' 29 november

godmorgon!

idag är det den 29e november, och det betyder att snart är november slut och det nalkas december. tyckte nyss att det var första november och nu är det snart slut, och ja.. scvish!

 

ligger fortfarande i sängen med datorn på magen. har kikat lite på tv3play och myst under mitt sköna täcke. ute är det griskallt och jag är inte alls pepp på att jobba 10 timmar.. menmen. cash is king. men ändå. är snorig och trött och blä. och min mor sitter just nu på planet till new york, vadå avis?

 

yesyes. frulle & fix som gäller nu.

söker ni mig finner ni mig på statoil till 23 ikväll!

pusss.


' första advent

söndag & första advent.

helt sjukt. nyss var det midsommar, och nu är det första advent. ute är det vinter och om mindre än en månad är det jul och allt dess bestyr. tiden går fort...

 

idag har vi haft mysdag! sovit, varit på kupolen, varit till skräddarbacken & grattat "kusin" alex, ätit god mat hos mormor, handlat julgrejer, städat och julpysslat i över 2 timmar. och gud vad fint det är här hemma nu! supermysigt =)

 

snart är det ensam mamma söker som gäller. final idag (!!!!!)

imorgon är det jobb 13-23 idag. yesyes.

ha en fortsatt fin söndag & första advent! puss.


' mysis

då var denna dag avklarad, typ.

bandy på tunet blev det och tyvärr fick grabbarna stryk med 7-2. menmen. falun var duktiga och vi håller tummarna att det går bättre för borlänge på nästa match!

 

nu har jag diskat, plockat, tänt lite ljus & en brasa och gjort myspys här hemma =) så nu hoppas jag verkligen att herr krantz tänker stanna innanför dessa dörrar med mig ikväll. mys-lördag. och så är jag sugen på god mat... typ kebab. hoppas.

 

puss&hej.


' bakfull

fan vilken kväll jag hade igår!

började med tacos tillsammans med jossan, mattias och andreé. sen lite kortspel, efter det kom felicia och det blev en jävla massa vin, prat, skratt & musik. supertrevligt :) vidare ner på stan & dansade som tokar. träffade jättemycket bekanta så det var toppen!

 

idag mår jag inte alltför bra, men det är väl så det ska vara..

har sovit typ hela dagen. snart är det dags att göra sig iordning!

om en timme drar vi till tunet och kollar på bandy =)

derby idag. borlänge - falun. kan bli riktigt roligt!

 

ikväll hoppas jag på mys med mitt hjärta. ♥
puss!


' hahaha, soo sanna-style ;)


' harry potter

nyss hemkommen från bio!

blev nya harry potter filmen tillsammans med mamma & elin =)


grymt bra film.
längtar redan till nästa så man får veta hur allt ska gå. hade grymt bra sällskap också så det blev en finemang kväll! nu är jag dock cp-trött. ska upp & jobba imornbitti också. ha ha!

 

i helgen ska jag... lyssna nu... S O V A!


' långhårig?


' älskade unge!

idag är det ingen vanlig dag, för det är HUGO's födelsedag!

blev väckt av telefonen tjugo över 6 imorse.. upp & hoppa, sandra-lie kom & vi myste med kaffe och te och en pratstund. lovisa, ebba & olivia kom upp & hälsade på en sväng, sen slängde vi oss i soffan.. efter ett par timmar blev det fixning & sen iväg till kupolen för att byta batteri i min bankdosa, lämna pengar till karln & köpa födelsedagspresent till hugo!


 


har nyss kommit hem från födelsedagsfikat.
aaaw!

hugo är verkligen världens sötaste unge. så fort jag klev innanför dörren fick man se ett stort flin och en liten hugo som kom gåendes (alldeles själv). ungen går helt själv. plutt. så det blev mys & fika och sen hem igen.

 

yesyes.

ska skjutsa lovisa till vårdcentralen & sen ska jag på bio =)

pussis.


