090930


grattis elin 16år idag :)

-

just nu såhär på måfå, kom jag på en hel massa minnen jag har tillsammans med familjen johansson/rydell. alla våra bilturer till småland & skåne. hur tråkigt vi hade i bilen, och alla fick välja en skiva som vi skulle spela medan vi åkte, och jag valde "absolut christmas" mitt i sommaren. haha. våra enorma glassar på glassbåten, cafe annorlunda, shoppingturer i stan/köpcentrumet, underbara middagar på janne & lillys uteplats bestående av hemodlat, jag och elin i trädgården där vi tog galna kort i våra sidenpyjamasbyxor. besök och handling på kiwiks bryggeri. strutsfarms besök. även middagar hemma i huset där vi åt supergod mat och bara pratade massa strunt halva kvällen d: åh vilka tiden.

och så vidare och så vidare.

det är i alla fall många underbara minnen som jag alltid kommer att minnas, oavsett vad som händer! ♥





090929


fick tillbaka matte-duggan idag. av max 3 poäng lyckades jag kamma hem 0,75 och det är jag verkligen jättenöjd med. speciellt med tanke på att jag trodde att det var 0 som gällde för mig. guldstjärna i san's bok tack :) dock kom vi idag på att det endast är fyra veckor kvar till tentan. fanfanfan. nu gäller det att plugga, och det ska vi göra imorn också!

-

det har hänt en del äckliga saker de senaste dagarna också. ni som tror att det är "roligt" att ha en stalker, kan tänka om. det är obehagligt och jag är konstant rädd. hoppas verkligen att det ger sig med tiden men idag var tårarna nära. usch hur människor beter sig. det kan väl hända den bästa, men denna man förtjärnar en fet spark i baken. hm.

-

har promenixat två morgonar i rad nu, plus en promenix igår eftermiddag. känns bra. hoppas att jag kan ta igen förra veckans slarv genom hårdkörning nu. en sak är säker - det är inte värt att fuska, inte ens av det bästa.

vill bara nämna att på fredag ska jag & san äta tacos (som jag har längtat) och sedan ska vi kika idol & film. myspys! det gillar vi. kanske en till guldstjärna? hah. blir även jobb i helgen, stängning på lördag och kortpass på söndag. det är mycket bra pengar. 100% OB båda dagarna! sen ska jag & san försöka med en ny ullareds resa om en vecka (eftersom vi sabbade den förra, skrattretande). tillsammans med mamma! det kommer bli bra =)

det var allt. lovar att uppdatera om min stalker, eller så får ni väl höra att jag blivit kidnappad till afrika och tvångsgift i en bajshydda. usch. hemska tanke. menmen. man får väl försöka skratta åt det omöjliga!



090927


igår var det inflyttningsfest för sandra-lie (: så trevligt! ett jättetack för att vi fick komma. blev musik, lite prat (både gott och ont men det är sånt man behöver ibland) lite sång & sådär som det brukar vara. ganska mycket folk så bara plus :)

jag, san & kvodd drog sedan vidare till tenoren där det var fest. ohja, gud vilken fest. man kunde räkna folket på dansgolvet på två händer, lite av en besvikelse. men vårt gäng är väl inte omöjliga, vi hängde väl i baren och röjde runt på dansgolvet ändå d: för vi bryr oss inte. både jag & sandra battlade med en riktig danskung så vi fick oss ett par goda skratt.

nu har jag varit vaken i flera timmar, tack vare min söta katt. har käkat frulle, druckit kaffe och tittat lite tv. ska snart ta mig i kragen & ta en promenix hem till kvodd & plugga. HA HA, på en söndag. men så är det. dagen är fullspäckad!



