' humörsväningar.se

ja gud, jag vet.
känner mig bra mycket bättre i psyket idag, än igår. skönt.

dagen har gått i 700. vaknade tidigt, frulle & så iväg och hämta sandra-lie :) blev en sväng på stan, systemet, lunch & sen sola. göttgött. tack sis! efter det blev det iväg till jobbet... puh. trodde jag skulle få vara ledig - med icke. jobbiga 4 timmar men nu är det klart! kom hem och hade MYS. blev ett varmt bad & en kall cider med min mattias :) nyss duschat och smörjt in mig, ska strax iväg till mor & FIRA med middag! weho.

morgondagen = bus. det får jag nog uppdatera om senare.


' en mardröm

det är väl så man skulle kunna beskriva vissa stunder i livet...
jag kan bara inte förstå, ett EN människa kan ha så mycket makt och att en människa kan förstöra så pass mycket. att EN människa kan ta liv efter liv utan att någon gör nånting åt det. DU är en skam för mänskligheten. usch. jag är så ledsen så tårarna sprutar på mig.

försöka sova? kanske.


(och ett STORT tack till sandra-lie för min nya design ♥)

' värt mer än guld

JAAAAAAAAAAAAA!
det är min mamma det. värt mer än all guld och alla diamanter i världen. och idag lossnade det äntligen. det var ingela johansson's tur att få lite flyt. grattis till jobbet älskade mamma! ingen förtjärnar detta mer än du just nu ♥ jag älskar dig och är SÅ glad för din skull! lycka till.


' fy skäms

... ja det gör jag.
verkligen superdålig uppdatering av mig nu. fyskäms.

helgen rasslade som sagt på, och i söndags såg jag den bästa bandymatch nånsin! spännande, fartfylld, elak och med en riktig jävla skitdomare. trots det vann till slut B/T bandy & är nu klara för allsvenskan. det är helt sjukt! är verkligen dö-stolt över min mattias. vilken grej :) grattis grabbar!

sen har det inte hänt så mycket... jobbat mån, tis & hunnit med lite mys med flickorna, mys med mattias & en teatertplanerarträff. jobb idag med (därför jag sitter här såhär tidigt). 8.30-15.00 göttans. har jag tur så får jag vara kvar på dethär stället hela veckan! yey.

nu sitter jag & dricker kaffe, ska snart kasta i mig lite frulle.. inför kvällen har jag inga planer alls förutom att kanske besöka min mor på ett eller annat sätt. MAMMA - jag håller tummarna! och hur det än blir, så är du bäst i mina ögon ♥

yesyes. ska försöka uppdatera lite mera.
tjao!

' halabaloba

ojojoj... vad denna helg har rullar på fort!
i fredags blev det städning, umgicks med sanna, en sväng till dollar, en massa kaffe, fint besök och avslutade med jobb 18-21. igår då, jobb 12-15 sen gaaasa ut på tunet med mor för att se B/T bandy spela, och vinst blev det :D 5-1. mycket bra. och baby fick klämma in ett mål också (;

har blitt en riktig bandynörd :b



efter det gaasade vi hem till annika & olivia där vi fick kaffe och godis. massa prat om både strunt & vett, hursomhelst otroligt skönt. sedan fick vi en magnifikt god kycklinggryta med tagliatelli & sallad -MUMS! 2 cider under kvällen, och flera timmar framför 'rock band' och fyfan vad bra vi var! haha.

nyss vaknat. frulle. viktig match återigen på tunet. jobb. så ser det ut. tjao!
OCH KOM IGEN BORLÄNGE!

' det är något som inte stämmer..

... ibland kan jag inte hjälpa att jag undrar; vad är det som fattas i skallen på vissa människor? behöver ni seriös hjälp?
att man om och om ska behöva förklara, ord för ord hur det ligger till. att man om och om ska behöva förklara vad det är som behövs göras. och lik förbannat händer det inte ett SKIT! nej. och historier kommer härifrån, och därifrån och ni undrar fortfarande varför jag är irriterad? herregud.

avsky är vad jag känner. låt mig vara för all framtid.

