090630


Bloggtorka, ja det börjar bli sämre med uppdateringar, men så är det när man har fullt upp.

Peace and love var för min del inte på topp och förmodligen sista året jag betalade för ett band. Jag kanske inte bara är någon festivalmänniska eller vad har hänt med mig? Jag brukade älska allt liv & allt folk, nu är jag bara irriterad. Jaja.

Annars händer inte så jättemycket. Har hunnit med ett premiärdopp i älskade sången, film-mys med jossan & mika och avslutningsvis en massa jävla jobb. Är dock ledig nu ä 3 dagar, sen blir det jobb 4 dagar nonstop. UH. Det är inge kul att vara vuxen. =P

Och här sitter jag, halv sju på min lediga dag, och man kan undra varför? JO, för att jag har en hemsk hosta och har endast sovit 3 timmar inatt - och det har inte varit i sträck. Ska strax käka lite frulle och sen förhoppningsvis kunna somna igen, jag är trött...

Ikväll ska jag och mattias köpa sellnäsplanka och åka till sången för ett par dagar i mysets tecken, bara vi 2. Tack för det. Nu är det dags att göra ngt!

TJAO.



090625


Nu har P&L dragit igång ordentligt. Stan kryllar av folk och musiken dånar! Själv jobbar man... Puh. Blev 16-20 idag och imorgon är det 8-15 som gäller =/ Hade verkligen velat vara ledig imorgon, men det är väl bara att stå ut. Är iallafall ledig på lördag och jobbar bara 18-22 på söndag, så det får duga. MYCKET jobb nu. Men det är bra pengar.

Som sagt P&L... Imorgon börjar min festival och det ska firas med dunder och brak. Hoppas jag. Tillsammans med Josse, Erica och Emil. Kanske min älskling också. Vi får se. Det är bra iaf. Underbart väder också.

Just nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på Volbeat, kan sjunga med i varenda låt. Grymt =)
Dock har jag lite grus i ögonen nu, så det är dags att sova. Ha en underbar festival - simma lugnt.

PUSS!



090621


Igår, Lördag, var en bra dag. Först jobb 14-18, rätt mycket att göra =/ Sen hem till Mattias far i Skräddarbacken där halva släkten väntade och vi grillade & så =) Pratade, skrattade och så. Väldigt trevligt! Dock fick jag inte med mig någon ut att dansa, men det var väl kanske lika bra. Ha.

Idag sov jag läääänge, sedan har jag bara slappat. Mamma har tittat förbi på en kopp kaffe & nyss har jag myst lite med Mattias. Strax jobb igen... Puh. 18-22. Men det är bra pengar, så man får väl tänka så.

Ska strax göra mig iordning & dra iväg. Hejssvejs.



090618


Jobb 18-22. PUH! Tusentals människor - och alla skulle de storhandla. Gick inte att få stopp på folket & det slutade med att jag fick lov att stanna kvar tills alla hade gått vid kvart över 10. Suck. Varför börjar man storhandla kvart i 10?

Iaf, kom hem och provade mina nya kläder. Har handlat från Ellos. HA. Nu kommer det roliga! Jag hade beställt en grå mjukisdress & när jag ska ta på mig den märker jag att den är stor, alltså, ja - STOOOOR. Så jag kollar efter vad jag egentligen beställt för storlek & inser att det är storlek 56/58. OJ! Jag är rund & go, men den var alldeles för stor, även för mig. GUD vad jag skrattar! Tur att det fanns snöre i midjan så jag kan använda den ändå :P Men vilket misstag, HAHA!

Ska ta mig en godnatt cigg & sen försöka sova.
Imorgon är det midsommar och det vore kul om solen kikade fram, visst?
GONATT.



090618


Idag har jag haft en slapp morgon/dag. Gick upp med Mattias vid halv 9, och kände inte av någon migrän alls. Tack gud för att det går att sova bort! Käkade frulle & så. Sen när han gick till jobbet kikade jag runt lite på datorn och så. Tröttnade och blev att slå på Sk3c's "vagn-skiva" och det väcker GLADA minnen! Till det har jag nu städat... Dammtorkat allt, bytt handdukar & dukar, dammsugit. Sedan ätit lunch som bestod av vårrullar, sallad & avokado-röra =) mmm!

Nu sitter jag här igen. Med samma skiva på rull. Ska snart börja göra mig iordning & åka och uträtta några ärenden. Posta brev, hämta paket och så! Sedan en sväng förbi Jossan för mys =) Slutligen ska jag jobba 18-22. Tror ni det kommer att vara mycket folk? Dagen innan midsommar? HAHA! Enjoy ...

Nä, nu ska jag ta mig i kragen! Häj.



090618



fina dagar, med fina människor. det är bästa.
SK3c - det är kärlek! tack!



090616



Jag glömde. TITTA PÅ DETTA. RUUUSKIGT ROLIGT!

-> http://www.youtube.com/watch?v=3vqW6Crr9Gc



090616


Idag har det varit en händelserik dag. Härligt! Gick upp vid 7 och käkade frulle med Mattias som tvättade för fullt fram till 10, duktig pojke :) Sen åkte vi till mamma med hennes bil, drack kaffe i solskenet, sen blev det lite skutt i buskarna och så (mattias och mamma förstår, haha). Efter det tog vi en promenad runt sportfältet och hem! Underbart väder.

