090423 | hur ska man hinna?


jamenvisst. är det inte det ena, så är det de andra.
min dagar består fullständigt av skola, flytt och plugg. har inte tid för någon eller något. det enda som finns i mitt huvud är en stor svart snurra. det bara snurrar och snurrar och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med någonting alls. herregud...

lägenheten blir iaf bara finare och finare. tusen tack till mamma och mormor som gjort så fint!! alla färger är perfekta, och vi kör mer och mer grejor hela tiden. nyss har jag vräkt i mig ett par mackor och lite äggröra - det enda som hinns med. pappa och sus har nyss hjälpt mig köra ännu mera saker. puh. ska lägga mig på soffan och powernapa i en halvtimme innan vi ska fortsätta köra saker. bla bla bla.

såhär kul är mitt liv. hinner inte mer.
ha ett kul liv.



090420 | stress


goddag goddag!
nu har det varit dåligt med uppdatering igen, men tyvärr har jag inte tid, men någonting. det är skola, jobb och flytt. nästa torsdag elr eventuellt fredag flyttar vi. så nu är det hårdkörning i den nya lägenheten & här i den gamla ... puh! så om ni inte hör av mig så ligger jag antagligen under en massa flyttkartonger och sådär d:

idag har vi pratat studenten så det skriker om det. fixat nedräkningskalender, och imorgon ska vi ha våra studentmössor. det är galet lite tid kvar nu, 7 veckor och 46 dagar kvar imorgon! iiiiiiiiiiihh. :D happy happy happy.

nyss har jag ätit mjökmakaroner & köttbullar, supergott. nu ska jag kika på sex and the city, som är på tv. sen ska jag packa lite meer kartonger, kul va? kanske lite plugg ikväll, annars sova tidigt. imorgon är det skola & sen ska vi börja köra lite grejor till vår nya lya. yesyes.

nu har ni fått lite uppdatering om vad som händer.
lär dröja till nästa gång ... ciao!



my love ... <3



090415 | feel good


även idag har jag känt mig riktigt bra, om man bortser från den lilla förkylning jag lagt mig till med. sov länge, gick upp och åt mysig frukost med mattias, sen återigen i säng för att se på madagaskar 2 men det slutade med att jag somnade om och sov till 2 d: det behövdes väl antar jag. skönt var det. gick upp och så tog jag och mattias en promenix till mamma som fyllde 44 år idag (eller ja.. nu är det väl igår). grattis mamma! fick supergod smörgåstårta och en massa prat med jossan och sanna, grymt.

sen åkte jag iväg för att jobba. 18-21. var inte så mycket folk på jobbet men det var ändå trevligt. jag trivs SÅ bra! går inte ens att jämföra med det förra jobbet. coop gör mig glad. det känns bra och det är jag tacksam över. efter det åkte jag hem, pratade lite med mattias och sen gick han och la sig.


själv insåg jag att mina tradera auktioner gått ut idag så jag kikade in på det. 845kr, inte helt fel. fan vad bra det känns. vilken affärskvinna man är! så en timme gick åt att skicka ut vinnarmejl osv d:

nu är jag nyss hemkommen från en buspromenad med jossan och erica. såå trevligt. tänk att så lite kan göra så mycket? det är så skönt att gå ute i det sköna vädret och bara få prata av sig med några som verkligen kan förstå vad man säger. det är vänskap det. ♥


nu ska jag krypa ner i sängen och sova som en stock. tvättid 14-18 + fika med mika är vad som står på schemat imorgon. det blir la nice. förhoppningsvis ska vi till lägenheten en sväng och titta också, få nycklarna. iiiiiiih! snart är det dags.... (:

godnatt, sov gott.
puss.


grattis mamma. jag älskar dig.




090413 | uuunderbart


JA, underbart. det är så det är.
i lördags var min dag helt fulländad. spenderades genom att hänga hos mamma och ta det lungt, vilket alltid är lika trevligt. sen vidare på middag hos svärmor, vilket alltid är lika gött. mycket skratt och prat. vidare hem. hyrde film med mika, hem och kollade på en lagom dålig 'skräckfilm' med mikan, jossan och erican :) sen prat, skratt, och tok. det var längesen jag skrattade så mycket. sen spenderades resten av kvällen och halva natten med mika runt om i borlänge. underbart var ordet. tack tjejor, speciellt tack till dig mika :)

hade också ett skönt samtal som plockade bort en sten från hjärtat. natten var underbar. ♥

igår var det chillidill. storstäd, promenad i solskenet, påskmiddag hos mormor och myskväll med mattias. sovmorgon idag. frukost. varit soffpotatis och slutligen grillat hos jossan & erican med familj + mammsen. mycket gott och mycket trevligt.

