090726


JA, då var man hemma från nysjön igen... Skönt att få komma hem, ta en varm lååång dusch och mysa lite med mattias och amadeus - vilket det blir mera av resten av dagen/kvällen!

Nysjön 2009 kommer att vara ett minne föralltid. Det är bland det bästa jag någonsin gjort. Jag kan inte minnas när jag senast skrattade så mycket som jag har gjort i helgen! Vi har sjungit, plockat blåbär, fiskat, druckit vin och ätit kräftor, gråtit, pratat och så vidare. Finns egentligen inte så mycket att säga förutom att dethär var bäst, det jag behövde som mest just nu. Ni som inte var med missade något.

Nu ska jag krypa ner och vila lite med mattias, ikväll ska vi ha mysmiddag =)
hejssvejs.



090723


Vardagslyx för mig, är en härlig middag med min älskling, ett glas vin och ett glas öl på balkongen, pussar och kramar för att sedan somna i varandras armar. Igår upptäckte jag vad ordet vardagslyx står för! Underbart =)

Idag ska jag jobba 15-22 och sen blir det hem och sova. Imorgon blir det packning, handling och så för att sedan åka till nysjön med brudarna =) det ni.

Nu ska jag fixa mig för att ta en tur till kuppan med Samara om ett tag.
Tack&hej!



090722


Livet är som en bergochdahlbana. Upp och ner. Idag skiner solen, men i ett par dagar har jag åkt på den nedre banan, jag vet inte alls varför men det känns svårt att ta sig upp. Det finns så många jag saknar.... varför måste man glida ifrån varandra? varför måste man tvingas välja bort människor man älskar? uh.

Positivt är att det bara är 2 dagar kvar tills vi tjejor åker på "tjejhelg". Ska bli skönt att få komma bort, och bara vara. Ingen press, inga måsten. Bara vi och det vi vill göra. Välbehövt. Dock skulle det varit ännu bättre om ett par till följde med, menmen.

Har inga planer för idag, ska väl strax äta lite frulle & ta en dusch. Sen får vi se.
Hejs!


jag saknar josefine... det känns som att vi inte längre får samma kontakt. det gör mig så ledsen. jag vet inte vad jag ska göra åt det, men jag tänker aldrig tillåta att vi två går skilda vägar. aldrig. vi är för bra för det.



090719


Underbar dag igår!

100års kalas för pappa & elisabeth, som mitt i allt, blev ett bröllop. Så fantastiskt fint, och så otroligt väl unt dom båda. <3 Halva släkten var med, och det är inte ofta vi samlas allihopa vilket också var så bra. Dagen/kvällen/natten igår var fin, det är väl det ord som passar bäst. En fin dag i kärlekens tecken! Tack alla som var med och gjorde det så fint. & pappa, jag älskar dig.

           



Jag har nyss varit till affären för att inhandla lite smått & gott, medan mattias håller på och lagat mat till oss. Kött, rotfruktsgratäng, vitlökssmör, stekta färska champinjoner, sallad och cola till det =) mums. Nu ska jag gå och hjälpa till och sedan avnjuta den underbara maten. (sedan skall vi se på "benjamin buttons otroliga liv", äntligen).

Vilken bra helg jag haft!



090716


Tänkte uppdatera med lite kort från vår galna utgång i helgen! Ett par från P&L också.. =)

         




         




HÄRLIGA DAGAR!



090715


Onsdag, och ledig. Skönt. Dock hade jag klockan på ringning vid 7 imorse, puh, dags för tandläkaren igen. Gick bra, men har fått två nya tider framöver för att fixa denhär skiten. Tur att vi kan göra det nu innan det börjar kosta pengar!

Åkte hem till Perry där jag käkade frulle med honom, mamma & elin - supermys. Det var längesen man satt hela familjen sådär! Sånt behöver man =) Nyss kommit hem och myser för full rulle med amadeus. Om en stund ska jag iväg & storhandla för idag är det löning för min del! Resten av dagen/kvällen får det visa sig vad som händer..

Imorgon är det jobb igen. Och sen får vi se vad veckan har att bjuda på!
Nu ska jag hoppa in i duschen & fixa mig för dagens bravader =) Hejssvejs.



jag hoppas verkligen...



090714


Dagarna passerar fort. Förra veckan var jag sjuk och umgicks med mika, tittade på film & åt pizza. Vidare på veckan umgicks jag såklart med de kära usa-borna =) dom åkte i lördags men kommer tillbaka nu på lördag! Hade en galen utgång tillsammans med bästa josefine & sanna <3. Hälsat på jennifer (som nu har en STOR mage) och en fin lägenhet & har precis fyllt 19 år, grattis! Har sovit en del. Jobbat litegrann. Ledig denna vecka.

Nyss varit ute & gått, ska strax och plocka jordgubbar med mamma & mormor.. Sedan vila för det kommer det inte bli mycket av i veckan! Ska hänga med mickis imorn, lön - kuppan - lunch =) föressten ska jag till tandläkaren också, IGEN. Torsdag skall jag fira min älskade zara som fyller 19 och på lördag är det födelsedagsfest för pappa & elisabeth.

Justja, pappa Kenneth fyllde 50 bast igår. Helt sjukt. Är det tillåtet för tiden att gå så fort ?

Nu vet ni lite mer om mitt liv. Tack för denhär gången. Hej.



