' vänskap <3



nu är det bara några timmar kvar tills mitt hjärta är hemma igen. <3

' heldag!

har haft en toppenmysig heldag med mamma idag =)

bilade till ikea i gävle där det blev lite småshopping. klara på ikea på en timme är rekord, men vi var nöjda med det =) sen tog vi en fika & sen gick vi över till köpcentret och handlade litegrann där också! och allt som allt klarade jag mig på 800:- och det är ju riktigt bra. haha.

 

nu ska jag gå ner till lovisa & äta upp tårtaresterna från igår & dricka kaffe. senare ikväll blir det tacokväll med mattias & andree och sen ska jag sova tidigt. jobb 8-12 imorn, fint!

 

och justja. MIN FINA VÄN JOSEFINE ÄR PÅ VÄG HEM!
ja ni ser... dagen kunde inte bli mycket bättre än såhär...


' sammanfattning...

.. av dagen är: ännu en fin dag!

"roadtrip" med jennifer & elin till lager 157 för lite kik (hittade dock bara två par stickade leggings) och sen lite lunchmys med sallad & toast. jättetrevligt! tycker SÅ mycket om mina fina tjejer =)


hem, sov middag,
käkade pyttipanna, åkte på teater & körde igenom vår lilla show.. hem & käkade tårta med M, lovisa, ebba och olivia. alltid lika trevligt.


nu är det mys i soffan
& snart dags för att sova.

imorgon ska jag och mami till ikea och shoppa lite =) fint!


' tidig morgon

torsdag & uppe med tuppen!

kunde inte somna om när mitt hjärta gick till jobbet vid 6 imorse.. så vad passar då bättre än att gå ner till födelsedagsbarnet & dricka kaffe och skratta åt hennes underbara ungar? =) fin morgon med andra ord.

 

nu hänger jag framför tvn. ska äta lite frukost om en stund & sen invänta klockan så jag kan göra mig iordning för att dra iväg på dagens äventyr med fina tjejer! =)




grattis på födelsedagen min vän ♥


' kungarna

sista avsnittet av kungarna av tylösand nu!

vilket sjukt jävla program, som man ändå har setat bänkad framför vecka efter vecka =P sjukt sköna människor, så jävla mycket pinsamma ögonblick men jag ger kanal 5 tio av tio möjliga för detta program! MER SÅNT! och bäst av alla är ju jockeboi som är sveriges fegaste människa d:

 

och imorgon ska jag, elin & jennifer ska en tripp till lager157 och kika på lite grejer. & på fredag tar jag och mamma en tur till ikea! gött med några lediga roliga dagar att se fram emot =)

 


' statoil brud


' lill-lördag

idag har jag hunnit med MYCKET.

tvättat, hängt tvätt, varit i falun & klippt mig (tusen tack hannah), lagat mat, ätit, jobbat tre timmar första gången i kassan & det gick superbra och jobbet verkar verkligen grymt kul =) efter jobbet blev det en kopp kaffe med lollocool & nu väntar jag på att kvällsmaten ska bli klar. korv & pommes, göttans =)


och imorn fyller min fina vän lovisa 28 år! ♥

det ska givetvis firas i helgen till 100%. gryyyymt.

 

 


' later

nu har jag & M haft myskväll.

magen känns bättre och till middag blev det äggröra, rostade mackor & fil. mums! och så hyrde vi filmen 'flickan från ovan' och ja, vad ska jag säga... jag grinade i ungefär 20 minuter trots att filmen var slut. men kan inte sätta fingret på vad jag tyckte om filmen egentligen!

 

ska krypa ner brevid mitt hjärta och sova nu.

good night, sleep tight, don't let the bugs bite! =)


' check

första dagen på statoil avklarad =)

blev rundtur och se vart allt fanns, lager, koder hit och dit, skriva kontrakt, få kläder, göra massa utbildningar & så vidare. känns jättebra & dom som jobbar där verkar supertrevliga. fint!

 

jobb imon med, 15-18 & då ska jag få lära mig kassan. iih =)
& så ska jag vara klippmodell i falun imon också, ska bli riktigt spännande!

men nu ska jag och M gå & hyra film och göra lite käk. mår inte så bra i magen, så vi håller tummarna att det inte är magsjuka på ingång och att jag får behålla maten!


puss på livet.


