' bokat & klart, iih

ja. det är så sant som det är sagt. nu är det bokat och klart. den 23e april flyger jag & min älskling till NEW YORK och ska vara där i 8 dagar! iiiiiiiih. om jag längtar? tjaaae. eller JAAA, som en galning. önskar att det vore idag eller kanske imorgon vi skulle åka. men nu gäller det att få jobba lite, spara fickpengar så vi kan shoppa precis så mycket som vi vill :)


sug på den ni
..


' hur svårt kan det vara?

... att få ett jobb? visst. jag har ett jobb, timvik. på coop. det är bra, men inte tillräckligt bra eftersom jag inte får tillräckligt med tider. jag söker minst fem jobb om dagen, i hela dalarna & hela stockholm. händer det något? nix. måste väl lära mig att ha lite tålamod, det måste väl bli min tur någon gång. snart i hope.

på tal om något annat, så har jag en grym längtan till vår & sommar. fick sofie's mode idag av erica, och kunde inte slita blicken ifrån en heel del nyheter som står i topp på sommarkläder! GE MIG!
här kommer lite smakprov på vad det är som gäller, bra tips till mina nära & kära också, önskelista kan man kalla det :)



allt detta ifrån lindex & för under 200:- /st. mums.

' lillprinsen

lovade uppdatering från mitt jennifer & hugo-besök.
här kommer det :) och våga inte säga ngt annat än att han är världens sötaste!





"moster" lisa är såå stolt. puss och kärlek.

' liljan is the shit

nu ska ni få höra... igår kom mamsen förbi & drack lite vin, så efter ett tag bestämde jag mig för att hänga med henne ner på stan. blev en vända på engelska och sedan vidare till liljan. första gången jag var där. och herregud. det första jag ser när jag kommer in är PETER som dejtade Ulrika i ludvika i 'ensam mamma söker'. vilken sliskpotta! han var på ALLT & ALLA. även jag fick en mysig kommentar från karln "oj förlåt, jag blev så tagen av din snygghet att jag tog ett snedsteg". ojojoj. ja roligt var det :D. förövrigt en riktigt rolig kväll!


vaknade & mådde prima idag. rensade förrådet & städade lite. så nu är det fint igen :) tog mig ett bad och fikade sedan en halv semla med mattias! nu har jag mat i ugnen och väntar på att det ska bli klart. potatisgratäng & baconlindad kyckling. mums. ha en mysig söndag! puss.


' fredag

igår var det ännu en bra dag. vaknade upp i lennheden, tog en promenad runt byn & åt mysfrukost med sanna och linda :) sedan iväg hem till jennifer för prat & fika och såklart massa mys med hugo! återkommer senare med kort på sötnosen. efter det åkte jag hem & hade en bra pratstund med mikaela och lagade massa mat. iväg igen för första teaterträffen & det gick jättebra! återigen ut på vägarna för en sväng till tunet och kikade på mattias match :D han är såå duktig! dom vann med 12-4 tror jag. somnade i mattias armar.

vaknade av att min chef ringde idag! jobb 11-22. huvva? är faktiskt lite nervös, har aldrig jobbat ett så långt pass förut. men det ska säkert gå bra. så då vet ni vart ni har mig heela dagen & heela kvällen - coop forum!

yesyes. ska packa kläder & matlåda, sen iväg.
pusshej!

' dålig uppdatering

sorry för det.
de senaste dagarna, ja vad har jag gjort? jobbat några timmar, varit ute & gått med nära och kära (erica, anna, sixten, mamma) spelat wii och boxats på solrosgatan & har grym träningsvärk i rygg och armar :b umgåtts med sanna och linda, pussats med min babe och så vidare.

idag ska jag iväg & träffa sanna igen, sen hem till mor och få lite lunch, en promenad och kanske lite shopping på pärlan? alltid lika trevligt att göra något iaf :) imorgon har vi första träffen på teatern med de små liven jag ska vara ledare åt nu ett tag, det ska bli jättespännande. på fredag ska jag jobba stängning & resten av helgen ska bli lugn!

det är vi. bara vi. helt sjukt.


' ännu en helg

så har ännu en helg passerat. i fredags var det fredagsmys med mattias som gällde :) tacos & film, och somnade tidigt. igår blev det en långpromenad med erica, sedan "julafton" hos mormor tillsammans med mamma och elin. jättetrevligt, jättegod mat & jättebra julklappar, tack! efter det var det fix, sedan middag med sanna, mika & angelica på fortuna. efter käk fortsatte festen hos mickan och kvällen slutade på stan. strul & pul som vanligt men det är ordnat nu så det spelar ingen roll.

jag & världensbästa mika!



idag har jag & min älskling legat här på soffan/i sängen och mått allmänt dåligt :b nyss fick det bli en pizza till kvällsmat & plutten ligger och sover lite.. lugn kväll ikväll, givetvis se på köping & äta lite popcorn!

tjo!


