' gossip girl

är SJUKT BRA idag!
spännande, spännande, spännande...

varför tycker vi egentligen att sånt är bra? skvaller, trubbel, drama osv. varför är människor gjorda så att vi gillar att gotta oss i andra olycka? jaja. så länge det är ett skvaller-tv-program får det väl vara okej! gossip girl rockar iaf.

mys&pys med min babe ikväll. vi har ätit pizza & nu håller han på och städar/diskar medan jag latar mig och tittar på tjej-tv. vilken karl jag har :) gillas väldigt mycket. tycker myyyycket om min M!



nu tillbaka till myset!
PUSS

' fest

blev det igår!
för lilla mormor som fyllde år :) började med att jag & M kom dit lite tidigare och hjälpte till med lite plock. sen kom resten av gänget & vi spelade kubb (första gången för i år) och åååh vad roligt det! efter det var det mat... potatisgratäng, grillat kött, grillspett med grönsaker, bea-sås, sallad, grillade halloumi, vitlöksbröd & ja, allt man kan tänka sig :b supergott! sen blev det massa prat & tok och sedan lite efterrätt. M hade gjort en tårta som var jättefin & SÅ god :)

vi åkte hem tidigt, eftersom vi båda var nyktra & ska upp och jobba idag. men hoppas att resten hade en fortsatt rolig kväll, och tack mormor för en god middag & trevligt sällskap (:

somsagt. jobb idag 8-12.30, dubbelt betalt så jatack. sen ska jag ut till gustafs & hälsa på nitta en sväng. sen hem, kanske färga håret lite? om inte lovisa mår allt för dåligt idag. ^ sen får vi se vad kvällen ger.. jag är iaf ledig imon! underbart.

yesyes. & en STOR puss till min mamma på mors-dag idag ♥ världensbästa!
och från en sak till en annan... jag köpte en ny bil igår :D wiiie.

nu är det dags att brumma till jöbbet!
pöss.

' upp&hoppa

... såhär tidigt på en lördagmorgon, är ingen hitt!
menmen. hade klockan på ringning klockan 7 och det vara bara upp och hoppa. har diskat vårt ENORMA diskberg, druckit kaffe, sminkat mig, satt upp håret i en toffs (ja jag vet att jag gör det varje dag, men mitt hår är sååå tråkigt) och strax ska jag käka frulle. jobb 9-13. och sen, kanske lite bus med mor min :)

ikväll ska det grillas & fira min lilla mormor som fyller år! GRATTIS!

puss!

' sex and the city 2

KÄRLEK!
vi första ögonkastet... sex and the city 2 var inte lika bra som ettan, men det var bra, ååååh så bra! jag kan inte sluta älska det, allt med det, allt. kläderna, kärleken, dramat, staden, ALLT. ni som tycker om SATC - se den!

carrie bradshaw, världens snyggaste människa!


' finally

jobbet gick skitbra. fort som fan.
hann knappt fatta att jag började jobba innan det var dags att åka hem d: haha! sånna dagar gillas. efter jobbet blev det en kaffe hos lovisa!

strax ska jag ta mig ett bad & pyssla om mig själv lite. raka benen & sånt tjaffs :) sen fix fix & bio ikväll. vill ju vara liite fin när det är FINfilm man ska se. haha!

puss&hej

' godmorgon!

FREDAG & solen skiner :)

har äntligen fått sova ut.. somnade vid 10 igår & vaknade 8 imorse :b superskönt! känner mig dock fortfarande lite krasslig, men det kan inte hjälpas, måste jobba - för ikväll ska jag ju spendera kvalitetstid med elin & kolla in nya SATC filmen. så jobb får det bli, 10-15, brukar gå fort :)

förövrigt.. på torsdag är det en stor dag för mig & herr krantz! ♥
vad det är & vad som händer får ni veta lite längre fram (om ni inte kan lista ut det själva) hihi. känner mig som en liten megafjortis men det kan inte hjälpas. kärlek, det är fint det!

och kanske.. kanske.. har man en ny bil på söndag? d;
håll tummarna!!

nu ska jag äta frukost & dra iväg.
uppdatering om filmen osv kommer ikväll!
PUSS!