' workin'

tisdag & dags för första jobbdagen på statoil =)

är lagomt nervös, men skulle mest få ha utbildning & sånt idag, kanske lite kassaträning men han som skulle lära upp mig egentligen var sjuk idag så. menmen. 14-17, blir kort & intensivt och det gillas!

 

men före det ska jag luncha sushi på stan med mor! göttans.

så nu ska jag fixa mig, åka till kuppan & köpa nya jobbskor, sen ner på stan och luncha och sen till jobbet. låter inte helt fel va? =)

 

puss.


' så fint

har haft en superbra dag idag =)

började med sovmorgon, sedan plock & dammsugning. älskar när det är cleant här hemma! vidare till jennifer och drack kaffe där, sen åkte vi + hugo till kuppan & lunchade på kompis, jag köpte en ny vinterjacka (älskar't) och så kikade vi runt lite. tillbaka hem till jennifer för mer kaffe, sen tillbaka till kupolen & handla mat med M! hem, laga mat, diska, färga håret...


 

yes. nu sitter jag här.

är skit-trött efter denna fartfyllda dag.  

imorgon börjar jag jobba! =)


' cash is king

söndag.

fick sova ut ordentligt imorse. 10 timmars sömn blev det inatt, gött =) 12-15 var det "heldagsrep" med våra pyttisar & det gick väl sådär. det är bara tre veckor kvar till premiären och nerverna börjar verkligen sätta in kan jag lova.

 

vid 4 åkte jag & M hem till far min, där bjöds det på mat och sen kikade vi på deras nya hus som dom håller på & renoverar. efter det fixade pappa på vinterdäcken på min bil och det blev kaffe och fika i soffan samtidigt som vi tittade på pappa & elisabeths bröllopsvideo! plutt.

 

nu ligger jag och M i varsitt rum & tittar på varsin tv :b
och föressten så älskar jag 'ensam mamma söker'...
idag visades min drömdejt på tv; havet, gitarr, sushi, vin & mys. aaw!


imorn är det LÖNING & jag är ledig. gillas!
puss&godnatt.

 


' saturday night

en utekväll med tjejerna igår blev det.

och vilken jävla utekväll. började iaf kvällen hemma hos sandra med goda drinkar & idol, och när spriten slog till dissade vi tvn & körde istället på gamla godingar och mycket fin dans i sandras vardagsrum =) supermyspys! sen gjorde vi stan och dansade loss som tusan. grymt.


ikväll har jag & M ätit middag hemma hos mamma med henne & S-E =) jättegod mat, och senare kom även lotta & bengan och vi har spelat spel och ätit ostbollar! jättetrevlig lördagskväll.


nu ska jag sova. äntligen.
imorgon är det ny dag med nya planer!
puss.



' vad gör vi?

NU KÖR VI!

ikväll ska det firas att jobbet blev mitt. så ikväll kör vi på spriten, tyvärr som sanna säger. akta er! =) magnus uggla och jag ikväll!


' ÄNTLIGEN!

jag fick jobbet.

jag fick jobbet, jag fick jobbet, jag fick jobbet.

150 sökande och jag fick jobbet!

justnu är jag överlycklig.

dethär måste jag nog fira ikväll!

 


min arbetsplats från och med tisdag! :D


' världens sötaste unge!

Jag är 100% säker nu. Hugo är världens sötaste unge!

var hemma hos jennifer & marcus idag och hälsade på, och det blev såklart en massa bus med hugo, som nu går alldeles själv, och han är så söt och duktig och gullig och allt. och som grädde på moset fick jag en blöt puss av ungen idag, aaaw =)

 



' som på nålar

... sitter jag & väntar.

var på intervju igår och skulle få svar på fredag (imorgon!) och jag kan inte vänta längre... väntar & väntar. och hoppas & hoppas. ni MÅSTE hålla tummarna för mig nu - för dethär jobbet vill jag ha mer än något annat! punkt slut.

dagarna rullar på också.

har ganska mycket skrivtorka känner jag. vad ska jag skriva? vad vill ni veta? =P haha. har iaf en del mysiga planer inför helgen & det gillas! men föressten så saknar jag min vän josefine - kom hem! 



puss, hejdå.


