurade jag badrum & fixade lite här hemma, lagade mat (kycklig-gryta idag igen) och det blev supergott, tyvärr blev det för starkt för lilla mattias d: jag enjoyade det iaf! har nyss druckit kaffe och spelat kort med M & L!

 

har fortfarande lite energi.

hm. ska nog plocka ihop alla mina tusen klädesplagg som ligger brevid sängen & sen ta och gå ut med soporna. boka ny tvättid och gå till tempo & köpa mjölk! sen ska jag mysa ner mig i soffan med lovisa :)

 

pöss på er.


' onsdag

GUD vad fort dagarna går...

redan onsdag & jobb idag igen. är supertrött idag igen, uh!

sitter med en kopp kaffe och försöker vakna till liv.

har inga vidare planer för vad som händer efter jobbet, blir väl vila lite och städa iordning här hemma. kanske hinna med en kopp kaffe med min mor också? let see.

 

alltså min vecka har varit/är/kommer vara GALEN!

såhär har/kommer den se ut;

 

måndag: jobb med godis 8.30-12.30

tisdag: jobb på dagis 8.00-14.00

onsdag: jobb på dagis 8.00-14.00

torsdag: jobb med godis ca 8.30-12.30, teater 17.30-18.30

fredag: skriva jobbkontrakt 8.00, ev. tvätta, fika med tjejerna kl 17.00

lördag: mysförmiddag, middag, fix & fest i falun hos sandra

söndag: SOVA!

 

jag är inte van att jobba så "mycket", men det blir fina pengar :)

kommer att få 3 löner nästa månad. det är väl bara att tacka & ta emot!

nej. frulle och jobb nu. ha en bra onsdag.


' får man klaga?

får man klaga? jag känner mig på klaghumör.

det är inte roligt att bli vuxen. big no no. jobba, och jobba och sen vara supertrött. laga mat och sen vilja (och vara tvungen) att sova klockan 9. vilket skämt till liv. sådär - nu har jag klagat klart!



jag älskar dig min fina!



nu till det positiva.
det var KUL att jobba idag, jag fick sova en timme när jag kom hem, dricka kaffe och spela kort med mina favoriter, sen lagade min älskling jättegod kvällsmat (han diskade också!), sen tog vi ett varmt bad och nu ligger vi på soffan och äter äpple & tittar på idol. om en liten stund ska vi sova & imorgon vankas jobb igen 8-14.


sov gott!
puss&kram


' ingen kan dansa som jocke



om man känner sig nere eller uttråkad, så tar man en titt på denna video och vips så blir dagens genast lite roligare! :D

' tröttast

tror att jag är tröttast i hela världen!

jobbade på godisjobbet igår 8.30-12.30 sen var det chilldag. hängde med malin, lagade käk & så. somnade vid 10. idag är det jobb på dagis, i torsång, 8-14. det blir la lite pengar iaf! det är bra :) men jag är trött.

 

& vilket fint väder vi ha då. uhu!

när jag kommer hem från jobbet idag tänker jag slänga mig på soffan under mitt täcke tillsammans med min älskling, och jag tänker inte kliva upp nå mer för dagen d: haha. stackars mig! nejdå.

 

jobbdags.


' ett fint minne



kolla in grabben! detta är ett fint, jävligt roligt sommarminne :)

' politik

godmorgon!

uppe med tuppen idag. sitter & tar mig en kopp kaffe och laddar för att dra iväg och jobba om en timme.. ska jobba själv på godiset för första gången idag, det gillar vi. hoppas det går bra bara!

 

och hallå, vadå moderaterna? IGEN?

fattade ni ingenting av vad som har hänt de senaste 4 åren? uh vad irriterad jag blir. tur att de röda vann här i borlänge iaf. men ändå. moderaterna? åh. tycker faktiskt att det var bra att SD kom in i riksdagen iaf, lite nyttigt kan dom nog tillföra & jag tror inte på någon ny "hitlertid" eftersom dom har alla andra partier emot sig. och undra hur dom kunde komma in? kanske för att dom trycker på en punkt som dom flesta bryr sig mycket om?

 

jaja. usch. moderaterna säger jag bara.