' ingenting

ville bara berätta att jag lever.

jag är fortfarande förbannat trött, inifrån och ut, trots 13 timmars sömn inatt. hm. men det är väl så när stressen sätter in! den som lever får se.

 

dagen idag? ja.. GOD frukost, kaffebesök av jossan & mamma, fix och ärenden, jobb 2 timmar i falun, lite fika hos sandra-lie, hem för en varm dusch och sen bli bortskämd med god middag och mys med min älskling. har hängt lite hos lovisa & kikat bra tv och snart ska jag sova.

 

JAA, justja, grattis älskade sanna till jobbet!!! du är bäst!
nu får det bli tack & godnatt.
(skrolla ner & se årets bästa youtubeklipp)
puss!


' rider omkring


' en saknad


' en trött jävel

idag är jag en trött jävel.

uppstigning 07.30, frukost, iväg till rättvik & slita, komma hem 15.30, vila lite, iväg till mamma för vägning (det går fortfarande åt rätt håll) och lite kaffe, hem och äta kvällsmat. puh. imorgon är det jobb i falun som gäller!

ska strax ta ett varmt bad & pyssla om mig själv lite,
det förtjärnar jag efter dessa två dagars slit, och resten av veckans slit.

och justja, hämtade ut mitt hm paket idag!!
en naturvit mjukisdress (helt otroligt skön) och en supersnygg väska =)

jamen, puss på er då!


' 10 timmar senare

ÄNTLIGEN klarat av mina 10 timmar på jobbet.

puuuh! dagen har gått rätt bra, fort emellanåt, sakta emellanåt d: fick iaf trevligt besök av jossan & senare en snabbvisit av mamma, det är sånt som gör dagen lite bättre! fick dock lite trökigt besök också, av självaste skogshuggarn som hängde på jobbet mellan 21-23 (när jag jobbade ensam) lite rädd var jag ju såklart, men det gick bra som tur var!



 

jag är svinhungrig. jag luktar ruskigt illa om fötter.

jag är inte trött men bör sova. klockan ringer 07.30 för jobb igen.

ha ha ha på mitt liv. MEN, fan vad rik jag kommer bli!


tack&godnatt!


' ny vecka

godmorgon!

denna vecka är det verkligen fullt upp...

 

måndag: jobb på statoil 13-23

tisdag: åka till rättvik & fixa med godisjobb, personalmöte statoil om jag hinner

onsdag: jobba på statoil i falun 14-16, hälsa på sandra

torsdag: ledig från jobb (än så länge), bio med mamma

fredag: jobb på citygross

lördag: ledig från jobb (än så länge), titta på bandymatch 15-17

söndag: sova?

 

så det är full rulle denhär veckan!


riktig sovmorgon idag,
nu sitter jag & dricker kaffe, har fixat lite med min mejl & allt sånt och snart ska jag gå och köpa ägg så jag kan äta en rejäl brunch så jag står mig ett tag på jobbet.

ha en fin dag.
puss!


' pussgurka

äntligen är min mattias hemma igen =)

så vi har varit och hos svärfar och ätit supergod middag & hängt i soffan och tittat på ensam mamma söker. nu har jag bäddat ner karln som ska upp & jobba imornbitti. själv ska jag titta lite på beck & sova om en stund!

 

jag är SÅ glad att ha mitt hjärta hemma igen ♥

& imorgon ska jag jobba mitt första riktiga långpass, 13-23.

puss&kram






' vem har sveriges snyggaste morsa?




... måste vara jag!

' full fräs

dålig med uppdatering i helgen, igen. sorry!

tänkte berätta lite kort om min finfina helg och vad som hänt =)

 

fredag: jobbade på citygross med linda, var hos veterinären med amadeus och tog prover, åkte hem & duschade/fixade/lagade mat och vid 7 kom teater tjejerna och det blev en massa vin! kvällen slutade på stan. riktigt trevlig kväll.