nu är jag trött, har huvudvärk, mensvärk och ont i halsen. fel på det mesta. en sån dag som man tillåtet får tycka synd om sig själv. men ikväll är det harry potter på tv - ett måste. och mattias står nu i köket och bakar chokladbollar till mig (helt frivilligt) så fort min mättnad av maten är borta ska jag trycka några sånna också. nice. imorgon ska jag sova läänge och mysa med mattias halva dagen!

nu är det vänner på tv - ett måste det med.
puss och godnatt!



090411 | påskafton


inte tycker jag väl att det är nå speciellt med påsk, tycker ni? det är inget man längtar efter eller tänker på. eller ja, det är underbart att man får lov, att börjar nalkas vår och att man får äta hur mycket godis man vill i flera dagar i sträck! haha. det skulle väl va det.

jag har nyss vaknat, sitter och läser lite bloggar och annat tok. ska alldeles strax göra iordning lite frukost och mysa lite alldeles ensam. får se vad dagen har att utvisa, vid 4 blir det iaf middag hos svärmor, iiiih - alltid lika gott så det ska bli nice (: ikväll blir det lungt. kanske se klart filmen vi somnade ifrån igår? ska vara chaffis så inga öl för mig idag. gött. ^

nej nu ska jag käka frulle och fixxa mig.
ta't lungt! puss.



090410 | låångfredag


då var det återigen påsk. så glad påsk på er. (:

idag har jag varit i norberg och grattat syster emma. det var supermys. blev lunch där, sen lite cruising - bara jag och emma. lite småprat osv. tänk vad en liten varelse kan skänka mycket kärlek och glädje. syskonkärlek är en fin kärlek. ♥

dock var det superjobbigt att köra dit & hem själv i bilen. så trött. och migränen blir bara starkare och starkare. jag kan inte förklara med ord hur skönt det är att äntligen vara hemma igen, ligga i soffan och bara slappa. har nyss tagit en huvudvärkstablett och ska vila nu, bara hoppas på att man mår bättre imon.

sorry tjejor :/ men det kommer väl flera gånger?

ha en härlig långfredag och njut av det fina vädret.
puss&kram (speciellt till min familj, mina vänner och mattias)



090409 | påsklov!



äntligen är det lov :)
duktig som jag var tog jag mig upp imorse & gick på min enda lektion, tyska, mellan 8-9. goodie. sen hade jag utvecklingssamtal som också gick bra. min mentor är guld. efter det åkte jag till mamma & käkade frulle och pratade massa strunt med henne och mormor :)

efter det åkte jag hem och började packa. blev iaf att packa ut hela baren och fick ihop 3 kartonger med massa strunt. d: sen blev det lunch och sen kom mika förbi på en kopp kaffe och massa prat, sötnos! .. nyss har jag duschat och smörjt in mig, känner mig som en ny människa. om en stund ska jag åka iväg till jobbet, 18-22 ikväll, puh. kommer att bli mycket folk idag med, med tanke på påskhandeln. yeye. pängä ä gött.

sen är man ju ledig imorgon så det spelar ingen roll att det blir sent. sovmorgon med älsklingen, sen födelsedags kalas i Norberg hos syster som blir 13 år (!!!!!!) gud vad tiden går. men så är det med det. ska slänga i mig lite käk nu och sen iväg och jobba. ha en trevlig kväll.


& föressten, det blev inget SM-guld för HV. men silver är ju inte helt fel.
dock är jag fortfarande en grym supporter!





tack för mig. ciao.