' myspys

ala lisa = perfekt torsdagsgöra!

hade som sagt genrep med våra små änglar idag, och dom är bara SÅ duktiga :) ska bli riktigt kul att se hur dom kommer reagera nästa vecka när vi har publik & allt! haha. går nog bra.

skjutsade min babe till tunet som ska hålla till där med laget ikväll för träning mm. så nu har jag en "ensam-myskväll" gillas :) har smällt i mig potatissallad, hästkorv & gurka och sitter nu och snaskar på lite non stop & ostbollar! mums. min kära lilla "dåligaveckanvärk" vill inte ge sig, så här tänker jag sitta tills det är dags att sova (vilket kan bli väääldigt snart :b).

jobb imorn 10-15, sen blir det sex and the city 2 med lillsyrran :)
ha en trevlig torsdag. puss&pill.

(justja, singelkvällen på ica var tydligen en SUCCÈ. jättemycket folk & "två bytte tillochmed telefonnummer" säger en hemlig källa :) haha. grattis ica!)

' rekord!

läsarrekord igår, GILLAS :)
men ni får gärna kommentera lite också så man har liite koll på vilka som följer mig i dagens "i-lands-problem" :b keep up the good work!

LEDIG idag. och sol ute. kan inte bli mycket bättre va? uppe med tuppen (ute på hemligheter) och har ätit frukost med josefine och nyss städat ihop här hemma. nu då? det är exakt detta jag älskar med att vara ledig. man kan göra vad man vill, och man behöver inte göra nånting om man inte vill! great :)

tänkte på en sak..
är det något speciellt ni skulle vilja vet om mig?
tänkte ha en liten frågestund här :) (härmapa - i know)
men blir ju kul både för er & mig!
så kommentera med lite frågor så ska jag svara så gott jag kan :)

NEJ ut i solen nu!
puss

' singelkväll

HAHA!
måste bara berätta för er stackare som har missat den stora nyheten, att imorgon är det singelkväll på ica kvantum! grön korg = för singlar som vill mingla & flirta, röd korg = för er som bara vill handla ifred som vanligt. vilken grej? först kontaktannonser, sen dejtingsidor, dejting-tv-program och nu "dejting-handling" ? haha. kör på!

funderar starkt på att kila ner en sväng imon, ta en röd korg och bara kika.
tror ni allvarligt på detta? kommer folk att våga ta en grön korg och visa för alla shoppingtokar att man vill mingla och flirta medan man köper lite bindor och chili-sås? jag är osäker.

vad tror ni?

' guess what?

JAG ÄR TRÖTT.
skoja inte. fyfan. känns som jag ska slocka rakt av. jobbat 12-18 (huuur mycket folk som helst) inte så konstigt kanske med tanke på att det var löning igår. hm. menmen. sen hem & käkade kvällsfika med min babe! och sen... oh... nu ni... TRÄFFADE JAG LOVISA :D fyyy vad skönt att hon är hemma igen! fick en jättefin present också :) skönt att bara kunna kila ner och snacka lite skit igen!

yes. så nu då? s o v a.
mattias är & spelade tennis med grabbarna, kan inte hjälpas, jag orkar inte hålla ögonen öppna många sekunder till. och justja, om någon har/vet någon som ska sälja en fräsch bil för typ 10000:- så kan ni ju höra av er! vill ha en egen bil igen - NU. sådeså.

yesyes. godnatt på er!

' boktips

JAPP, jag har läst en bok :)

förut läste jag böcker jämt. jämt, jämt, jämt. men sedan jag flyttade hemifrån så har min "lugna" tid begränsats och jag har lagt min tid på att titta på tv eller sitta vid datorn. men för ett tag sedan bestämde jag mig för att "försöka" läsa en bok. och svish! så var den slut.

min bästa väns dotter skriven av dorothy koomson blev min senaste erövning. och den var verkligen jättebra! handlar om en kvinna som blir bedragen av sin bästa vän & sin blivande man och hon bestämmer sig för att aldrig mer prata med någon av dom. när hon några år senare får reda på att hennes bästa vän ligger för döden, OCH har fått en dotter tillsammans med sitt ex, blir allt lite komplicerat.

jättefin bok. ett hett tips för er bokmalar som behöver något att läsa på stranden eller bara mala igenom innan ni ska sova! köp den.


' IDAG

kommer min sötaste LOVISA hem! iiiih :)
som jag har längtat. kan inte annat än bli en bra dag!






först ska jag väl ta & jobba ännu en HEL lång skitdag på coop :b men imorgon är jag iaf helt ledig, och det ser jag fram emot MYCKET! har även genrep med våra små teaterbarn imon :)

ska äta frulle & så nu.
pusshäj!