' matförgiftning?

fyfan.
vaknade imorse och mådde INTE bra. ont i magen, väldigt väldigt dålig i magen & världens illamående. efter att ha pillat i mig lite fil & förstått att det inte skulle bli bättre, ringde jag gunilla och hoppas i säng igen. där har jag legat tills, ja typ nu. sovit/kollat på film/sovit och så vidare. magen känns bättre, men nu har huvudvärken slagit till. tur att det iaf inte är magsjuka, antagligen ngt dåligt jag ätit bara. hum.

måste ta mig till teatern sen, det måste jag. sen ska jag försöka ta mig till sandra-lie.
vi får se.

' det går bra nu

ja det är väl så jag skulle kunna sammanfatta allting!
jobbade som sagt på dagiset på jax idag med, 7.30-15.00 och allting flöt på jättebra, jag tycker faktiskt att det är jätteroligt. ska dit imorgon med :) 8.30-15.00 ååh :) har jag tur får jag komma tillbaka någon mer dag i veckan! finfint. sen blir det ju jobb på coop fre-sön så cashen rullar in nu!

och idag fick jag en födelsedagspresent av norrköping :D iih. röda (typ converse fast utan märke) jättejättejättefina :) införskaffade mig ett par svarta igår också, så nu är det bara dom vita som fattas! tack! kaffe på tjärna ängar, kaffe i kvarnsveden hos anna som fyller 41 idag och nyss tacos med min babe.

är helt slut idag med.. ska sova tidigt!

' det kallas flyt

det kallas flyt, och det flyter som aldrig förr.
från och med idag är jag dagisvikarie (alltså en sån som dom ringer till om någon ordinarie personal blir sjuk), och tro på fan att fem över nio imorse ringde telefonen & jag blev inringd till mitt första jobb :) ett litet dagis på jax! en massa söta unga och tiden bara flög iväg. även imorgon ska jag dit hela dagen! wiiho, känns jättebra.

efter jobbet blev det kaffe & smörgåstårta med lollo och sanna, en sväng på kuppan för att införskaffa mig "inneskor" att ha på dagiset (tro mig att potatismos och ärtor klibbandes under fötterna inte är en hitt). nu är jag hemma, väntar på att min babe ska komma hem från jobbet så vi kan åka till mormor och fika ♥. lugn kväll ikväll och jobb imon!

puss på allt.



och här har ni dom 3 bästa bilderna från i fredags! ♥

' vilka överraskningar

ojojoj, vilken bra helg jag har haft hittills.
skulle ju ut & käka med mamma igårkväll, och hon bestämde sig för att vi skulle äta på kvarnsvedens krog. väl där sitter en hel hög av mina nära & kära - en överraskningsmiddag alltså. haha. vad glad jag blev :D och vilka överraskningar denhär 20-års helgen har fört med sig. så det blev alltså middag med mamma, mormor, erica, elin r, elin h, jossan, lotta & anna. tack så mycket allihopa!! och vilken god mat sen...

godaste förrätten jag ätit. friterade potatisskal med ost/bacon & sås!



när vi kom hem slängde vi oss i soffan & tittade på dum dummare :) hah. somnade som en stock vid halv 12, och blev dock väckt av kattjävulen vid halv 8. så det blev lite plock & sen frukost med mor när hon vaknade. ska iväg till kuppan en sväng strax, och vid 2 är det födelsedagsfika för släkten som gäller. sen jobb 18-21. nice nice.

uppdaterar sen! puss.

' helt jävla underbart

finns inte tillräckligt med ord att förklara min lycka just nu.
igår fyllde jag äntligen mina 20 år. systemet var en upplevelse! många fina gratulationer från alla olika håll, som såklart värmer SÅ mycket. en sjujävla fest fick avsluta min dag, med alla mina fina vänner som gjorde kvällen helt underbar! champange i mängder, fina blommor, finbesök av hugo, otaliga mängder med alkohol och SÅ fina presenter. tusen tack till alla som var med och gjorde det så bra! jag är jävligt lyckligt lottad ♥

tack till sanna & linda som skrev en egen låt till mig, som fick tårarna att spruta
tack till mamma som spelade & sjöng mopededen & höll ställningarna
tack till jennifer för det otroligt fina besöket
tack till elin wennström för fina välbehövliga pratstunder
tack till angelica & mikaela som hällde i mig shot efter shot (huvudvärk idag - ja)
tack till ALLA er andra för alla fina presenter & fint sällskap

helt fantastiskt. bilder & filmer utlovas så fort jag får dom. åh tack igen allihop!
nu ska jag ut och käka med mamma, kommer sitta riktigt fint det med :)