 

lördag: vaknade och mådde inte alltför bra men efter en kaffe och ett par timmars vila i lovisas soffa mådde jag bra igen. iväg på teater, hade föreställning som gick fint, ut på en åktur med mamma, tillbaka till forum för teaterfest! pizza, lotter, diplom och lite spex, kanonkul =) sen åkte jag hem till lovisa och hängde i hennes soffa resten av kvällen, somnade vid 11.



söndag:
det är idag det! än så länge har jag sovit, druckit kaffe med lovisa och ja... nu ska jag städa lite, sen duscha & äta, åka till teatern och spela sista föreställningen, sen hem en sväng & sen vidare till svärfar på middag!

 

pussis!


' törrt

dagen har gått i full fart hittills.

uppstigning kvart över 6, åka och jobba på citygross med linda, åka till donken & dricka kaffe, åka till djursjukhuset och möta upp mamma & deus. tester och väntetid där, handla diet-kattmat, hem lägga godis-order och puh.. nu sitter jag i soffan (äntligen) och slappar lite!

 

ska röra på mig om en stund igen.. åka & handla lite vin, sen hem och laga middag! ikväll blir det vinkväll med teaterledarna, det kommer nog bli riktigt roligt =) och imorn är det dags för föreställning igen..

 

och justja. det märks att det är en vecka kvar till lön.

det är liksom lite törrt i skafferi/kyl/frys...

om vi säger såhär, dagens frukost: havregrynsgröt. dagens lunch: havregrynsgröt!

JIPPIE!

 


' er hjälp

nu behöver jag er hjälp!

det är såhär att jag får finnar, konstant, hela tiden, varje dag. jag har alltid haft bra hy och aldrig haft några problem förut... jag är inne på min andra vecka där jag kör viktväktarna så jag äter inget onyttigt eller sött, och jag har inte bytt några hudkrämer eller något.

 

varför blir det såhär? jag behöver svar!!!


' leksaker

hallåj!

och justja... jag har beställt en I-PHONE 4 =)

om ca fyra veckor får jag hem min leksak, åhh vad roligt!!!

 

 


' klockrent!

hittade denna filmhttp://sofierost.blogg.se 's blogg.
jag skrattar ihjäl mig!



' vilken kärlek

dagen idag blev grym!

åkte ju som sagt till norberg där jag blev välkomnad med kaffe & smörgås. sen blev det massa prat, skratt & kortspel. fick även en ensam fin och välbehövlig stund med emma också! hann med att träffa nils och krama om lovisa också.. åh, vet inte om ni kan förstå, men syskonkärlek är så otroligt jävla fin. jag ÄLSKAR er emma, lovisa & nils. ♥





när jag kom hem hade M lagat kvällsmat så vi åt tillsammans, sen plockade jag lite, gjorde klart tvätten, gick & handlade, drack kaffe med lollo och nyss har jag vikt in all tvätt och dammsugit. tagit upp lite ved också =) ska snart hoppa i ett varmt bad & sen blir det mys framför tvn resten av kvällen!


imorgon ska jag umgås med fina vänner =)
pussis.


' vinter!!

det är RIKTIG vinter nu alltså.

helt sjukt svinkallt är det ute, och jag kommer få skrapa rutorna i en halvtimme! ogillar jättejättejättemycket.

 

ska iaf strax iväg & hälsa på lillasyster-emma i norberg. det ska bli jätteskönt att äntligen få spendera lite tid med henne! men först ska jag slänga i mig lite frulle & sen åka och tanka.



jag & mina fina syskon



uppdaterar senare.

puss på er!


' sjukaste

var nyss med om det sjukaste!

som de flesta vet är ju vår katt (amadeus) rätt mycket efterbliven.. och för en stund sedan stod han och luktade på våra tända värmeljus & plötsligt hoppade han upp och ... VOFF! så började han brinna i pälsen d: det slocknade på en gång så allt gick bra, men ändå. hur korkad kan man bli? haha.

 


lille(korkade)man!