Väl hemma blev det duschen, och fixxa. Mika hämtade mig vid 12, och så bar det ner på stan för ceasar-sallad och massa prat. Vilken pärla du är Mikaela! Efter det gick vi på informationsmötet på arbetsförmedlingen, vilket var riktigt tråkigt. HA, som om man inte kan hitta till deras hemsida själv? Puh. Sen fixa Mika lite på banken & så.

Vidare hem till Elin där även Sanna befann sig. Blev dansmatta för hela slanten, suuuuperkul :) har lite träningsvärk i armarna nu! Efter det tog jag & Sanna en promenad hem till mig, chillade lite och sen kom Mika förbi och så åkte vi och handlade på Willys.

Nyss har jag lagat mat. Blev korvstroganoff & sallad :) gött! Ikväll blir det lugnt, slappa i soffan. Imorgon är det äntligen dags för den omtalad grillfesten och jag längtar! Reunion med klassen. Lovely. ♥

Ha det fint. Puss.



090615


det här är till alla er som varit först i hushållet med att diska på natten....
FORTSÄTT... FORTSÄTT ATT DISKA!

nejdå. lite roligt? d: haha. jag - med överskottsenergi - mitt i natten. det slutade med att jag plockade ihop varenda lite pryl i hela lägenheten plus att jag diskade. & medan jag stod i köket och slammrade, väntade jag på en rasande mattias som skulle säga åt mig att vara tyst så han fick sova, så vad hör jag? SNAAARK. jamen dåså, fortsätt slammra lisa.

så nu när disken är diskad (2 gånger om), lägenheten är cleeeean, kläderna är vikta, månadens budget är uppgjord och inköpslistan med mat inför imorgon är skriven. vad gör man då? tittar på ngt riiiiktigt dåligt på tv, men har turen att mikaela också är uppe & klagar tillsammans med mig på msn. tack gud för internet. (; kanske dags att sova? john blund, välkommen hit!

blåsor i munnen. ont i halsen. kebabköttet i min sallad tidigare idag - visade sig inte vara riktgt bra. magen upp & ner. jag är rätt bra på att klaga. håller ni med? & föressten ser jag väldigt mkt fram emot lillans grillfest som kommer att inträffa SNART! wiie.

äh. tack och gonatt.



090613



Hörde jag skål? HELA TIDEN.

Studenten var det bästa i mitt liv. Jag kan inte förstå att jag ska gå vidare med mitt liv, bli vuxen & inte längre vara en del av alla dessa tjejer som har förgyllt mina dagar.... Vemod. Vad ska jag ta mig till utan er? Älskade tjejer. Ni vet vilka ni är. ♥

Usch. Vemod.



090612


dagarna bara rullar på, och jobbdagarna byter av varandra. igår var en ledig dag, vilket var otroligt skönt.. idag gick jag upp tidigt, gick till maserhallen & solade med elin (: sen tog jag en powerwalk till mamma och drack kaffe och hämtade bilen. åkte hem & käkade ruuuuskigt god sallad med lax, mums.



nu ska jag bara ligga i soffan och slappa. dags att jobba igen 18-22 idag. skönt pass. sen hem och sova för att återigen jobba imorgon 15-22. yesyes. hare gött. puss.



090609


sådärja, nu har det mesta efter studenten lagt sig. jag har fått sova, och tänka. det känns lite bättre, men det är fortfarande med vemod jag tänker på att jag inte kommer att få spendera dag efter dag med SK3C.... men vi ska hålla ihop. punkt slut.

& så var det back to buisness. arbetsförmedlingen idag. om en stund väntar sex timmars jobb. fan vad drygt, men det är väl bara att vänja sig? detta ska ju förhoppningsvis pågå i cirka 50 år till. herregud. är det roligt att bli vuxen eller? som tur är jag har världens bästa mattias här hemma vid min sida så ensamheten känns långt borta :) hade en toppen dag igår med mika, glass och film. tur är det väl att man har vänner. skatteåterbäringen klirrade in idag, och snart skall en utomlandsresa bokas - så det kanske inte är så tokigt trots allt.

nu ska jag packa, fixa matdosa och dra iväg & dominera på jöbbet.
ha det gött. puss.



090606


"det är över nu... men jag kommer ihåg alla dagar med er."

studenten igår, var det absolut bästa jag varit med om. den roligaste dagen i mitt liv - med de bästa människorna. SK3C kommer alltid att finnas i mitt hjärta, och minnena tillsammans med er gömmer jag i ett fack att minnas.

champangefrukost, betyg, utspring, vagn och så vidare. finns inga ord.
i had the time of my life.

det är med lätt ångest jag försöker tänka framåt idag. visst vet jag att allting kommer att ordna sig på ngt sätt, men jag är ändå fundersam över hur. hur ska livet utveckla sig? jobb, högskola, familj? när, var, hur? det är frågor som snurrar. men största känslan idag är lycka..... för jag klarade det!

hejdå skolan - hej livet.





090604





IMORGON SMÄLLER DET!
VI HAR VERKLIGEN BARA FESTEN KVAR.



090602


fattar inte riktigt hur jag har tid att sitta här just nu. mycket händer. igår var en grym start på studentveckan, så idag mår jag sådär. dock är det strax dags att duscha & dra iväg till lillan, för nya äventyr. mösspåtagningen var också grym. SK3C är också grymt! herregud.

nu är det dags. puss och kram - vi ses på stan

090601


första juni. solsken. & idag börjar studentveckan.
här sitter jag & väntar på att festen ska börja - och det är inte långt kvar!
iiiiiih. FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!



RSS 2.0