 


' vit helg?

nix, blev ingen vit helg för mig.

blev bjuden på party hos sofia igår, med zara & elin, mina fina vänner som jag inte träffat på så länge. och vilken fest det blev! haha. öl-spel, vin, shots här & shots där. en helt galen kväll. s1, bakfickan och slutligen centrum grillen innan jag vinglade hem! ojojoj. tack tjejer för en grym kväll :)



världens bästa brudar från igår!


idag har jag fan inte mått bra d: men shit happens. nu börjar jag piggna på mig lite igen! har tagit ett varmt bad, städat lite, lagat & ätit mat - korvstroganoff som är världens bästa bakismat! nu väntar jag på att min lilla plutt ska komma hem så vi kan gå & rösta och greja lite. yesyes.



ha en trevlig söndag!
& kom ihåg att rösta för tusan.


' shopping!

återigen hemma efter en shoppingtur med mamma :)

först blev det lager 70 där jag införskaffade mig ett par jeans & ett partylinne, sen vidare till dollar store där det blev lite allt i allo behövliga saker :) sen drog vi hem till gammelmormor karin & drack kaffe, jättemys! vidare därifrån till kuppan där jag handlade en tröja & ett par leggings. supernöjd! :)

 

har nyss druckit lite kaffe hos lovisa & snart tänkte jag ta mig ett varmt bad. sen ska jag väl diska & pyssla och laga mat tills min älskling kommer hem. klockan går bara föör sakta. jag längtar tills FREDAGSMYS! yesyes.

 

föressten, införskaffade mig ett rött läppstift idag. kan sanna, kan jag tänkte jag. så vi får väl se. nästa helg är det fest så vi får se om jag ska premiära med knallröda läppar då!

 

tjingeling.


' fredag

äntligen fredag, äntligen helg!

ÄLSKAR fredagar när min älskling har sovmorgon, för då får vi vakna upp tillsammans, kramas och äta frukost tillsammans. alldeles alldeles supermysigt. :)

 

idag ska jag dra iväg på en shoppingtur med mamma. vi får väl se hur det slutar. men det var SÅ längesen jag köpte något till mig själv, och ett par kronor kan jag ju unna mig att bränna. det tycker jag. yes, så får det bli!

 

ikväll är det fredagsmys! ♥


' svar på tal

många som frågar vad det är för jobb.

ja, det är ett säljarjobb som säljer el-avtal till privatpersoner. har sin lokal på kupolens fjärde våning & till och börja med är det en 50% tjänst, men som har god chans till heltid. så nu vet ni!


' YEEEEEES!

för er som undrar hur det gick med jobbet...

JAG FICK DET! JAG FICK JOBBET!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAAA!


just nu är jag
helt jävla underbart lycklig. fattar inte att det är sant. äntligen är det min tur. yesyesyes. hoppas att detta är jobbet för mig & att det går bra. börjar utbildningen inför jobbet den 27e! katching.



så var det med det. jag är SÅ glad!
puss på mig.


' torsdag

godmorgon!

ja hör & häpna, det är en GOD morgon. jag har fått sovit heela natten och jag har sovit helt underbart skönt! det var jag värd. tack för det kattfan :) & tack för det mattias som låste in han på toaletten imorse d; hihi.

 

jobbade iaf igår. 9-16 och det gick superdupersegt, men det klirrar ju i kassan iaf. sen blev det hem, kaffe, mat, kortspel. senare på kvällen blev det ett varmt bad & sen idol med lollocool. somnade som sagt tidigt och SKÖNT! :)

 

jobb idag med. samma sega ställe, men bara 10-15 idag. fint. sen ska jag hinna med en kaffe med mika, teater, och lite handling inför helgen! imorgon är jag leedig och det vaknas fredagsmys med mitt hjärta :) på lördag ska jag & lovisa ha en liten kräftskiva (nyktert) ska bli gottgottgott! och hallå, hörde ni. vit helg för mig. det behövs!


kräftskiva förra året. looking good!


nu måste jag dra!

hare bra. pusshej.


