091031 lördag

ÅÅÅÅH!
ladies night igår med världens bästa tjejor :) sååå bra!
show, snygga gubbar på scen och galet mycket skratt och sång.
helt klart det bästa på länge. tack tjejor & tack linda!


puss på oss!

091028 onsdag

det är ju synd att man är sämst.
har precis rättat min andra tenta. jahaja. omtenta på den med.
11 poäng när G var 20. synd. fyfan vilken ångest. blir så arg på mig själv.
fanihelvetesjävlaförbannadeskit.

ska supa skallen i bitar med mina tentapolare & syster ikväll.
fy fan säger jag bara.

091026 måndag

jag har förälskat mig i hoffmaestro. speciellt låten 'so do you'.


091024 lördag

punkt.
för första gången på länge är jag säker. det får vara slut på det här.
för första gången på länge vet jag vad jag vill.

stop.
jag älskar dig.
jag kommer älska dig tills jag dör.


091022 torsdag

första tentan i mitt liv imorgon. hur det känns? HAHAHA. jadu. om spänningarna i mina axlar kunde släppa, om tankarna i mitt huvud skulle sluta snurra, om jag kunde få ner en bit mat i magen & om jag kunde få sova riktigt bra ett par timmar - då skulle det kännas bra.

jag har aldrig känt dessa känslor. jag vill gråta. jag vill skrika. jag vill skratta. helt jävla patetiskt.
3 balloons - stephen lynch säger väl det mesta. haha.

vill dra täcket över huvudet och somna in. istället ska jag sysselsätta mig med tusen olika saker så att jag inte behöver känna några känslor längre. tack gud. tack för att du ställer till det.

(men ett äkta tack till er som står där ♥)

PUSS!

091020 tisdag

fyfan vad grejer det händer hela tiden. fullt upp. hjärnan på högvarv.
imorse 07.20 var det besiktning av mammas bil, gick sådär, klarade mig iaf utan att få körförbud :b en del som ska fixas, men det är väl bra tur att man har en pappa som är händig som få!

hem efter det, sov en stund till. upp & hoppa. frukost. tvätt. tekken 3 (har hittat mitt PS1) med jossan, trevlans. vila lite. plugga ekonomistyrning med kvodd ;D spela tekken 3 igen denna gång med kvodd. jag får storstryk. bad/dusch. ner på stan, hämta ut ett paket. kaffe och prat med san ♥. hem. nu står maten i ugnen och strax blir det middag. fick bort mitt jobbpass (tack gud)! så ikväll blir det plugg & kramas med M.

det var nog allt. morgondagen består av plugg. usch.
kul liv va? HAHA!
på tal om kul liv, jag slog årets största vurpa idag, utanför ATA, inför alla människor. det finns nog en isfläck i hela borlänge och den gick väl jag på. blodigt sår på knät, men hela byxor - hur går det till ?
-


och jag har blivit tvungen att sälja skorna jag älskar mest (men aldrig använt)
efter ett år har jag förstått att dom inte kan leva instängda i min garderod,
utan borde ut och få visa upp sig. slå klackarna i taket helt enkelt. vilken sorg!


091019 måndag

börjar med att gratulera mattias sötkrantz på 22-års dagen ♥  
-
har setat och läst vedrans blogg. helt sjukt. för några år sedan spelade vi teater tillsammans på unga örnar i kvarnsveden, både han och jag har vuxit och förändrats, men jag sitter fortfarande här. HAN däremot är i stockholm, bloggar sjukt bra, hänger med kändisar osv d: lite avundsjuk är jag, men mest (på något sätt) stolt. det är skönt att se att det går bra för folk som har betytt något förut.  
-
på tal om annat, är det bara fyra jävla dagar kvar tills matte-tentan nu. aaah. nu börjar jag fan få riktig ångest här. plugg nu, plugg på eftermiddagen, plugg imorn - ja nu blir det plugg varje dag tills det smäller. usch. prestationsångest hej.  
- matteboken här kommer jag!

 


091018 söndag


bara för att jag tycker om dig.