' fullspäckat...

... som vanligt!

gick upp vid 9, duschade, käkade frulle & drack kaffe. ska snart fixa mig, och sen dra iväg på lite "ärenden", wiho. ellerinte. menmen. sen är det jobb 15-18 och ikväll blir det lungt, för det är jobb imon också 12-18 - b l ä ! men pengarna rullar ju in så får inte klaga.

LEDIG på torsdag, känns underbart!

sådetså. puss&kram

' vilken jävla människa

just nu är jag så ARG så jag inte kan beskriva med ord.
det finns en människa på denna jord som jag bokstavligt talat skulle kunna slita sönder i tusen bitar med mina bara händer. hur fan kunde det gå så snett? jag har nyss fått läsa och "uppleva" det absolut värsta jag nånsin har läst.

hur fan kunde det bli såhär? och dom säger ju att synden alltid straffar sig själv. men när fan ska då synden straffa sig för denna människa? tänk hur många fina bra människor som dör i t.ex. cancer varje år, medan denna häxa fortfarande lever och fortsätter förpesta så mångas liv. på vilket sätt kan det vara rättvist?

jag vet inte hur länge till jag kan hålla min känslor på ett "normalt" sätt. snart kommer det komma en dag så det svartnar för mina ögon, och jag kommer göra något väldigt väldigt dumt. och NEJ, ingenting ni säger kan stoppa mig. detta måste få ett slut.

som sagt... hur fan kunde det bli såhär?
jag har gråtit många tårar, både för mig själv med också för mina älsklingar som fått lida så in i helvete i så många år. hur klarar man av att stå på sidan och se dom man älskar gå sönder, sakta, sakta, inifrån, utan att göra något åt det?

jag hatar dig.

' wow

vilken jävla helg jag har haft! :D

har hunnit med en hel massa.
födelsedagskalas, tacos, myspys, kortspel, solat & bränt mig på mormors altan, hälsat på släktingar, ätit fantastiskt god mat, spelat spel och "hum hum", druckit vin, druckit goda drinkar, dansat, fått ont i fötterna av mina killer heals, pratar massa skit, somnat.

där har ni min helg. jag är skitnöjd!

' hemmafru

idag har jag varit en duktig hemmafru :)

igår blev det en massa gjort, och jag avslutade dagen med en låååång promenad tillsammans med jennifer & lilla hugo i vagnen :) riktigt skönt. kom hem, duschade, käkade middag med herr krantz & somnade rätt tidigt! skön dag.

idag hade jag klockan på 9, gick upp, fixade lite, SEN HÖR NI... putsade jag alla fönster och bytte gardiner. WIHO! städat, diskat, gjort matlådor och så också :) duktig hemmfru visst? yes. pluspoäng tack. sen fick jag lite trevligt besök också. fint det.

ska snart göra mig iordning & sen iväg och jobba kortpass, 15-18. sen direkt iväg till forum och teatern och fixa litegrann inför vår kommande lilla premiär som äger rum om TVÅ veckor! ih :)

ha det fint.
pöss

' too bad

vart tog solen vägen?
jag som är ledig idag och allt. eller. hade ju tänkt pressa pressa pressa och bli allmänt brun & fin. men nej. får väl bli en vända till solariumet sen då :) fjollamaja - jag vet!

nyss druckit kaffe & ska strax iväg för att träffa familjen eriksson/ekblom. thihi.
alltid lika mysigt att få åka dit, dricka kaffe, snacka skit & mysa med lilla hugo såklart :)

blir nog en bra dag!
pusss

' billionaire

Travie McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire

absolut den ALLRA bästa och mest somriga låten just nu! älskar den. ett litet tips till er som behöver höra lite bra jävla musik & komma i bra stämning i detta underbara vädret.

sovmorgon, kaffe och stek på mormors altan & sen jobb 12-18 vad som stod på schemat. fy fan säger jag bara. trasig luftkonditionering på jobbet är INTE okej. svettlök nummer ett. trodde aldrig dagen skulle ta slut! uh. men som tur var gjorde den det, och jag fick åka hem och äta älsklingens hemgjorda pannbiffar med potatis och brunsås :) mums!

ikväll är det desperate & sen hopp i säng.
puss&hoj!