090408 |} mycket som händer



JA, det är mycket som har hänt den senaste tiden. jag har umgåtts en del med mina tjejer (vilket får mig att må som allra mest). jag promenerar varje dag, bra va? jag pluggar som en galning och så vidare. idag känner jag mig dock inte på topp utan tänker stanna hemma från skolan. ska försöka ta mig ut på en promenad lite senare & ikväll ska jag jobba, alldeles själv för första gången. jag är lite nervös måste jag väl erkänna, men jag hoppas att det går bra.

justja, vi är mitt uppe i allt packande också. garderober rensas och kartonger packas, hyllor skruvas ner och det ser inte riktigt klokt ut här d: men tänk vad bra det blir när vi äntligen får komma in på Engelbreksgatan den sista april? åh vad jag längtar tills vi får nycklarna och får börja tapetsera och måla osv. :)


efter imorgon är det påsklov också, har inte alltför mycket planer. jobb imorgon och på tisdag, torsdag lördag nästa vecka. ska försöka hinna med att träffa lite gamla godingar också. och givetvis packa och välja tapeter. så det rullar på. det går upp och ner men mestadels är det faktiskt upp.


finns inget mer att dela med sig av.
hejs.



090405 |} upp & ner



ja, allting svänger som en jävla berg&dalbana. åh. det är svårt att veta vad man ska göra när man dras åt båda hållen, så vi får väl se hur det blir. men det är jobbigt att gå runt och bara undra och inte få några svar. kan du ge mig svar så allt kan blir bra igen?

igår hade jag världens mysigaste tjejkväll. lagade lite käk med jossan, kikade film och åt chips med dipp. sen kom erica och det blev en massa prat & tok för att senare åka ut på en liten roadtrip. precis som på den gamla goda tiden. då mådde jag fan bra, precis som jag gjorde igår.

idag skiner solen men jag har ingen energi. just nu är det hockey på TV, jag håller alla tummar jag har på HV och det ser rätt ljust ut. (: hoppashoppas. ska försöka ta tag i pluggandet också, måste bli klar med engelskan & projektrapporten så jag kan lämna in det imon. blir ensam ikväll så det blir nog pizza.nu, en bra sajt.

ha det gött.



090403 |} vårväder



VILKET VÄDER VI HAR! äntä underbart? :)

just nu sitter jag i skolan & har religion.. jobbar med sekter och jag ska jobba med 'knutby', kan blir riktigt intressant! har hittat en del fakta så nu tar jag det lite lungt och väntar på lunch! (:

ikväll blir det som sagt hockey, och det ser jag fram emot mycket. blir ett par öl, lite käk & underbara HV som jag hoppas på ska ta oss till vinst även idag. sen ska det blir roligt att få skymta Stefan Liv - pärlan (målvakten för er som inte visste det) och han är duktig. dock har mattias berättat att han är över 30 och har två barn. jahaja. jag tycker iaf att han är en pärla & om han kör samma grymma stil som i onsdags ska nog kvällen bli bra!

imorgon blir 24-års fika med glass & ballonger hos svärbror och på kvällen blir det film-mys med jossan och förhoppningsvis en hel till bunt med härliga tjejor. :) det tycker jag om!

(jobbet igår gick jättebra och jag stortrivs).

nu är det dags att pallra sig ut i solen för lite ljusterapi (; sedan lite lunch bestående av fiskpanetter och potatis och avslutningsvis en (antagligen) lång och ganska tråkigt historia lektion. men sen tar jag helg, en ledig helg dessutom! tack för det.


hare gött i vårvädret. puss&hej!
(föressten, gå in på mammas blogg och kika in hennes nya katt d; storpinglan.blogg.se)



090402 |} dåligt med uppdatering



goddag alla mina vänner!

som ni säkert märkt har det varit riktigt dåligt med uppdatering sista tiden.  & ja, jag har en giltig anledning! jag har varit i skolan från början - till slut, jag har sedan åkt hem och pluggat tills jag velat spy. sedan har jag också jobbat för första gången i tisdags och skall även jobba idag :) det går bra & det känns bra! yey.

annars händer inte så mycket. pluggat hela morgonen... projektrapport & filosofi. uh. varför måste vi läsa filosofi? ska ialf fortsätta plugga några timmar till, sen kika förbi hos elin på en fika och sen dra mig till skolan för detdär jävla provet. efter skolan blir det mer plugg & avslutningsvis jobb 18-22. wish me good luck.

imorgon är det skola som gäller, & direkt efter det drar jag, mattias, per & ngn ica-chef till karlstad och kikar hockey. HV HV HV! grymt, ska verkligen bli jätteroligt :) bara att hoppas att dom lyckas med en lika grym vinst som igår, vore kul att se en vinstmatch såklart. lördagen är planerad och söndagen = sova. så vi får se om jag lyckas bättra mig med att uppdatera eller om ni får leva med denna bloggtorka.

ut i vårvädret och njut.
ciao!



RSS 2.0