090709


JAG KOM IN PÅ HÖGSKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



090707


Föressten ser jag VÄLDIGT mycket fram emot v.30 då jag och mina älskade brudar drar iväg till nyssjön över helgen. Bara vi tjejor, lite vin & grillning, förhoppningsvis sol & bad och prat. Finns inget bättre. Jag längtar verkligen.


dock ska inte alla på bilden med, men ni ser vilket gäng det är :)



090707


Att filosofera kan vara bra, men det kan även vara dåligt. Det är såhär nattetid när sömnen inte går att nå, som mina tankar börjar flyga till områden som bara känns jobbiga att tänka på. Jag vet inte varför, det bara blir så, mot min vilja.

Studenten är över och hela livet är framför mig. Wiho. Eller? Jag vet inte vad jag vill. Det är ett vanligt uttryck i dagens läge, men det är min sanning. Kommer jag komma in på högskola och i sånna fall, är det vad jag vill? Dock vill jag inte jobba som jag gör idag.. Så tänk om jag inte kommer in, vad kommer att hända då? Det är lätt för er utomstående att säga att jag ska ta en dag i taget och att allt kommer att lösa sig men det är lättare sagt än gjort. Man vill ju ha någon slags aning om framtiden för att kunna planera och börja förbereda sig på vad som komma skall... Jag önskar jag visste. Jag tror att en stor sten i mitt huvud kommer att släppa när beskedet från högskolan kommer, oavsett vad svaret är. Det är bara att hoppas.

Tack till Mikaela, som förstår och gör det lite lättare. Som jag kan ringa sånna här gånger och bara få prata av mig om det jag känner just nu. En riktig och kär vän. ♥ en guldklimp så dyr att jag inte har råd att mista den. Tack min vän!

Nu skall jag försöka sova... Det är en ny dag imorgon.



090705


Fortfarande sjuk.. Blir att uppsöka doktorn imorgon och hoppas på att man kan få någon slags medicin som kan hjälpa. GALEN - det är precis vad jag blir. Uschusch. Vilken klagande blogg detta har blivit. Hoppas vi kan få ett stopp på detta, visst? =)

Har träffat mina små änglar från USA nu också... Vilka pärlor! <3

Strax ska jag äta tacosrester från i fredags, och fortsätta titta på Paris Hilton's "my new BFF" haha, helt sjukt program. Ikväll blir det lungt. Orkar inte så mycket. Kanske film och lite mys med mattias. Det är det bästa! Yes.

Hejs.



090704


... för att låta er veta, så är jag lycklig även idag. Inatt var det åskväder som bara tuusan, så jag och mattias låg i sängen med tända ljus och kramades & tittade på ovädret genom fönstret. Mys.

Även USA-borna kommer idag, som jag har längtat och saknat. Ska bli ruggit roligt att få träffa dem, speciellt småungarna =)

Dock är jag fortfarande sjuk... Hostan ger sig INTE, och förkylningen blir bara värre. Fyfan. Tveksamt om det blir nå jobb imorgon. Varför blir man sjuk när man verkligen inte har tid? Jag behöver dedär pengarna. Men nix. Vi får väl se.



090703


Nu har tussen flyttat. Uh. Nu saknar jag honom, redan. Tänk vad en liten katt kan framkalla för känslor... Jag håller tummarna att allting går bra i det nya hemmet, och att han får det så bra som han förtjärnar! Puss på dig gubben, mamma älskar dig.





090703


Så var man vaken igen... Tack vare en busig tussen, uhhg. Som tur är, har vi hittat en snäll pojk, som skall ta honom och försöka göra honom till katt igen! Så idag på förmiddagen blir det flytt - och det kommer att fattas något här hemma. Ohja. Men det ska ändå bli skönt. Det är ju dehär jag har tjatat om, blir jag aldrig nöjd?

På tal om det.. Jag har setat och läst lite bloggar, och i nästan ALLA handlar allting om framtiden. Vart man ska flytta, var man ska bosätta sig, att hitta sig själv, vad man ska göra med sitt liv osv.. Men måste man man flytta för att hitta sig själv? Och hur vet man om man har hittat sig själv? Jag tycker människor är jobbiga när dom ska diskutera framtiden och försöka förutspå hur deras liv kommer att se ut om 5 år om dom gör si och så. Varför bara inte ta dagen som den kommer, eller kanske veckan som den kommer. Om man känner att man är lycklig så är väl det bra.

Och jag var lycklig igår. Jag är lycklig idag. Med Mattias.

Så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra eller säga för att hitta mig själv. Det kanske jag aldrig kommer göra. Men jag har bestämt mig för att försöka att inte se så långt in i framtiden - och försöka ta dagarna som de kommer. Och som sagt, om jag är lycklig och känner att det jag gör är vettigt, då är jag nöjd.


Svammel eller är det kanske såhär det är att vara nybliven student?



090702


Nu har 2 dagar spenderats i Sången tillsammans med min älskling. Jag tänkte snabbt sammanfatta lite för att ge er en inblick i hur vi haft det =) sol&bad, sellnäsplanka, natt-thé på altanen, korsord i stekande soluppgång, fotboll på gräsmattan, grillat och underbara räkor, kvälldopp, MYS, sköna kvällar i filmens tecken... Sammanfattningsvis - helt jävla underbart. Tack älskling!



RSS 2.0