' INTE NU!

huvudet dunkar, näsan rinner..
håller jag på och bli sjuk? fan. tänk om det bryter ut nu? det kan det absolut inte göra nu. 2 dagar kvar tills min "stora" dag och min fest. nejnejnej. inte bli sjuk, tack.

vaknade tidigt men är helt seg. har legat i soffan sedan 8, kollat på "livet är en schlager" & nu tittar jag på "allt flyter", det är bra att ha TV1000 och alla bra kanaler när man har tråkigt eller är sjuk. lilla deus ligger i mitt knä & sover (som vanligt). om en stund kommer mamma & ska äta lite lunch med mig. trevlans. annars får det nog bli lugnt. sola kanske?

' hemligt recept

HÄR KOMMER MITT BÄSTA TIPS PÅ ETT HEMLIGT RECEPT FÖR KÄRLEK:
håll i er.... mattias krantz, tända ljus, tacopaj & ceasarsallad :)
ibland har man det bra. man kommer hem, det är städat - findukat med tända ljus - står nylagad tacopaj på bänken - och en härlig ceasarsallad på bordet. puss puss puss på det.


(tagen bild från google, en äkta kmr sen)


inget stockholm som ni kanske märker... jävligt dyra tågbiljetter och lite strul gör att det får flyttas till nästa vecka! helt okej för mig. blev body combat nyss, herregud vad jobbigt det är, men lika roligt & skönt idag som sist. fint som snus. nu ligger jag i soffan & tittar på two and a half men, ska snart slänga mig i sängen med min älskling & sova tidigt. puss på det också.

puss på er också.

' där satt den

YES! intervjun/mötet idag gick superbra. från och med måndag är jag dagisvikarie, så vi får väl hålla tummarna att dom kommer att ringa mig mycket (; cashen ska rulla in som aldrig förr! ska även dra iväg till stockholm redan ikväll, känns lika bra att få det överstökat, kommer hem igen imorgon. tur jag har sanna med mig. <3

har nyss tagit en tupplur. ska iväg & äta lite sen-lunch med mattias, sen förbi mormor och fika lite.. tåget går vid halv 8 ikväll så det blir väl bums i säng när vi kommer fram. önska mig lyckatill!


' planer, planer

så var ännu en helg över - igen.
har haft en riktigt skön helg. jobba stängning i fredags, långpromenad med mika igår. kupolen med mor, film-mys med linda, mika & sanna igårkväll och sovmorgon idag. blev en långpromenad själv imorse, underbart skönt väder så det satt fint :) sen har jag fikat med lollo & möblerat om lite här hemma. skön helg alltså.

veckan är fullspäckad, se själva :)

måndag: fika med norrköping
tisdag: ännu en anställningsintervju, bodycombat
onsdag: förhoppningsvis sthlm (återigen anställningsintervju)
torsdag: hem till borlänge, teater
fredag: 20 JÄVLA ÅR = partyparty!
lördag: bakis (?) och baka tårta med mor
söndag: kalas för släkt/familj, jobb 18-21

så får det bli!

' shopping ?

vaknade vid 9 imorse. skönt att inte sova bort en hel dag för en gångs skull. drog med mig mika ut på en promenad, blev en timme iaf :) sen hem hit & så åt vi mysfrukost och bara pratade massa strunt. alltid lika skönt. sen tog jag en tur på kuppan med mor, fick med mig ett par leggings & ett par chinos hem! rea-rea-rea. det gillas mycket. 159:- för båda byxorna. jatack.



nu är jag helt slut, ska ta mig en tupplur. sen blir det tacos, och ikväll mys med lindis & sanna.
puss på det.

' jag fattar inte

jag kan bara inte fatta att dethär händer mig.
i början på nästa vecka ska jag till storstaden för ett möte med min (förhoppningsvis) blivande chef. det går fort och det går jävligt bra! fyfan. händer dethär verkligen mig? gode gud.

intervjun idag gick bra, faktiskt riktigt kul. har nog dock ingen chans, över 100 sökande till typ 3 tjänster. ha ha. vi får väl se, besked inom en vecka. snart iväg till älskade coop och jobba stängning, wonderful! ha ha igen. pengar är bra iaf!

jag är flum.