-

dagarna rullar på. allting är fortfarande upp och ner.
men jag måste säga att familjen är det bästa som finns, bäst verkligen. ♥


091017 lördag

jag kan inte riktigt fatta vilken riktning mitt liv håller på att ta.
jag är så trött. jag vill sova. flera dygn helst, utan att någon ens ska ta i mig.
varför gör jag så här mot mig själv? varför gör DU såhär? tack gud.

trodde inte att denna jävla skitdag kunde bli värre, men jovisst. heter man lisa johansson så ska man väl alltid vara beredd på det värsta. på en sekund blev allt värre. illamående, ont i magen, ångest, äcklad. fan i helvete. nu vill jag ur den här skiten. vem som helst som kan ta mig härifrån eller bara banka in lite vett i mitt huvud är varmt välkommen hit nu!

nu ber jag verkligen. hjälp mig.


091015 torsdag

FAN vad dagarna och veckorna går fort. känns dock som att jag inte har tid med nån eller något. men så får det lov att vara när man är såhär stressad & har så pass lite tid kvar innan kurserna ska tentas av!

idag hade vi sista ekonomistyrningslektionen. vill passa på och tacka bengan för ett par sjukt bra månader. ett bra ämne & en väldigt bra lärare. iaf gick vi igenom en gammal tenta, och det kändes väl sådär. avslutade lektionen med en applåd som tack för hjälpen! nu har vi inga fler lektioner i ekonomistyrning & matte. gött.

efter lektionen promenerade jag, sandra & norrköping till tjärna ängar, och där blev det matteplugg för mig & 'stockholm'. nästa två och en halv timmes plugg. körde igenom 2 gamla tentor, och där är det jävligt många frågetecken, dock var det mycket som klarnade tack vare bra förklaringar :) så tack för det D!

la la la. lugn kväll ikväll hopps jag. spökrunda ikväll med brudarna bara.
om en liten stund ska jag laga middag och sen blir det slapp i soffan - välförtjänt!
kanske ska strypa kattjäveln också så som han SKRIKER! gaaah. jag blir tokig.

tack & hej.


091013

sitter här, helt förstörd - alltså fruktansvärt trött.
ekonomistyrning idag 10-12, sen hem hit för lunch & för att göra klart vårt ekonomistyrningsarbete, gah. mycket olika åsikter men nu är skiten äntligen klar. ska försöka skicka in det snart, sidan funkar inte. bra timing.

har haft ett par timmar med syster elin också. prat om allt möjligt. bäst. ♥

nu planerar jag på att ligga här i soffan resten av denna dag. ska laga lite mat emellan men annars tänker jag ligga under mitt täcke och bara mysmysmysa. yesyes. morgondagen kommer att bestå av enbart plugg, även så torsdag. torsdag :) och så fredag innebär party med de bästa.

tack och adjö.

091012 måndag

tänker inleda med att berätta för er, att om prick 4 månader, fyller jag 20 :)
fyfan vad jag börjar bli gammal. åren bara går.

igår var det jobb, 13-17. supermycket folk & superotrevliga människor. förstår faktiskt inte dom som verkligen har ett behov av att trycka ner andra. varför? mår ni bättre själva då eller? 'när katten är borta dansar råttorna på bordet' kan jämföras med 'när chefen är borta beter sig en del som svin'. usch på dom.

blev god middag tillsammans med mattias, och sen tidig säng. sovit nästan 12 timmar inatt och det behövdes verkligen. helt jävla slut. men idag känner jag mig bättre! så nu sitter jag hos mamma, som håller på att städa ur sin lägenhet, kommer kännas vemodigt att inte kunna åka hit och fika på ett halvår. men det får väl gå. gustafs is the shit framöver :)

ska hem till sandra om ett par timmar & göra klart vårt grupparbete. resten av veckan kommer att bestå av PLUGG PLUGG PLUGG, endast en och en halv vecka kvar till första tenten. blä.

men som sandra säger - puss på fredag!

-

måste bara få vräka ur mig lite ilska också. GAAAAAAAAAAAAH. så, då var det klart. tack.