' unstopable



dagen har bara fuuurit fram idag!
vaknade imorse av att gunilla ringde, jobb 10-14 här i närheten. var ju helt fantastiskt att få GÅ till jobbet & mest chilla i solen med söta ungar och massa pyssel :) haha.

sen tog jag mig en liten tur till farmor & farfar ♥ värdens bästa! lite fika där, sen hem för kaffe på lovisas balkong i solen, sen hem för lite kaffe med mor. har nyss lagat lite käk & ska strax ut på en vända runt sportfältet med mika :) sen ska jag nog ta och slänga mig i solariet (eftersom solen är på väg ner) vill få igång brännan lite nu inför sommarn! sen hem och äta middag, och sova tidigt.

& förresten är jag Ä C K L I G T avundsjuk på lovisa & flickorna som drar till turkiet på onsdag... nån som vill ta en sista minuten till solen med mig inom en väldigt snar framtid? pleeeease, pleeease, pleeease.

imorn äre jobb igen. 12-18, buhu, hatar det passet. menmen.
och igår blev det MYS precis som jag hoppats på! åh vad jag tycker om min mattias :)

nej men promenad vare! tja.


' mustashkampen

sveriges snyggaste kämpe :)

' tvådagars

... är exakt vad jag har lyckats med denhär helgen!
först hoffmaestro i fredags, och sen party igen igår. och likförbannat sitter jag här och mår BRA nu! haha, vad är det för fel på mig? haha. igår blev det middag med herr krantz och sen kortspel med han & mattis, looligt som vanligt :) sen blev det lite grogg & fest hos havi med kusin vitamin & sötaste malin!

slutade på krogen och hade en fantastiskt rolig kväll, som förhoppningsvis ska upprepas igen nästa helg. haha! får väl passa på innan johan ska åka till afganistan igen.. mhm. iaf stort tack till alla som var med!

& såklart stort grattis till världens bästa johan som blir 24 idag! ♥



ikväll SKA det bli myskväll med min babe!
sådeså. ha en trevlig söndag.
puss!


' HOFFMAESTRO!

YEEEES!
igår var det dags för hoffmaestro & lite party. började med att jag, lovisa & maria käkade (potatisgratäng, kött & sås) och drack lite, riktigt trevligt. sen blev det väl party, hahaha d: och en massa jävla tok! och så kom norrköping också :D vilken jävla förfest säger jag bara. HAHA! en riktigt snygg "man" hade vi med oss på balkongen hela kvällen också. tss. tack allihopa för en grym förfest.

sen var det dags för stan. smet smidigt in på S2 och fick vänta åratal på att dom skulle börja spela.. men när dom gjorde det... OJ! kan lätt säga att det är det bästa bandet jag sett live, fan vad grymt det var :) och alla bra låtar spelades. i mitten stog vi och svettades. haha, skoja inte vad varmt det var. menmne. grymt är allt jag kan säga. en liten incident inträffade på natten (som vanligt) men det löste sig fint :)

underbar kväll!

snart ska jag duscha, fixa mig & sen iväg på bröllop :)
myskväll ikväll hoppas jag. och btw så mår jag finfint idag!

här kommer lite bilder :)










' åh min gud

vilken jävla natt/dag det har varit...
kan inte riktigt berätta här vad det är som har hänt, men kan ju sammanfatta det lite kort. jobbiga/onödiga samtal, tjaffs, bråk, dunderfylla (dock var jag nykter), grin, irritation, spöregn, oro, 1000 telefonsamtal. och så vidare. gah!

ibland känns det som att gud bara sitter och skrattar åt en.
HAHA!

' fartfyllt

OH ja. fartfylld dag.
skoja inte. hade klockan på 9 imorse, för att hinna med ngt vettigt. blev en sväng ner till lovisa & dricka kaffe och spela kort med henne. hem & fixa mig, sen iväg till mormor för lite frukost och prat :) fick skjuts till tågstationen där jag träffade sanna & hade en mysig pratstund med henne.. sen ner på systemet & handlade lite godis tills fredag :D FAN vad jag läääängtar! & det bästa är att norrköping ska med :D heh. blev lite mer kaffe hos lovisa, och nu sitter jag här.

ska ta & laga lite lunch, sen iväg och träffa norrköping en sväng, sen hem och invänta mamma, åka till grevbo & gratta wilma som fyller år :) sen ska jag försöka sola ikväll också.. sen får vi se om min fartfyllda dag kan lugna ner sig lite d:

så äre! tjao.