090924


idag har jag hållit igång ordentligt. d:
hade klockan på 8, tog mig en rask & svettig promenad, hem och duschade, käkade frulle & fixade mig. cyklade till skolan och hade ekonomistyrning i 2 timmar. sedan blev det lunch med brudarna & vidare till en djävlusk mattelektion. (jag hatar matte, jag hatar matte, fyfan fyfan fyfan). cykeltur hem och kaffe med mormor :) efter mormor åkte kom sanna & vi pratade lite och tittade på gårdagens avsnitt av idol. calle är klar favorit!

nu sitter jag här. vid 8 kommer sandra, norrköping och stockholm för idol och filmkväll. ska väl ta mig i kragen och laga lite mat snart! imorgon är det tvättid kl 10 och sedan slapp hela dagen för att sedan dra till ullared :D:D wiiiho.

that's it. (hoppas att sandra kan fixa min bloggdesign snart så ni får ngt nytt att njuta av)
tack & adjö!


san (läs sun) och lis, då blil allt jättebla. :)



090923


HAHA, för vi drar till ullared på fredag. fifan vad bra :D:D

 



090921


lördag var bra. upp & ner, lite drama och så vidare (men det blir inte annat med detta gäng - och det är det som gör oss så jävla bra) förfest hos mig med singstar och bra musik, kanske lite väl mycket vin, vidare till S2 för ett par danser men det sög d: en snabbis in på centrumgrillen (hahahaha) vidare till flamingo, en öl och ett par danser med några gamla godingar och slutligen en promenad hem med väldigt onda fötter men väldigt trevligt sällskap. så ja, lördag var bra!

igår mådde jag väl sisådär, ganska bra. gjorde mest ingenting & avslutade kvällen med "ensam mamma söker" och sedan "farbrorn under trappen" fifan vad bra det är, spännande som tuusan! två söndagar med spänning kvar =)

idag har jag hunnit med mycket. har storstädat hela lägenheten, varit ute och gått med mamma & hämtat min älskade dator som fungerar alldeles ypperligt nu :D:D happy! har också lagat lite lunch men nu blev jag rätt slö. om ett par timmar kommer morfar & hämtar mig för att vi ska åka lite hit och dit och hämta skrivbord & vår nya soffa! yesyes.

ska väl göra nå nytta. puss på sandra (a)
hejdå.



090916


så rullar dagarna på igen, vet inte riktigt vart tiden tar vägen. det mesta av dagarna består av skola, plugg & laga mat. blä. känns ganska enformigt just nu! är iaf glad för att jag & josse ska åka till ullared nästa fredagnatt, ngt att se fram emot. :) känns som man behöver ngt positivt att tänka på när allt annat bara handlar om matte och ekonomistyrning!

lördag = dugga. fan. (dugga är som ett prov som man kan få poäng på som sedan kan hjälpa oss på tentan) ALLTSÅ - viktigt som fan! menmen. har pluggat ett par timmar i måndags & en stund idag. blir även mera imorgon och på fredag. jag måste få poäng, allt för att klara tentan som infinner sig om bara drygt en månad! fuckfuckfuck.

just nu lagar mattias middag till mig (TACK, fyfan vad skönt och slippa). Blir kyckligfilé och potatis/morötter/squash/aubergine/vitlök i ugn. mumsfillibabba! sedan vettetusan. fotboll? plugg? sova? lets see.

spinnade igår, varit ute & gått 2 gånger idag. det är iaf pluspoäng!



090912


jobbat idag, 8-12, gick riktigt bra. :) sedan har jag fikat med johanna, anna och maria (från gamla klassen) och det var väldigt trevligt. sakna sakna Sk3c, men det kändes bra. hoppas på en roadtrip till johanna i uppsala snart också, iih!

har fått hem min ekonomistyrningsbok också :) ska väl försöka plugga lite idag. har ändå inget annat för mig. jobb imon bitti så det blir en lugn hemmakväll idag med!




ni får la ha en trevlig lördag!



090911


ledig dag :) sov till 9, käkade frulle, slappade lite. promenix med mamma och sedan en kopp kaffe & lite prat på balkongen! lagade mat (hemagjort rotmos med kokt korv) fifan vad gött det var. sedan kom sandra och nu har vi pluggat matte i 3 timmar. det känns riktigt bra! dessutom klarade vi "testduggan" mycket bra. (y) ska försöka hålla i dethär självförtroende nästa gång jag öppnar boken för att plugga. jag kan iaf lite, och det är bättre än ingenting..

snart ska jag cykla till willys och handla viktväktarpizza, idag blir det lyx :) fredag & allt!
ikväll blir det lungt. lite mys kanske.
imorgon ska jag jobba 8-12, sedan fika med brudarna på stan & efter det kanske jag ska träffa johan & ida, får se om det finns tid och så vidare. vore iallafall supertrevligt :) jobb söndag också 8-14. härliga pengar vill jag lova!

nu ska jag göra mig iordning & åka och handla.
ha en trevlig fredag! puss.