' dagens

dagen planer blev inte riktigt som tänkt,

men ack så bra det blev ändå, och dagen är inte slut än =)

 

blev en promenix hem till mor för vägning (detgåråträtthåll) och kaffe. sen en promenix hem till jennifer för fika med henne, marcus, hugo, sanna & elin! vidare hem för lunch med M, vilade, plockade, drack kaffe med lovisa & nu inväntar jag systrarna hansson för tacos och filmkväll =)

 

puss på er!


' mikrofonkåt

GRYMT bra partylåt!


' sweet

återigen superfint väder =)

och idag är jag ledig! det gillas. och det blir nog en bra dag idag.

 

efter en rejäl sovmorgon, frukost och dusch ska jag ta och göra mig iordning. sen en promenix hem till mami & vidare därifrån hem till hanna för lite fika & prat =) sen ska jag möta upp sanna & hitta på nått tok! verkligen great =)



' finally!

ÄNTLIGEN är denhär dagen slut.

jobbet gick fint. sex timmar på statoil med en heelt galen maria gjorde att timmarna gick fort & det blev en massa skratt =) nu har jag ätit en knäckemacka & ska krypa ner i sängen bredvid mina pojkar!

 

och hallå, zlatan fick just sin femte guldboll. det är ju sjukt stort!



(vill bara berätta att min mamma är guld ♥)


' minafina ♥



mina fina hjärtan!

 


' ett, två, tre

vilken dag!

jobb med linda på citygross (godisplock) fyra timmar imorse. hem, somnade om en timme i sängen, upp & laga mat, äta, fika med lillasyster elin ♥, fixa mig och strax ska jag byta om och åka till statoil för 6 timmars jobb!

 

jag är trött!


' klart

så var premiären fixad!

och det gick bättre än förväntat =) ungarna är SÅ duktiga.

otroligt skönt att det är klart, jag var sjuuukt nervös igår.. nu väntar bara tre föreställningar till & sen är vi klara för i år. nu behövs det en paus, det är då ett som är säkert! trots härliga ungar & en massa andra bra människor så ska det bli skönt med vila.


annars då..
det händer inte så mycket. efter teatern igår hade jag & M myspys med tacos och häng i soffan! somnade tidigt och sov ganska länge idag. & efter föreställningen idag ska jag fika med norrköping =)


förövrigt så saknar jag en massa vänner som verkar ha tappat bort mitt nummer? för det var otroligt längesen man hörde något från vissa. menmen. det är väl livets gång..

puss på er!


' på med masken

vaknade på uruselt humör imorse..

näsan rinner, huvudet dunkar, har en orolig känsla i magen. blä!

känner på mig att det är en rejäl förkylning som är på ingång,

och med massa teater och jobb har jag INTE tid med det.

 

så det är väl bara att dra på sig masken idag då.

jobb 14-21 och sen direkt hem och i säng och bli frisk!

imorgon är det teaterpremiär...


puss!


' vinterland

godmorgon solstrålar =)

idag är det en fin dag ute. solen skiner & snön ligger vit på marken.. en riktigt vinterland! så länge man inte behöver vara ute & greja allt för länge så är det iaf fint att titta på.

 

igår hade jag & M mysfrukost, sen åkte vi iväg och grejade lite med båten.. hem igen för lite lunch & sen blev jag inringd på jobb 15-21, gick jättebra =) lika roligt att jobba varje gång! kom hem, myste lite med M och somnade rätt tidigt..

 

ikväll är det genrep på teatern.. NERVÖST!!!!

vad resten av denna dag har att erbjuda återstår att se.

puss på er =)


' fytusan

det snöar.

det snöar som fan. vintern är här.

usch uch usch. jag tycker INTE om det!

jag tog ett extra varv i kvarnsverondellen idag, och det varvet var inte frivilligt. det är livsfarligt på vägarna. jag tänker hålla mig inne!

 

tackochgodnatt.


