' ny vecka - nya tag

... så säger jag varje måndag, men nu menar jag det. känner liksom att det verkligen behöver bli en förändring, iallafall när det gäller skolan. jag måste börja bry mig, börja plugga och försöka klara av dethär. men jag har ingen ork, varför? ge mig lite energi tack.

idag ska jag iaf iväg till kompis & luncha med johanna halv 12, mys nr.1 :) efter det skola 13-15, och efter det ska jag hjälpa mamma med lite saker. slutligen spinning vid tjugo i 6. sen får vi se. blir nog soffan resten av kvällen. kanske plugga lite? hah. det behövs, men orkar jag? minuspoäng för mig.

men nu måste jag fixxa mig lite!
& btw längtar jag tills på lördag när jossan har inflyttningsfest :D:D



' bolanche

ja mina damer & herrar, nu har jag för första gången dragit en vals på bolanche. både plus & minus måste jag säga! hade iallafall en jättetrevlig förfest med fina flickor, några nya ansikten & världensbästamamma :) hihi! vi drack, pratade, lyssnade på lite skön musik. sedan bolange. ja. det var stort! men så mycket folk... svårt att hinna få kontakt med någon man kände, osv. men det var en kul grej :) tack sanna!

dagen idag har flytit på med teatersmink, julpyssel och nu har jag en potatisgratäng i ugnen (JA IDAG MED) ! så ikväll ska jag & M äta jättegott och ha det jättemysigt. bra va? :)

örkent skriva mer. måste nog säga att bolanche får 4/5 borlängemyggor!

' förbannade skola

USCH. blir så less på mig själv. jag har alltid haft svårt med matte, men ska det vara så jävla svårt? nyss gjort omtenta, och den gick då inge bättre än den första. alltså blir det inte G denhär gången heller. när man når dethär stadiet börjar man känna sig riktigt misslyckad, och jag börjar fundera på om dethär är rätt för mig? fan.

-

dock ska jag försöka att vända tankarna till ngt positivt. ska strax iväg & sola med sanna, sedan blir det kuppan. hem, laga mat, jag & sanna ska ha mysmiddag, sen förfesta (VART?) och utgång ikväll. behöver positiv energi. usch. tonights gonna be a good night!

vi säger så.


' älskade jennifer

ÄLSKADE fina jennifer. min söta vän som jag har känt så många år, blev igår morse MAMMA! en liten pojke kom och jag är helt övertygad om att det är en guldgosse som kommer till livet. jag kan inte bärja mig tills jag får träffa min vän & guldpojken!

-

här sitter jag, ätit pannkakor & ärtsoppa och sovit middag med mattias. matteplugg ikväll, matteplugg imorn. kan inte förstå att det är dags för skitomtena väldigt snart. uschpusch. ska nog mysa ner mig själv med täcke i soffan igen, och äta en massa gott. det är jag värd.

& tack för igår :)

' träningsvärk x1000

OJOJOJ, ja träningsvärken sitter verkligen där den ska. I RUMPAN!
haha. så fort jag säger/tänker/skriver rumpa tänker jag på sean banan, kingen :b
är iaf fruktansvärt skönt med sånhär värk. man vet att man gjort ngt bra!
hoppas att vi kan hålla i denhär träningen nu. vi är såå duktiga :)
om jag inte blir dålig av sprutan idag så blir det spinning imorgon också. yesyes.

nu ska jag städa & plugga!
fett med nice :) (och dricka kaffe såklart)
pusshej!

' ledig tisdag


EN MÅNAD KVAR!