' nu ska katten UT!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

jag håller på att bli helt skogstokig. på riktigt nu alltså, inget skämt. vår så kallade "katt" driver mig till vansinne. gick och la mig 21.00 igår för att äntligen få sova lite. HA HA! tre timmar senare (alltså 00.00) hade jag fortfarande inte fått somna ordentligt. så efter drygt tre timmar bestående av rivsår, grin, skrik fick han väl lov att ge sig.

 

men nu är det allvar. katten ska ut. eller jag. ja..

katten eller jag? vi får väl se hur det blir.

jag står inte ut en enda jävla natt till här hemma!

 

nu ska jag väl åka & jobba, pigg och allert som jag är. (HA HA)

ha en bra dag! puss.


' positivt eller negativt?

jaha. nu är ni kanske nyfikna på hur mötet gick idag?

en sak kan jag ju säga. det var inte positivt. men det var inte negativt heller. jag är lika nyfiken som er. trodde jag skulle få svar på en gång - men icke. senast i slutet på nästa vecka får jag veta hur det gick. så fortsätt hålla tummarna för mig så berättar jag så fort jag vet hur det gick för mig!

 

för övrigt idag? jag har en skitdag.


' DISS

idag vill jag faktiskt dissa min nuvarande "chef" borlänge kommun. skulle ju jobba idag. kommer till dagiset och nej dom ska inte ha någon vikarie förens imorgon. jaha? ringer min chef, ojdå, hon hade visst kollat & sagt fel till mig. "ojdå, så det kan gå". så det var det. ingen ersättningen, inget jobb. ha ha.

 

dagen flöt på ganska bra ändå.

blev några timmars häng i mammas soffa med kaffe & prat, sen vidare hem till jennifer för lite bus med världens bästa hugo :) sen drog jag och jennie till kuppan och käkade en stor & god sallad! har nyss sovit i över en timme och nu lagar min älskling mat! yes. en timme & en kvart kvar till mötet...

 

later!


' jobb

godmorgon!

sitter här, dricker mitt kaffe & är bara allmänt äckligt jävla trött. vi har ju en liten kissemiss som INTE tycker att jag ska få sova på nätterna. höll på och jävlades till seent inatt & började jävlas vid 5 imorse. åhhhhh! han är i trotsåldern, och allvarligt talat så låg jag imorse och funderade på hur man kväver en katt.
då är det illa.

 

ska iaf iväg & jobba på dagis om ett tag, 9-16 idag. sen hem för lite käk & sen iväg och ha det omtalade mötet med den där chefen för att se om jobbet blir mitt eller inte. ni håller väl tummarna? i do!

 

nu ska jag dricka upp mitt kaffe, käka frulle & fixa mig.

ha en bra dag allihopa. puss!


' YES

åh herregud vilken dag det blev!


såhär glad är jag idag!


blev ju en promenix med jennifer, det långa varvet runt sportfältet,
alltid lika trevligt. ingen mika med dock. men en skön promenad... MEN, här händer det grejer. på väg hem från promenixen (kl 14.10) ringer ett bemanningsföretag från falun & vill ha in mig på intervju kl 15.30. ojojoj. hem & slängde mig i duschen, fixade mig och drog dit.

dom gillade mig så imorgon ska jag få träffa chefen & se vad han tycker. detta betyder alltså att jag kan ha jobb imon. ihhhhhhhh! okej det är en 50% tjänst och mest kvällsjobb, men det är en jävligt bra början. och det var stor chans till en 100% tjänst. so why not? HÅLL TUMMARNA!

återkommer väl imorn med positiva eller negativa besked. 

nu mys med min babe, sen sova tidigt. är sjuk trött. 
puss&godnatt. 


' pluspoäng

känner mig SÅ duktig!

klockan är bara strax efter 1 och jag har hunnit med; jobba 3h, diskat vårt enorma diskberg, lagat/ätit lunch, än en gång diskat, druckit kaffe & pratat skit med sanna och strax ska jag bege mig ut på en promenix med världens bästa jennifer :) kanske får sällis av söt-mika också, we'll seeee!

 

gillar't.


' monday morning

uppe med tuppen idag!

ska iväg & jobba med kristin om en liten stund. yesbox.

tycker om när jag får jobba, så man känner att man göra ngt vettigt!