090910


vilken fin morgon :) det tycker vi om. sitter just nu i soffan & tittar på vakna med the voice och dricker en stor kopp kaffe och det är en bra början på dagen! på schemat idag står först två timmar ekonomistyrning och sedan två timmar matte. puh. men det är skönt att göra ngt istället för att bara sitta hemma & inte göra någonting. (y)

efter skolan blir det hem & försöka plugga lite. laga lite middag (vad kan det bli för gott idag?) och sedan är det spinning igen vid tjugo i 7. det är bra. imon är jag ledig och det betyder promenix & plugg. sen softa med en ledig & en NYKTER helg!

låter bra va? =) nu ska jag käka frulle & göra mig iordning.
tack och hej!



090909


ett tillägg är på sin plats.




jag har världens sötaste farmor & farfar.
ett kort samtal men så mycket kärlek ♥

 



090909


nu har mitt nya liv börjat, eller ja, i måndags. och hittills går det fint :)
fixade ett helt jäkla spinningpass igår trots att jag inte tränat på ett halvår, så det kändes bra. hann också med att vara i skolan igår för att ha ekonomistyrning och matte. sen en fika på stan med mormor och sanna och sen hem för att ha en rejäl pratstund med sannisen. precis som det ska vara. är så skönt att bara få prata av sig litegrann. tack. ♥

 

idag vaknade jag vid 9, käkade frulle och sen har jag krånglat och krånglat med bokia/bokus/akdemibokhandeln eftersom jag inte fått min ekonomistyrningsbok som jag beställde för tre veckor sen (????!!) då visar det sig att beställningen inte blev klar, och att jag inte beställt ngn bok. FAN. så då blir det väl att vänta tre veckor till. vilket skit. och som grädden på moset är jag tvungen att betala frakten själv för att skicka in min mobil på lagning - 65kr, WHAT. som om man var gjord av pengar. jävla skitskitskit.

 

(det var bara en liten negativ parantes i allt positivt)

 

strax ska jag göra mig iordning för att gå ut och ta en promenad med mamma (hon har också börjat sitt nya liv, änt vi bra?) efter det blir det lunch, plugg, en sväng på stan och slutligen mera plugg i skolan med hjälp av ett mattesnillé tillsammans med sandra och norrköping. sova tidigt ikväll. ladda för skola imon och spinning igen imorn kväll!

 

så var det med det. ha det gött.

 



090904


dagarna rullar på som bara den. ännu en skolvecka avklarad, och imorgon går vi från att vara nollor till att bli ettor. mycket bra =) har setat och pluggat i ett par timmar nu och jag kan bara säga att matten är ett helvete, jag förstår ingenting. det känns inte så bra. däremot så går ekonomistyrningen BRA! så det är både positivt och negativt. ngn som är haj på matte och kan komma och lära mig lite? tack.


hade en otrolig utgång i onsdags. finns inga ord. förfest här, förfest tjärna ängar, flamingo, efterfest. ojoj. har aldrig varit på en sån jävla fest d: men det är kul. igår mådde jag inge vidare (som jag förtjärnade) och tänkte "jag ska aldrig mera dricka" (som man har tänkt så många gånger förut). tills jag kom på att imorgon lördag är det dags igen. hur ska man orka? min lever lägger nog snart av. haha. men efter imorgon hoppas jag på att det blir lugnt ett tag!


ikväll blir det första spinningpasset på ett halvår också. hur ska det gå? puh. men det är väl bara att bita i det sura äpplet och köra på, det går ju bättre och bättre för varje gång - det vet jag ju. och nu är det dags för förändring, är så trött på mig själv så jag kan köra ner en kniv och halsen och spy! that's it.


känner mig iaf duktig som pluggat ett par timmar helt själv idag. det är plus plus.


snart kommer mammsen på en kopp kaffe, sen blir det kupolen och sen träning. myskväll med mattias ska jag och klämma in (om jag orkar resa mig upp efter spinningpasset?) haha :b
ha en trevlig fredag. pusshej





RSS 2.0