' hoffmaestro

GALEN dag!
jobbade som sagt 12-18, åh fyfan. mycket folk, galet folk, otrevligt folk och så vidare :b kort rast och långt pass. eller nått. menmen. trodde min sista stund var kommen tills jag insåg att det var dags att gå hem! puh..

snart ska jag laga lite tacos till mig & min babe :) mys!
& på fredag är det dags för HOFFMAESTROOOOOOOO, fan vad jag längtar. den enda musik som strömmar ur högtalarna just nu är dom, uuuh, vilka låtar, vilken känsla - och på fredag ska jag & min kära vän lovisa digga hårt som fan :D haha!

pussssssss.

' ljusare

idag ser saker & ting lite ljusare ut.
somnade som en stock igårkväll, inte så konstigt med tanke på tempot som gällde under dagen. blev iaf lite mys med världens bästa mattias och sen s ö m n. mmh! vaknade halv 9 imorse.. kaffe och en riktig mysfrukost med M :) fint!

vilken fin pojkvän jag har :) tvättade kl 7, hade diskat och gått ut med alla sopor. då blir man glad. sånt som kan göra att det blir en bra start på dagen! ♥

ska strax iväg & jobba, 12-18.
får väl se när dom ska ringa & säga hur det blir med bilen...
som tur är får jag låna mammas/pers så länge :)

ha en bra dag. puss!

' sjukt

helt jävla sanslöst.
igår hade jag världens bästa dag, den bästa på länge. dock varade det inte så länge. det här helt klart varit den värsta dagen på VÄLDIGT länge. fitta. har spenderat hela dagen med att vänta, och sitta i telefon med polis, verkstad, försäkringsbolag, bergning. gaaaaaaah. fan ta den som har gjort dethär. ett litet plus till josefine som har gjort mig sällskap i helvetet hela dagen.

men får jag tag på dom som har gjort dethär, så lovar jag på rak arm att det blir en fet jävla smäll. vill lägga mig och sova. fyfan. helvete.

' jävla horungar

FY FAN!
vaknade imorse av att per ringde på dörren och sa "lisa, du har haft inbrott i bilen". men nej. fan. gick ut och tittade och javisstfan har väl någon försökt ta min bil. f ö r s t ö r d. fan. jag blir så jävla matt. varför? kuk.

' slitet

har verkligen mått som jag förtjänat idag.
huvvaligen. gårdagen var dock fin som fan. jobbade, sen blev det grillning på balkongen med jossan & erica :) massa mys. sen gick vi över på vinet och lyckades tillsammans tömma två flaskor och en dunk, haha. men kul var det! en tur ner på stan, en tur hem från stan, i säng alldeles för sent, bara sova ett fåtal timmar, vakna och fortfarande vara full & få skrattattacker med jossan. haha.

dock känner jag mig deppig idag, vet inte alls varför. känner mig ensam, fast jag inte är det. jag önskar att så mycket var annorlunda, att jag själv kunde tänka och agera annorlunda, men jag kan inte. varför blir det så? varför är man aldrig nöjd? jag vill bara ligga i min fina mattias armar... hm.

har tittat på gråtfilm också. "my sisters keeper" åh herregud. har ni inte sett den - SE DEN. tårarna sprutade genom hela filmen. men det var skönt. ibland behöver man lite hjälp på traven att kunna få ut sina känslor. fan.

dethär var ett negativt och deppigt inlägg. ursäkta för det.
jag hoppas att min karl kan göra allt lite bättre för mig imorn. vi får se.

ha en trevlig lördag. hoj.

' fredag

nu börjar man komma in i rätt tidsrytm igen. skönt. är fortfarande lite trött på dagarna, men snart är man fit for fight igen :) saknar dock NY gaalet mycket, hela tiden! bara måste dit snart igen...

igår målade jag klart stolarna i köket, så nu är det så fint så :) sen hälsade jag på jennifer & SÖTA hugo som börjar bli såå stor. sen blev det lunch med sandra-lie & en massa skitsnack, mycket uppskattat! ja, sen gjorde vi pannkakor, käkade, jag drog på teater och sen blev det myspys med mattias och somnade tidigt. gillas!