 

väckning vid 7 imorse, iväg för att sminka de små teaternbarnen igen! jobbigt, märks att man inte är van att kliva upp så tidigt längre... efter det åkte jag hem & åt frukost med M. sedan kröp vi ner i sängen igen & sov till 1! det är vad jag kallar en härlig ledig tisdag :) sedan åkte vi och handlade lite julsaker & storhandlade mat. hem & lagade käk & nu sitter vi här i soffan och bara slappar! vid 7 ska jag & sandra-lie iväg på spinning, uh, blir jobbigt - men skönt. får se om vi hamnar i relaxen efter det, gött med lite bubbel och bastu. ville sola men hade dock glömt bort att jag är nytatuerad, så det får vänta :b jälaskit!

funderar också starkt på vad jag ska göra med mitt hår.. har bestämt mig för att låta det växa, bara toppa det, men hur ska jag göra med färningen? jag behöver DIN hjälp! svartbrunt eller ljust igen? viktig fråga. tacksam för snabba kommentarer så jag kan sätta igång med mina planer! iiiihooow :)

imorgon... USCH, är det redovisning av vårt grupparbete, eller seminarie eller vad det heter. har aldrig gjort det förut men jag hoppas att det går bra. lite nervöst. dock ngt bra som händer imorgon också - LÖÖÖÖNING! gött.




' julkänslor

fy tusan. hem kommer M med glögg och lussebullar. MUMS! men sedan säger han, att första advent infaller på SÖNDAG. ursäktavadå? kan inte förstå hur fort detta år gått, och det är allt snart jul. panik blev känslan. vi måste handla julklappar & defenitift julsaker så som gardiner, ljusstakar, stjärnor, tomtar osv. ujujuj. ledig imorn, får nog bli en "julstökardag".

igår blev det iaf teatersminkning, sedan hem till farsgubben & han fixade bilen :) gött. sedan blev det pizza och tvmys med johan & ida. kvällen spenderades sedan i soffan tillsammans med M, och det var riktigt skönt.

idag var det städning, skola, handling, matlagning och plugg med nork :b resten av denna kväll ska spenderas i soffan tillsammans med mitt täcke och det är bara såååå skönt! och imorgon, som sagt, får det bli lite teatersmink på morgonkvisten & sedan julstök.

jajajaja, soffmys nu :)

' härliga lördagkväll

YES, igår var det dock fredag men den var grym den med. blev mat med mamma, gratulationer till Olivia som fyllde 17 år :) och sedan bio. new moon med systrarna hansson, och jag säger bara HERREGUD! vilken jävla film. ni som sett ettan - ni måste bara se tvåan. dock är det ett helt år kvar till nästa film, och därefter ett år till (4 filmer totalt).




lördag idag då. dagen började finfint med att jag fick frukost besök av zara! massa prat, gamla minnen och om livet :) riktigt trevligt. efter det var det dags för att åka & sminka på teatern, sen lunch på helenas med syster & hennes karl, sedan teaterpremiär och sist premiärfest. fick lite hamburgare och en chokladboll, sen orkade jag inge mer och åkte hem. sitter här nu, ensam, och njuter av lugnet. sånt man behöver ibland!

så jag är helnöjd med min helg såhär långt :)

091120 fredag

så var vi tillbaka i sverige efter en galen berlin-resa.
underbart. jag har skrattat (som jag inte har skrattat på flera år) och vi har pratat så mycket skit att jag inte ens kan komma ihåg hälften, vi har shoppat, och druckit mängder med redbull vodka & tequila :) haha! dock kan jag inte säga att vi har ätit goda middagar för det har vi inte, vi har i stort sett inte ätit ngt på tre dygn, heller inte sovit så mycket. men det gör ingenting. bäst!

fruktansvärt skönt att vara tillbaka på lugn mark igen. blev lite äventyr igår, så nu sitter man här och är nytatuerad! mycket nöjd :) ska strax äta ÄGG MED KAVIAR (som jag har längtat) och sedan plugga lite, fixa mig och dra till skolan för att göra klart vårt grupparbete! ikväll blir det middag med mammsen och sen bio med systrarna hansson :D grymt.

det var allt! :)




091115 söndag

justja, glömde säga... keri hilson - knock you down är ett måste!
det är precis så allting är. det är precis så allting känns. hm.

sometimes love comes around, just get back up when it knocks you down

091115 söndag

usch vilken helg.
jobbade 9-13 igår, och 8-12.30 idag. fina pengar men dåliga arbetstider :b

har nyss duschat. ska iväg & fika på kuppan snart, uträtta lite ärenden och sen hem för att packa ochså. ikväll drar vi mot skavsta för att därifrån kliva på ett flyg (KLOCKAN HALV 7 IMORNBITTI) till berlin. alltså, BERLIN, fattar ni? helt sjukt :D:D
dock synd att linda & sanna har blivit sjuka, men det ska jag nog bota ska ni se ;)

men nu måste jag dra om jag ska hinna med ngt!
ciao.