' flowers

titta vilka underbart fina blommor jag fick igår!

vackraste blommorna jag någonsin fått. av "lillasyster" malin =) tusen tack!!

 


bilden gör dom inte rättvisa. 23 rosor i olika färger!


' gott & nyttigt

har nyss ätit den godaste lunchen på länge!

hemmagjord räksallad med räkor, gurka, tomat, ägg & vinägerdressing.

nu ska jag äta två clementiner till efterrätt. suuper!

 


' vattenskada

nu ska ni få höra här...

vi har fått vattenskada i vårt badrum, pga en vattenläcka från lägenheten ovanför. HA HA, verkligen jääääätteroligt. dom ovanför får lov att flytta för hela deras lägenhet måste renoveras och vi kommer att bli utan badrum i 3-6 månad! GAH. hur ska vi klara oss utan badrum? hur gör man när det blir såhär? skitdrygt.



såhär vill jag att badrummet ser ut när det är klart!


för övrigt så tog jag en liten promenix till mamma imorse för invägning inför en nystart med viktväktarna! såg bra ut =) sen blev det frulle, lite disk & plock och tvätt. om en stund ska jag äta en hemmagjord räksallad & ikväll är det teknikrep på teatern.. på lördag är det PREMIÄR, och jag lovar att nerverna börjar sätta in d:

 

uppdatering följer!

puss på er.


' godmorgon solstrålar!

ännu en måndag med underbart fint väder =)

hade klockan på ringning vid 9 imorse, så då gick jag upp, drack en kopp kaffe & vid 10 mötte jag upp jennifer och hugo för en morgonpromenad. skönt men fyyy vad kallt det är ute, min ben=istappar!

 

har nyss ätit lite frulle.. ägg, yoghurt & ett glas c-vitamin, gott!

nu ska jag ta en dusch & sen ska jag ner till lovisa och dricka kaffe =)

 

puss på er!


' vackrare än tusen ord ♥




' avslutningsvis

helgen har bara flugit förbi, igen.

min fredag har jag ju redan berättat om, och igår var det en riktig slappdag som avslutades hemma hos mamma med middag & vin. senare fick vi sällskap av erica också & kvällen slutade på stan. riktigt rolig kväll!



idag har jag mått rätt bra
med tanke på omständigheterna d: har slappat & myst med mattias hela dagen. soffhäng, lite städning & matlagning. nu på kvällen tog vi en tur till kyrkogårdarna och tände lite ljus för människor vi saknar! ♥ så fint.. 

nu är det soffhäng & ensam mamma söker.
dock är jag trött som tusan, så det blir nog att krypa ner i sängen strax!
imorgon är det måndag & ny vecka igen.

pusss!


' älskar ännu mer!

förlåt sanna. jag älskar dig ;)



' happy memories


' samhällsproblem

dagens samhälle håller på att spåra ur.

det är såhär, att jag känner en flicka, flickan heter emma och är 14 år. den flickan är min lillasyster. för några dagar sedan överdoserade emma sin adhd-medicin och fick åka ambulans in till sjukhuset, och är nu inlagd på barnpsyke i västerås.

 

hon är 14 år.

det är ju helt jävla sjukt. sen kan man ju börja fundera på hur vårt nuvarande samhälle formar barn och ungdomar? självmord och självmordsförsök blir allt vanligare, och kryper ner i åldrarna. är detta okej? för mig är det inte det.
så vad ska vi göra åt det?

det är bara att inse en sak..

vi har ett allvarligt samhällsproblem som vi bör åtgärda snarast möjligast innan saker och ting spårar ut fullkomligt och gör att vi inte längre har någon kontroll över vad som händer och sker.


' gottans

nu är äntligen min jobbdag över.

åhmingud säger jag bara. 9 timmar gick ju, om man tänker efter - rätt fort men om vi ska prata om mina fötter... AAAJ! jag har aldrig haft såhär ont i fötterna i mitt liv. dåliga skor & 9 timmar ståendes = totalt soffläge!