hade lite svårt att komma upp idag, trots att jag hade klockan på ringning vid 8 (hah, gick upp halv 9) har iaf fixat mig & käkat frulle och ska snart åka till jobbet. första jobbpasset sen jag kom hem, tungt men välbehövligt. pengar pengar! sen ska jag nog åka och hälsa på farmor & farfar, och avsluta dagen med bio med jossan och erica.

så ser det ut.
ha en fin helg! puss&kram


i'm so in love with you ♥

' sol

äntligen kikar solen fram litegrann!
det gillar vi. eller något. sitter här aptidigt, kunde inte sova nå mer när mattias grejade & grejade. håller på & målar kök, det blir fint som fan, så det ska jag nog fortsätta med nu. fint.

fan. är helt tom i skallen. har inget att skriva? synd.


älskar dig tills jag dör.

' äntligen hemma

efter en öl på flygplatsen, 7 timmar på flyget & drygt 2 timmar i bilen är vi HEMMA igen! så skönt. igår blev lugnt. lunch, handla mat, träffa elin, dricka kaffe med lovisa, träffa mamma :) somnade klockan 9 & sov till halv 11 idag. ojoj. har iaf fått sova ut ordentligt nu!

idag då, ska jag åka till mormor & sen träffa mika. sen får vi se.
just nu är jag bara allmänt mör och vill sova ännu mer...

uppdaterar sen!
puss.

' goodbye

ett sista inlagg far det bli nu.
har egentligen ingenting att skriva.. vill vara hemma nu.
uh, mest negativt med allt ar att vi har en vaaaaaldigt lang resa innan vi ar hemma. ska aka till flygplatsen om ett par timmar. idag har vi atit bagles & promenerat i solen.

jag ar AP trott.. vill sova.. uuhh..

godnatt, vi ses i sverige!
bye.

' sista dagen

lordag & sista "HELDAGEN" i NY..
fick en fin vackning av amira & klas imorse, bada hoppade i sangen & sa "wake up" :b jaja, da var det val bara att slapa sig upp. sen blev det dusch & frulle och sen ivag till mallet for sista shoppingen.. och ja... pengar AR slut nu! haha, men vilka fynd jag gjorde pa slutspurten, och krazzeboy med :) han har varit en riktig shoppinggalning har i NY! haha.

sen gick vi allihopa till en sot restaurang & kakade lunch pa en uteservering. sjalv at man kycklig & avokado wraps med pommes till, suuuupergott :) sen blev det massa mys i den stekande solen (galet varmt idag) sa lite farg har man fatt. tank.. det ar forsta maj idag, och jag har gjort runt i KORTA shorts & ett linne - underbart!!!

resten av dagen spenderades med att packa och slutligen grilla :) grillade majsKOLVAR, svamp & kycklig, sen sallad & lite vin till det. mycket mycket gott. och sa hade jag & my boyman bakat chokladbollar som vi hade till efterratt :) myskvall!

snart ar det val dags att hoppa i sang.. sista timmarna far vi se vad vi ska gora med imorn, vart flyg gar vid 17.00 sa vi har inte sa mycket tid att njuta in i det sista. men vi ska forsoka! far se om det blir uppdatering innan vi aker hem eller om det blir en svensk uppdatering nasta gang :)

PUSS!

' ojojoj

vilken dag det har varit!
cirka 30 grader varmt & sol, ooh.. har varit till ellis island (imigrationsmusem) & forbi frihetsgudinnan, ett verkligt maste nar man ar i NY. som sagt, jattevarmt & skont & mysigt. sen tog vi en tur in till manhattan & union square dar det var marknad & vi kikade i lite affarer, sen tog varmen over och vi akte hem :b bade jag & herr krantz har brant oss i ansiktet - sommarkansla!

blev hamtmat nu pa kvallen :) fran en grekisk restaurang, MUMS! sovlaki plate (lamm, pommes, grillad tomat & tzatsiki) fitusan vad gott. har kikat lite tv men nu ar det dags att fortsoka sova.. bara 2 dagar kvar har i friheten, ujuj.

imorgon ar det lordag & vi ska ta en tur i parken, ata lunch med familjen johansson ute pa ngn restaurang & hinna med en svang till mallet igen for att branna dom sista pengar (a) gillas! sen sondag... ja? da aker vi hem. far se om vi hinner med en liten trip till en festival innan!

sa ar det.
nu far det bli godnatt!
pussis

RSS 2.0