091012 torsdag

här sitter jag, trots att jag borde vara i skolan, men blev att skippa första lektionen idag för att ta igen lite sömn. ska dock dit snart för lite organisationsteori och grupparbete! yey.

blev kåren & after school med sandra och fredrik igår. det var riktigt trevligt. tog en taxi ner på stan & gick på flamman, otippat? nix :) två taxi bilar, race genom stan, massa drinkar, alltså en bra kväll. träffade på en massa roligt folk också, speciellt en som jag inte träffat på länge, Simon. han var SÅ glad & det var riktig härliga kramstunder, och det är ju faktiskt så att man är jävligt stolt som har en släkting som spelar i superettan! blev lite mycket känslor där på natten, men jag tror att jag tacklade det rätt bra. så tack allihopa för en bra kväll :)

som sagt, snart skola, sen lite grupparbete & sen träffa mammsen en stund.
unga örnar möte ska jag hinna med också. sen ska jag sooova, verkligen soova!
det var allt. tack och hej :)


gamla bilder men härliga vänner :)

091111 onsdag

ja ni kära vänner, imorse när jag vaknade tog jag bilen till mellsta och joggade/gick 1 mil. OJOJOJ! vilka är förvånade? jag iaf. men det var riktigt gött. hem för en dusch och sen har jag varit på kuppan med syster elin och shoppat alldeles för mycket. blev ett par skor, en mössa och ett par leggings. en julklapp också, gött.

ska väl ut på lite äventyr snart igen. kul :)

igår blev de inge träning, utan biljard med freddan :b haha. jag fick pisk som aldrig förr, men det ska vi nog ändra på. jag ska öva och öva sen ska jag piska tillbaka, hårdare än nånsin. YES!

nu - äventyr ;)

091110 tisdag

måste börja med att säga, FY FAN! klockan är fyra och ute är det mörkt. usch.
det är dethär jag inte tycker om med hösten. mörkret som omsluter mig & hela staden!
nej hit med lite snö så det blir liiiite ljusare ute iaf.

jag & mamma bestiktade om hennes bil idag, gick bra. den gick igenom & det tackar vi pappsen för :) bra jobbat. snart kommer belöningen. (vill inte säga vad det är för då blir ni för avundsjuka). hah. sen käkade vi lite lunch på stan, ceasar-sallad, vår favorit & lika god som alltid :D .. efter det blev det skola, organisationsteori i två timmar, som jag faktiskt tycker verkar vara intressant - bra!

nu sitter jag här i mörkret med en stor kopp kaffe (det är inte den första idag om man säger så, usch hur jag håller på....) och skriver rent mina anteckningar. åh. det är ju inte ett par sidor vi skriver på varje föreläsning direkt, det är mer åt hållet 40 stycken. menmen. det lär göras. anmälde mig till matte-omtentan idag också, måste göras det med!

får se vad som händer ikväll. antingen ska jag roa mig med min vän fredrik och hans tok :b eller så ska jag ta mig i kragen & spinna bort lite kalorier... hm? vad väljer man? haha. dum fråga. men vi får se. det var allt.

tack&hej!