-

  
ni kommer alltid att vara en del av min familj, alltid. ♥


091011 söndag

igår var det trevlans, trevlans :)
slutade jobba kl 15 & mötte upp norrköping & sandra vid willys för lite handling. sen vidare hem till mig för lite chillidill och sedan matlagning. tacos. mums! vräkte i oss det mesta och sedan gjorde vi fint i köket & slutligen kastade vi oss i soffan. såg reprisen på 'ensam mamma söker' och sedan givetvis matchen sverige-danmark. fyfan vilken jävla skräll - vilket jävla domare. (och vilken galen norrköping vi hade här ett tag d: haha).

sedan, när vi varit förbannade ett tag så kikade vi film. 'the reader' med kate winslet - lätt värd att se. det vart lite segt emellanåt men handlingen & allt var verkligen bra! tyskland från förr i tiden, förbjuden kärlek och lite så.

efter filmen gick norrköping hem och jag & sandra gick och la oss. kikade lite på 'snowroller' men jag somnade ganska fort d: sedan har jag vaknat, gång på gång på gång inatt. de flesta gånger har det rört sig om en dryg jävla katt vid namn amadeus. han har gjort allt man inte får göra - GRR.

så nu sitter jag i min ensam och dricker kaffe och försöker vara tyst för att sandra ska få sova ngn timme iaf. likaså sanna som blev nattens extra-gäst. och jag börjar jobba om 2.5h fiiiiiifan säger jag. trött & irriterad (såhär tidigt på morgonen) kan väl aldrig båda gott ? hm.

ha en bra söndags-kväll.
puss!


091009 fredag

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighborhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful
The way that booty movin I can't take no more
Had to stop what I'm doin so I can pull up close
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

-

illamående. ensam med tankarna. det behövs.
men det är svårt.


091009 fredag


ÄNTLIGEN fredag, och en ledig dag :)
vaknade imorse av ett samtal från lillasyster som låst sig ute och höll på att frysa ihjäl (inte så konstigt med tanke på en kort klänning och trasiga stumpbyxor) "men det var ju hagafest igår". jag fick iallafall på henne ett par tjocka leggings och en tjocktröja - kände mig som en riktig morsa!

tvätt på schemat idag som sagt, booring och än så länge så är det mattias som får sköta det medan jag sitter här och dricker kaffe och njuter av lugnet. vi har ju skaffat oss disney channel, så ni som känner mig kan ju tänka hur nöjd jag är egentligen? :D slänger in en bild för att ni ska förstå den underbara känslan :)


idag åker mattias till edsbyn för cup, så helgen blir PF (pojkvänsfritt) och jag ska ha sandra som inneboende och det kommer att blir suuuuuupernice. :) kika lite film och äta lite göttans. det är livet det.



nu ska jag ta det lite mer lugnt, kanske sova en stund igen (a) jag älskar att vara ledig!
ha en trevlig helg, för det ska jag ha.
puss & hej!


091008

så var vår ullaredsresa avklarad, och det var toppen.
tog dock 8 timmar för oss att köra dit så man var skapligt trött man när vi kom fram d: blev ett par timmars sömn & sen upp för frulle och sen kastade vi oss in i "djungeln" med galna kärringar! haha.
blev en hel del fynd, halva garderoben blev uppfylld, köpte lite julklappar också, och ändå höll jag mig under min budget. blev jättebra :) resan hem var galen men rolig! tack sandra, mamma och anna. mycket skratt och galenskap, alltså ett par bra dagar (Y)

idag var det ekonomistyrning och sista mattelektionen. puh. imorgon är det 2 veckor kvar till mattetentan så det börjar bli lite kämpigt nu. plugg är vad som står på schemat de närmsta veckor. vill inte men måste väl. kan inte bara derivata och logaritmer banka in sig i skallen på mig? please.

i helgen blir det jobb och mys med sandra som ska bo här :) trevlans.

nu ska jag koka en kanna kaffe och åka till forum och titta på när mammas teaterungar ska ha musikcafe! blir najs. hem och laga käk sen och LEDIG imon!

that's it.
puss!


091005 måndag

idag är allting svart. 
det finns väl ingenting att säga.
svart var ordet.
allting bara rinner ut i sanden.
jag är trött på att gråta nu.