 

igår blev det ett kokhett bad med olja, sedan middag med min darling, sen kikade vi på 'ensam mamma söker' som jag tycker är SÅ bra :) tittade lite på filmen mama mia innan jag somnade som en stock! skön söndag.

 

& idag ska jag äntligen få träffa min underbara älskade sanna! iiiiih :) och ta mig ut på en promenix med jennifer fram emot kvällen. föressten så gick första invägningen bra. -1,5 kilo på en vecka, det är väl helt okej? :)

 

yepp. frulle & jobb nu!

tja.


' jävla idioter

måste bara ta upp en liten grej nu.

varför ska folk hålla på & bråka när dom är fulla? uppkäftiga, elaka, spydiga, kaxiga. varför? varför ska folk hålla på & slåss och göra illa andra människor?
vad ger dom den rätten?

 

fick höra att en kompis fick "stryk" igår, av ingen anledning alls. alltså. jag blir tokig på vårt samhälle. vad är det som har gjort att "vi" har blivit såhär? som sagt, vad ger en människa rätten att göra en annan människa fyskiskt eller psykiskt illa? INGEN har rätt att göra så. & jag blir förbannad.


skärpning tjejer & killar!


' söndagshäng

blev en jättebra lördag :)

massa mys med lovisa, supergod middag & roligt kortspel. sen hem till mor för det så kallade "sexpartyt" (det är alltså ett homeparty där en från lust och kärlek kommer & visa upp sexleksaker). massa fnitter & prat, och jättetrevligt sällskap. blev lite spel och massa dricka. avslutade kvällen på stan, liljan, ingen hit igår så jag och lovisa gick hem vid 12.

myste ner mig med min älskling & somnade gott! :)



fjortisbild från igår!


vaknade idag & mådde super. så hittills har dagen bestått av städning/diskning, kaffe & ägg, kortspel och tvtittande med lovisa. ska ta en promenad till mamma om ett tag och göra den första vägningen för denna omgång med vårt "nya liv", spännande. hoppas på bra resultat trots det stora alkoholintaget igår! yesyes.

 

ikväll ska jag äta middag & mysa med mitt hjärta. ♥
uppdaterar sen! puss


' kvickt

här kommer en snabb uppdatering!

har inte så mycket tid att spendera framför datorn.

 

gick upp vid 9, tog en promenad runt sportfältet med lovisa, sen hem & skjutsa mattias till tunet som ska iväg på match (lycka till älskling!) sen hem för frulle. färgade håret på lovisa, mamma kom förbi & jag färgade håret på henne också :) har nu färgat ögonbrynen, målat naglarna & ska strax hoppa in i duschen. halv 5 serveras middagen och klockan 6 ska vi vara hos mamma!

 

idag är jag PEPP!

justja.. min älskade sanna är på väg hem :D


' jovars

dagen idag har bestått av en massa trevliga saker.

började med jobb 8.30-12.00, skönt med lite cash. sen hem för lite lunch, och vidare hem till elin för lite kaffe, supertrevligt! ner till ica, handla och fixa. hem & vila. ikväll blir det myskväll med mattias. tacos & film står på schemat! älskar't.


 

är inte på topp idag heller, men.. ja. vad ska man göra?

imorgon är det ju party som gäller. middag & vin med lovisa, sen hem till mamma för lite mer party där, och sen kanske det blir utgång? lovisa säger "ALL IN" och jag lär väl bara hålla med. hoppas på att bli lite mer taggad tills imon!

 

så får det vara.

ha en trevlig fredagskväll! pöss.


' skit

fan vilka toppar och dalar jag har.


jävlaskitförbannadehelvetesjävlakuk vad jag är trött på dethär.
jag vill bara att dethär ska funka, bli bra.
men nix pix. är väl för mycket begärt. är dock trött på att bli besviken.

GODJÄVLANATT!


' ett steg i taget

känner mig lite "kryare" idag.

dock är jag fortfarande slut i kroppen & har huvudvärk.

men vila vila vila är bästa medicinen.

dock sköter jag inte min medicinering så väl!

hm. men jag orkar inte sitta hemma nå mer. NEJ.