' IIIIIIIIHHH!!!!

svar till anonym: jag ska på anställningsintervju på ica maxi :)

fick ett mejl alldeles nyss. har skaffat mig en BRA kontakt i stockholm som verkligen verka gilla mig. nu håller vi verkligen tummarna att dethär går igenom. alltså denhär chansen kommer bara en gång i livet! JAG VILL JAG VILL JAG VILL. iiiiiiih. väldigt glad.

ska iväg & färga håret nu.
puss!

' håll tummarna

nu är det bara att hålla tummarna... för jag fick ett mejl imorse som kan betyda något BRA! vet att jag inte ska ha för höga förhoppningar, men det vore det absolut bästa som kunde hända just nu. btw ska jag på anställningsintervju imorgon så håll tummarna för det också :)

igår blev det promenad med erica & sixten, sen hem och lagade mat. en tur till dollar store med mor, och sedan hem och lite häng med linda och chili. vid 8 hämtade vi sanna på tågstationen & åkte och hyrde film. 'the hills run red' tror jag att den hette :b fiiiiiiifan! skräck skulle det vara, men det var bara blod, blod, blod och vi fattade ingenting. puh! seinteden.

nu håller jag på & tvätta för fullt, sen blir det lite matlagning & mys hemma. teater ikväll, och förhoppningsvis iväg & kika på babys match sen :) så nu måste jag ta tag i dagens sysslor! ciao.

' godmorgon

här sitter jag med en stor kopp kaffe.. ett alldeles utmärkt sätt att börja dagen på! berättade ju för er igår att jag provat på body combat, och guess what? träningsvärken idag är det värsta jag varit med om. RYGG & ARMAR! ujujuj. men det är en skön smärta & jag vet ju att det kommer något gott ur det ;) så det känns bra ändå.

fick en skön sovmorgon idag, väldigt välbehövt :) nyss blev det lite frulle, och om en liten stund kommer erica och hämtar mig. iväg till kvarnsveden & ut och gå med lilla sixten! (dom säger ju att röra på sig är det bästa mot träningsvärk). sen hem och så kommer mammsen, så ska vi plantera om mina blommor!

har lite att göra idag. gött.

' övning ger färdighet

... jag hoppas verkligen att det stämmer!
provade mitt första body combat pass idag, åh herregud säger jag bara. kampsport - det säger väl allt? hopp, studts, sparkar, kick, box, ja ALLT. det absolut jobbigaste jag varit med om, men samtidigt det skönaste. dock har jag redan träningsvärk i både armar & rygg. huh. beach 2010 här kommer jag!

nyss pillat i mig lite yoghurt med hallon, äggröra & knäckemacka och är proppmätt. lite mys med min älskling i soffan nu, och snart sängen för en (förhoppningsvis) väldigt good natts sömn.

puss.

prova!


' 12 dagar kvar

DET ÄR SANT!
idag är det endast 12 dagar kvar tills jag fyller 20 år. helt sinnessjukt. det känns verkligen som att det var nyss jag var femton, och det är fem år sedan. om nästkommande fem år går lika fort, är jag snart 25, sedan säger det pang och jag är 40. ja det är väl som det är. det gäller att njuta av nuet - för tiden går fort!

helgen då.. fredagen bestod av mys! först bio, äntligen har jag fått sett 'snabba cash' och JA, den var både fin & bra. sedan blev det lite tv-tittande och tidigt i säng. upp i lördags & hade loppis med mikaela i falun. det var helt okej, fick iaf in 400:- så det blev lite extra i usarese-kassan. :)

på kvällen blev det vin med lovisa. bara såå trevligt! massa skit-snack, sång och avslutade med dans på flamingo tillsammans med mikaela & grabbarna grus. en mycket bra kväll. (alldeles för suddig men väldigt bra). mådde inte okej eller överhuvudtaget bra igår, men det var det värt.

idag ska jag hem till mormor & käka lunch vid halv 1 & sedan ska jag ut och rida med linda och sanna :b sen får vi se hur resten av dagen/kvällen blir. tjing.






tack tjejor!



RSS 2.0