' världens bästa

igår fick det bli tjejkväll i lennheden med sanna & lindus. blev lite kvällsfika, sen målade vi i målarböcker (tur att man har barnasinnet kvar va?) sen fick vi ett ryck, hade maskerad och tog en massa tokiga kort. HAHA säger jag bara! dock stod linda för kameran så jag har inte fått några bilder än, lovar att uppdatera sen ;) en riktigt bra kväll iaf. :) efter mysfrukost imorse bar det av hem.

nu sitter jag här, har druckit kaffe och ringt några samtal. så nu är amadeus försäkrad & om en halvtimme ska dom ringa från djursjukhuset så jag kan boka tid för avklippning av bollarna! har också fått ett par mejl, och vips så har jag visst sålt alla mina böcker från högskolan :) brabra! behöver inte dom, och så har jag fått ett startkapital till usa-resan.

en bra dag. nu blir det en dusch!

' det som inte dödar, härdar

citatet i rubriken är en väldigt målande bild och en ren sanning. men ibland känns det som att jag dör. mitt hjärta spricker i tusen bitar och det känns som att jag ska gå under, ändå vet jag att jag inte gör det, att det förhoppningsvis gör mig starkare och till en bättre människa.

men nu måste jag säga att jag är jävligt trött på människorna i denhär staden. (givetvis en hel del undantag) men just nu känns det som att det mest bara är ett par jävla rövhål som sitter hemma och smider sina planer för att göra det så svårt som möjligt för mig. jag har sådan ilska i mig nu. skrika och slå i kuddarna hjälper inte. åhhhhh.

klaga är jag bra på. om ni är trött på det - sluta läs. jag måste ventilera mig.

föressten är mattias den bästa jag vet. ♥

' mitt nya liv

igår var det lördag, och jobb 12-15. gick jättebra, inte så mycket folk, och speciellt inte så jättemånga surputtar :b efter jobbet åkte jag & träffade fredrik, fick lite kaffe och pratade lite skit, alltid lika omtyckt. sedan hem för middag som min älskling lagat (!!!) potatis, hemgjorda pannbiffar, brunsås & lingonsylt, plus kokta morötter med smör & vitlök - fiiiifaaan vad gött.

efter lite disk, bad och plock slängde vi oss i soffan och tittade på filmen Gran Tourino. den borde alla människor i hela världen se! kan nog säga att det var den bästa filmen jag nånsin sett.

idag är det söndag, och jag vet inte vad jag ska göra idag. slappa, kanske sola? kanske träffa någon trevlig typ. vifårse. imorgon börjar jag & mamma vårt nya liv igen. viktväktarna och så köra igång med träning. känner mig riktigt pepp faktiskt :) yey.


' idioti

vissa människor kommer aldrig att förändras. vissa människor är egoistiska. men dethär är ren idioti. varför? ena dagen är man guld, andra dagen finns man inte. nya människor kommer in i ens liv, och då glömmer man bort de "gamla"? vad är det för jävla skit. ibland behöver även jag känna mig behövd. fattar inte att jag fortfarande bryr mig.

ren jävla idioti.
varför skulle jag födas till en fjolla som bryr mig?

' kryssning

så var vi klara med "årets kryssning" också :) herregud. mamma, lotta & linn var mina medpassagerare, medan hela familjen hansson också var med i hyttena brevid oss, även ett annat borlängegäng i samma korridor! ojoj. jag har skrattat och skojat som bara den. karaoke, god mat, goda drinkar, dans & spa! helt perfekt :) tack snälla mamma ♥

jag & sanna ägde stället ;)


' gamla godingar

sitter här, i min ensamhet, och tittar på Harry Potter på tv :) har sökt ett par jobb som jag verkligen skulle vilja höra ifrån snart! coop duger bra, men inte om jag skulle behöva ett heltidsjobb. jaja. reseförsäljare med utbildning på 3 månader i miami beach - ganska behagligt va?

har fått en massa gamla bilder från mamma idag. måste visa dom. massa kärlek ♥




1. jag & min älskling nyår 2006 (?)
2. mamma, elin, jag och mattias i bulgarien 2006
3. mattias & mamma
4. jag efter operation 6 elr. 7 år gammal
5. jag på nyår 2006 (?)
6. jag och mamma efter skidtävling :)

' 2010.01.01

NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER!
Men i år har jag bara ett nyårslöfte, eller om man ens kan kalla de det. Jag ska försöka vara mer positiv! Det är min grej. Är trött på att vara surig & tråkig. Trött på att hela tiden få höra att jag är surig & tråkig :b så vi får väl se då.

Fantastiskt god middag hos svärfar igår! Jag, älskling, johanna, malin, madde, stefan & yv käkade oxfile, hemgjord potatisgratäng, sallad, hemgjorda krutonger, baguetter och sås :) Ujujuj! Till efterrätt fick vi kladdkaka med cocos. Tusen tack! Tolvslaget firades in ute på bullermyren tillsammans med johanna & linda, skumpa och gap & skrik! Efter några timmar och en kall promenad fick jag äntligen krypa ner brevid min älskling. ( oj oj oj jag jag är kär i min mattias :$ )

Så såg nyår ut för mig. Jag hoppas 2010 blir ett bättre år.
Välkommen!

RSS 2.0