091109 måndag

här sitter jah & knapprar som en jävla råtta på tangentbordet :b haha, sitter med mina lååånga fina nygjorda naglar och är inte alls van att göra saker med dom. och det är inte bara tangentbordet som är svårt, det finns en svårare sak, gissa vad? haha. fri tolkning ;)

måndag, och det betydde ett litet ärende på morgonen, sen vidare till banken med linda & sanna för att växla lite pengar till euro inför vår beeeeerlin reeeeeesa som sker på söndag :D längtar väldigt mycket! sen blev det en kaffe på stan, chaffis till jossan och sen tenoren för extern redovisning i 2 timmar. blä. nu har jag nyss ätit lite mjölkmakaroner & köttbullar, mums :)

nu ska jag dra & hämta min vän fredrik vid tåget!
ha det gött. ciao.


091107 lördag

börjar med att tacka för igår. middag med sandra-lie, marcus & älsk. blev tacos. efter det kikade vi på idol, cirkus möller (sean banan - världens roligaste människa) och sen återigen idol. jättetrevlig kväll :)

vaknade vid 11 imorse och kände mig allmänt förbannad på allting. tog mig i kragen & gick en väldigt rask promenad (som gjorde allt mycket bättre). förbi biltema & köpa bromsbelägg. hem för en dusch och två ägg till frulle. sen gjorde jag mig iordning & åkte hem till far :) där blev det fika med familjen + farmor&farfar ♥. sen fixade pappa med bilen från 3 till 8 - TACK! däremellan blev det supergod middag och massa prat och mys med johan, ida och nils. jättebra dag!

kom hem ganska nyss. nu sitter jag & mattias med en varsin dator och en varsin skål med popcorn, och gluttar på ngn fotbollsmatch på ngn sportkanal (tydligen har vi massor av dom, hm) och zlatan spelar så det är ju sååå roligt. ha ha ha :b blir lugn och tidig kväll.

imorgon ska jag träffa linda :D:D
tack & godnatt!

091106 fredag

började dagen med att få besök av mika :) kaffe, prat och mys i ett par timmar. SÅ välbehövligt, så skönt. vi måste verkligen få igång vårt liv tillsammans igen. haha. det var iaf en jättebra start på dagen.

blev vidare till skolan, externredovisning i 2h. hm. vet inte riktigt vad jag ska säga om kursen. innehållet verkar ganska intressant, dock är läraren osäker, virrig och gör det mesta ganska krångligt att förstå. synd. men det blir säkert bra. nästa tenta spikad, 12 januari. SKIT PÅ MIG!

åkte & handlade lite inför ikväll och sen hem och slängde i mig en matlåda. nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma och dricka lite kaffe. sen blir det lite plock & grejande d: förhoppningsvis middag med sandra-lie & marcus ikväll. tacos & idol. bra bra bra.

nu måste jag göra nytta. trevlig helg.
puss!

091104 onsdag

jag känner mig oerhört sårad och sviken.
tack för förtroendet.
tänk vad något fint kan försvinna, för ingenting.
sårad. sårad. sårad. sårad. sårad.


det enda positiva är att jag har en biljett till premiären den 20e.
'new moon' tillsammans med systrarna hansson ♥

091104 onsdag

nu har jag beställt böcker till de nya kurserna. 1500:- fyfan.
det är ju inte billigt att studera kan jag ju tala om för er som inte visste det.

ska iväg och vaccinera mig mot svininfluensan om ett par timmar. AAAH.
jag är nervös. tänk om jag dör? tänk om sprutan är enorm?

hoppas på att bli taggad ikväll. vi får se.

091102 måndag

gårdagen, eller natten, var bra. galet mycket vin (ja, det blev lite för mycket) galet bra människor och så vidare. en riktig toppenkväll. förutom att jag blev ett psyko när klockan slog 12, kanske för att det var halloween? kanske inte.

idag mår jag väl som jag förtjärnar. dåligt. sovit bort halva dagen, dragit i mig ett par koppar kaffe och ätit alldeles för mycket av allting. ångest. U på mattetentan. U på ekonomistyrningen. självförtroende är på noll och jag kan inte annat än känna mig helt jävla värdelös just nu. fuck.


min bästa vän.

 


 

världens bästa låt går på repeat. känner mig ensam.
lyssna och enjoy - lady gag 'bad romance'.
stop.


RSS 2.0