091004

så blev det jöbb idag med. 12-16. GALET mycket folk! och vi var underbemannade som vanligt. vafan, jag är så trött på dethär. ska det vara så himla svårt att fatta nånting? när jag blir stor ska jag bli chef & då ska jag behandla mina anställda som medmänniskor (inte trycka ner dom) och se till att mina anställda aldrig ska behöva känna nån jävla press och så vidare! hm. det ska jag verkligen göra!

var hem till mamma & körde veckans vägning också. IIIH. - 2,6 kilo bara denhär veckan. snacka om att mina morgonpromenader har gett resultat! jag är supernöjd och hoppas att det ska fortsätta såhär. känner mig pepp!

just nu har jag en potatisgratäng i ugnen och ska snart steka lite kycklig, koka sparris & göra kantarellsås. mumsfillibabba! eftersom det är söndag idag har jag såklart fullt upp. 'ensam mamma söker' & sista avsnittet av 'mannen under trappan'. söndagar är alltså bäst.

nu åter till middagslagning.
btw, är det spiderman 3 på tv1000 nu & jag tycker det är bra.
kors i taket. sånna filmer ligger högt på min hatlist!
tjabba.

091003 lördag

skrutten och jag, vi är goda vänner
fast än väldigt olika
vi tycker om, olika saker
skrutten är hjulbent, jag är kobent
men en sak har vi nog gemensamt, polly


091003

efter en god natts sömn är jag på gång igen! så fantastiskt skönt att få sova ut (ända till klockan 11) och sedan ligga och dra sig i en halvtimme med söt-amadeus. långfrukost med mackor & kokt ägg, färskpressad apelsinjuice & kaffe. nu sitter jag här med en påtår & funderar på vad jag ska göra ända tills klockan 18.. hm.

tror jag ska göra mig iordning & ta mig iväg på ett par ärenden. & kanske lite kaffe hos mammsen :)

så får det bli.
puss&kram

091003 lördag

eller jaa, för mig är det fortfarande fredag eftersom jag inte gått & lagt mig än. men enligt klockan (och datumparkeringen) är det lördag! skönt iaf. är nyss hemkommen från att skjutsat san till bussen. vi har haft en så bra kväll så d: tacos och massa mys. såg både "the hunting in connecticut" (stavning?) som var bra när man väl förstod, kuslig men bra. sen såg vi "dumpa honom" och den var ju lite väääääl sockersöt. sådär töntigt kärleksfull, men det kan väl vara kul det med, eller nått. :b hah! 

btw, kolla in min nya design (?!) tusingen så fint det blev. tack sandra-lie min lilla stjärna! :)

nu ska jag gå och dra täcket över huvudet & försöka sova. blir att uträtta lite ärenden imorgon på dagen, kanske träffa en och annan sköning. sedan jobb 18-22. goda pengar. yesyes. så får det bli!

tack och godnatt!
puss.


091002



det här är mitt liv nu, och det är den enda ljuspunkten.

 



091002


fifan vad kallt det är. & uppe med tuppen är man. väckning halv 6 för att vid halv 7 åka och besikta morfars bil tillsammans med mamma! blev en trevlig liten åktur, och nu ska jag väl klara av att göra det själv om en månad? :) blev en sväng in på coop och laddade upp med lite käk. göttans.

nu sitter jag här, ätit lite frulle & ska väl ta tag i ekonomistyrningen nu. puh. känner att jag inte är så sugen men jag har väl inget val. det är sjuuukt kort tid kvar till tentan & jag vet inte riktigt hur det här ska gå. snacka om att man inte är studievan när det gäller högskola, jag har ingen aning om hur jag ska dela upp allt och vad jag ska satsa på. hm.

så är det med det. ikväll är det tacos & film med san, wonderful :)


(nu kommer ett litet hot: om ingen hjälper mig med min bloggdesign snart så kommer jag tyvärr att ta bort min blogg för nu är den tråkigast i världen. snälla? :) inte vill ni väl att jag ska sluta skriva? thihihi. HJÄLP!)



091001


oktober = riktig höst. både bra och dåligt. ganska mycket bra.

just nu finns det känslor jag aldrig trodde skulle kunna finnas. så mycket upp och ner. hit och dit. hjärnan går på högvarv - trots det får jag ingen ordning på tankarna. hur vet man vad som är rätt?



RSS 2.0