 

har varit hos jennifer & marcus och druckit kaffe och pratat massa skit. & gullat med gullungen själv (HUGO), han börjar bli så stor och han är så jävla go! supermysigt. är glad att jag jennifer att prata med om så mycket saker. ♥


har nyss ätit lunch & om drygt en timme kommer mattias hem, och då ska vi fara vidare & hälsa på wallin och isabelle & deras lilla leo :) ska bli jättetrevligt. sen är det teater ikväll också. sen ska jag banne mig vila som tusan!


ska nog försöka vila lite nu. ciao.


' saknar

jag saknar min fina vän fredrik. ♥



' irriterad

GAAAH!

just nu är jag ett jävla monster.

på sjukt dåligt humör, håller på att få psykbryt för minsta lilla. jävla röv. borde allvarligt talat låsas in när jag är på dethär humöret. tack och godnatt kanske? fuck.


' det är kärlek

har ingenting att skriva om idag.

ingenting förutom att jag älskar min mattias krantz, jag älskar vårt liv tillsammans, jag älskar vårt fina hem och allt som har med oss att göra. ♥ loveyoubabyboo!


' recept

här kommer mitt recept på potatis/broccolisoppa;

ca 4 portioner


♦ 8-10 potatisar
♦ ca 400g broccoli
♦ 1 liter vatten
♦ 3 buljongtärningar (två hönsbuljong & en köttbuljong)
♦ 1 hackad vitlöksklyfta
♦ salt & peppar


skala och skär potatisen i små bitar. koka i ca 20 minuter i buljongvatten, blanda sedan ner hackad broccoli, vitlöksklyftan och kryddorna och låt koka ordentligen i 5-10 minuter. KLART!

 

servera tillsammans med knäckebröd med ost & gurka.

 

underbart gott!


' peppar, peppar

jag tror stenhårt på dethär med "peppar peppar ta i trä".

och återigen har jag misslyckats och för en sekund glömt bort att säga de två viktiga orden. igår var jag "på topp" som jag så fint uttryckte det. HAH. inge peppar peppar & ingen topp idag. vaknade med feber & halsont. har gått på alvedon hela dagen & känner mig faktiskt liiite bättre.

 

MEN, jävligt kul att bli sjuk när man väl får vila upp sig!

som ett skämt liksom. tur att jag har över 200 jobbdagar kvar på dagis. så lite mer jobb ska jag hinna med. ska hålla mig hemma imorn & sen försöka jobba torsdag/fredag om någon behöver mig.

 

ikväll ska jag & mattias hem till mamma & äta middag med henne och morfar. min fina morfar. han flyttar till thailand för gott på torsdag. har nog inte riktigt förstått att det är sant än, därför det inte känns så konstigt - ÄN! menmen. ska bli trevligt med middag iaf!

 

& så vill jag skryta om min supergoda lunch jag gjorde idag.

för vad passar väl bättre än en hemlagad soppa när man är sjuk? så jag gjorde ett eget recept som jag tänkte dela med mig av i ett nytt inlägg alldeles strax. lovisa gav den godkänt också så det är bra.


nu ska jag försöka vila bort min sjukdom.


' på topp

måndag & jag känner mig på topp!

tänk vad humöret kan stiga bara för att man har ngt att göra. har iaf jobbat 7.30-13 idag och det gick jättebra :) drog förbi jossan & drack kaffe med henne efter jobbet, sen hem för kaffe med mamma, sedan ledarträff med monika och skrev teatermanus :b gick också jättebra!

nyss har jag lagat & ätit mat. köttfärssås & spagetti. mums!
justja.. började mitt nya liv idag också. känner mig peppad. fint.


aa & imorgon ska jag jobba igen!
7.30-15, hur bra är inte det liksom?
yesbox. tidig kväll ikväll med.

puss&kram


' bakisdag

fan vilken bra dag jag hade igår!

blev ju lite ärenden fram & tillbaka igår. kaffe hos mormor, kaffe hemma med jossan :) sen färgade lovisa håret på mig, och jag måste bara säga att min nya färg är supersnygg! tack för hjälpen lollo.