 

har nyss ätit supergod middag med M & andreé. kött, klyftpotatis, bea-sås och grönsaker! gottans. nu blir det soffhäng och chiliostkrokar med grabbarna och ska sova tidigt (kommer inte bli några problem).

 

puss!


' underbart väder

godmorgon solstrålar!

vilket underbart väder det är ute =) man kan ju inte bli annat än på bra humör..

 

ska strax göra iordning en rejäl frukost, bestående av ägg, yoghurt och mackor! sen blir det iväg för en heldag på jobbet & ikväll ska M laga god middag och sen ska jag hänga med lovisa & titta på idol.

 

ha en fin fredag! =)


' egogirl






' en försmak av julen

idag har det varit en riktig slö-dag..

sov till 9, käkade lite frukost och hängde i soffan framför datorn & rensade massa bilder och grejade. sen blev det en lång dusch, en hemmagjord ansiktsbehandling och lite sånt. fixade mig, lagade mat (storkok på köttfärssås is the shit), diskade, fikade och pratade strunt med mammsen.

 

när mattias kom hem drack vi glögg & åt lussebullar. och oj vad busigt det kändes... jag tycker absolut att det är alldeles för tidigt (hallå, det är ju över en månad kvar till jul!!!!!) men det var jättemysigt & jättesmaskigt =)

 

strax ska jag iväg på teater,

och ikväll blir det myspys med M. ♥




längtar tillbaka...


' sanningens ögonblick

jahaja, då var det dags för sanningens ögonblick.

och det handlar givetvis om min "sluta-röka-grej" som ni alla har gillat och berömt mig så mycket för. hm. det gick inte så bra. jag har smårökt lite här och där med andra, och en hel del när det varit alkohol med i bilden! & nu är det kört igen.

 

nu vet ni iaf. skäll inte ut mig - det hjälper inte!


' pissväder

regn, regn och återigen regn.

fantastiskt jävla tråkigt väder ute. vad gör man? det enda som lockar är ju att ligga på soffan med tända ljus och nedragna persienner. håller ni inte med?


ikväll blir det
iaf myskväll med jennifer & hugo. ska köpa hem kompis-sallad och lite godis och sen blir det häng framför tvn eller en film! perfekt i detta pissväder. det gillas!

 

blev inringd på jobb på fredag också. 10-19.15 & det gillas ännu mer =)



mys i mysvädret ♥


' för fort

tiden går FÖR fort.

jag var 100% säker på att det var måndag idag. ojdå, det var visst tisdag. så vart tog måndagen vägen? jag hinner inte med.

 

idag har jag iaf hunnit med en del. tvättat, sminkat på teatern, fikat/busat hos jennifer, veckohandlat, vilat på soffan med M, druckit kaffe med lovisa, lagat mat, duschat. ja... det var nog det! världens mysigaste dag med världens mysigaste M.

 

föressten. jag funderar på att ta bort bloggen.

har absolut inget vettigt att skriva, och ingen ork.

vad säger vi om det?


' avklarat

vaknade 30 minuter före klockan idag,

dvs tjugo i åtta och på bara den halvtimmen hann jag fixa hur mycket som helst innan jobbet. plocka, diska, gå ut med sopor, fixa mig, äta frukost & ge mig iväg. nu är jag hemma efter 4 timmars jobb som gick galant =)

 

ska iväg & fika hos mormor om ett par timmar,

tror nog dock jag ska sova en stund först... ZzZz. snuskigt trött d:

 

pussis!



' november

det är redan november. brrr! vinter på riktigt.


iaf så har det varit lite torrt på bloggfronten men det är bara för att jag har haft fullt upp med att vara allmänt lycklig. jag har jobbat och det är skitkul, jag har hängt som tusan med jossan, firat lovisa med en massa alkohol, spenderat kvalitetstid med min fina M ♥


ni ser. det är för fint.
& om ett par timmar är det jobb igen =)
puss på er.


RSS 2.0