 

senare kom sandra-lie och vi åt räkor & tog ett glas vin. vidare hem till jossan för att fortsätta dricka vin, spela roliga kortspel med en massa roliga människor. superroligt! kvällen slutade rätt illa men shit happens & jag fick iaf somna sött bredvid min älskling.

 

dagen idag har varit lugn. legat i sängen hela dagen & kikat på eva & adam! sen har vi storhandlat, ätit supergod middag och tagit ett varmt bad. nu sitter vi framför en mysig varm brasa och jag ska strax gå & sova. imorgon är det jobb 7.30-13 som gäller. (:

 

uppdaterar med bilder när jag får dom från sandra!

tack&godnatt. puss.


' godmorgon

lördag morgon & solen skiner!

kunde inte ha blivit en bättre morgon denna lördag..


vaknade av mig själv
vid halv 9, utsövd & mådde finemang! gick ner till lovisa & drack kaffe, tog med mig hennes små änglar ebba & olivia hem och hade sällskap av dom medan jag plockade, bäddade sängen och städade garderoben. sen kom lovisa & vi tog en till kaffe. nu har jag nyss druckit ännu en kopp & ska snart göra mig iordning för lite äreden!

 

gud vilken skön morgon.

 

och kvällen igår blev jättelyckad! tog två glas vin hos lovisa innan madde & marie kom förbi och tog sällskap med mig ner till stan, där vi strålade ihop med resten av "gänget". en underbar middag, ett glas vin och massa trevligt prat på kina gjorde min kväll :) är SÅ glad att jag följde med!




gick hem vid 9 och kröp ner i soffan med min babe. somnade vid halv elva och var bara allmänt nöjd med mig själv och hur kvällen blivit.

 

ikväll då?

lets see. lite bus tror jag på!


' yes

fan vad läsarsiffrorna steg igår :D

mycket bra. trots att det inte var så bra uppdatering..

lite pepp blir man ju på att skriva igen då!

 

ska strax dra iväg på dagens äääventyr!

ska bli superroligt att bara komma iväg & göra ngt.

faktiskt ganska kul att bara "fixa" sig lite också d;

& så måste jag tipsa om den bästa låten som går på repeat här hemma;

Flo rida - club cant handle me.



ha en bra dag!


' friday



så var det fredag igen.

tyvärr måste jag berätta att jag totalt har tappat skrivarglöden när jag var borta. och det är ganska svårt att få tillbaka den. jag skriver och skriver, och suddar och suddar. hm? får väl tvinga mig själv att skriva några rader så kommer jag snart in i det igen, i guess :)

 

idag ska jag iväg & "extraknäcka" på ett ställe med kristin, så jag kan sköta hennes jobb när hon ska iväg. gillas. extra cash är alltid fint (speciellt när man sitter hemma & är arbetslös) hah! ikväll ska jag ta ett glas vin med lovisa & sen pallra mig ner till stan för en middag med trevliga människor.

 

yesyes!

så ser det ut.

skriver igen senare!

tjingeling.

 

 


' thassos 2010

grekland thassos var helt underbart!

ett riktigt paradis med stora berg runt ön, med ett fantastiskt grönt hav med minst 30 graders värme. hotellet vi bodde på sköttes av en ung grekisk kille & en ung svensk tjej som bara var världens gulligaste. fina mysiga hotellrum. en varm och fin pool.

 

dagarna spenderades såklart i solen, på stranden eller vid poolen. sen sov vi middag (varje dag) och kvällarna bestod av att dricka vin/cider, gå ut och äta fantastiskt god mat, ta en god drink för att sedan somna ganska tidigt. det har verkligen varit en relax vecka och jag kan inte säga att jag är annat än supernöjd!

 


' KALLT!

fan vad jag fryser.

det är ju nästan vinter ute. hur gick det så fort?

saknar redan värmen. puh.

 




fler bilder finns på facebook...


' hemma

FAN vad skönt det är att vara hemma igen!

har haft en alldeles underbar vecka med sol, bad i både hav & pool, goda drinkar, god mat, gott vin och så vidare. har verkligen varit superskönt. laddade batterier. men hallå sverige? HÖST? redan? fan.

 

är helt slut.

uppdaterar imon med kort!


RSS 2.0