' justja...

... glömde berätta en sak!

JAG är fortfarande rökfri och är inne på min andra vecka.

vad sägs om det då? =)


' onsdag

så var det onsdag & halva jobbveckan är gjord!

& så fyllde ju min man år igår och det firades med att jag ställde mig och stekte pannkakor till frukost, serverades med grädde & sylt, snällt va? =)
haha. men det var han värd! ♥

 

sen blev det jobb 17-21 & det gick bara såå segt. uh.

jobb idag igen, samma tid. åh. har redan tröttnat. fyyy!

ledig imon dock - det ser jag fram emot.

 

& hörrni, nu ska jag sticka iväg på en anställningsintervju,

håll tummarna för det här jobbet vill jag verkligen ha =)

puss!


' måndag igen

FAN vad fort veckorna går.

redan ny vecka, måndag & jag har avverkat fyra timmars jobb och så var denna dag slut. har iaf hunnit med kaffe hos mamma, fixa med M's present, laga mat, fika med mika och så jobba då. yesyes.


& imorgon fyller min fina man 23 år! 23 år. fattar ni?
det är helt sjukt. han var 17 när vi träffades...
det är över fem år sedan, men i mina ögon fortfarande världens finaste!

 


VÄLDIGT länge sedan..


' svar på tal

fick en kommentar om mina brillor.


"haha, fan vad ful du är".


alltså okej. för det första, ruskigt omoget att kommentera anonymt, stå för det du tycker & tänker. och för det andra, har du inte fattat att det går att kolla upp ip.adresser? jag vet exakt vart du bor och vem du är, så... vad vann du på detdär?

 

svar på tal: HAHA, sopa!


' tack för mig

nämen titta, vi har visst en webbcamera inbyggd i datorn. yey! 3 år senare hittar jag det =) vad fint. såhär söt är jag alltså nu - ensam i soffan framför en skräckfilm. ha ha. dags att sova. imorgon ska jag ut & motionera och sen jobba kväll 17-21 som vanligt! yesyes. godnatt! 



' EN VECKA!

yes, en vecka utan ett enda rökbloss. fint.

 

dagen idag har rullat på rätt bra.. frulle, städade lite, hämtade mormor på tågstationen & skjutsade hem henne, mera kaffe, lite plock, sova middag, laga mat och avslutningsvis mysa massor med mitt hjärta som jag ska fortsätta med nu! ♥ jag har världens bästa älskling...



måndag imorn & ny vecka.


' glasögonorm!



här har ni mig i glasögon! vad tycks? =)

'dag 7

JA, min klocka är nu 00:11 och det betyder att det är söndag och att jag är inne på min sjunde rökfria dag, alltså EN fucking vecka! men som sagt, ikväll (söndag) klockan 21:00 är det en vecka. yesbox.

 

min lördagskväll spenderades iaf i bilen/på tigera arena i leksand. alltså, en sak måste jag säga: leksand klack finns det ingen som slår! hade det bara hängt på klacken hade nog alla i sverige varit leksingar. haha. iaf, schysst match, i övrigt trevlig kväll, men jag åker ALDRIG dit nykter med fyllskallar igen :p



nu ligger jag i soffan & äter mörk choklad.
saknar mitt hjärta ruggigt mycket. har inte setts ett skit denhär helgen heller. bajs-tråkigt. men imorgon hoppas jag på lite mys iaf! och han kommer ju krypa ner brevid mig inatt också ♥

 

yesyes. snart dags att försöka sova lite.

ha en fortsätt trevlig kväll/natt. puss&kram


' h o c k e y - hockey!

fan vilken fin lördag det blev =)

har varit & hämtat ut mina brillor idag då... än så länge är jag nöjd, trots att det är jävligt ovant att ha dom på sig hela tiden, men det kommer väl!


världens bästa mamma
bjöd på lunch på subway & just nu sitter jag i sängen, under mitt varma duntäcke & har precis vaknat efter en liten eftermiddags nap =) gött. ska upp nu och göra mig iordning för att dra på hockey med sanna & elin om ett tag. leksand (jag hatar leksand, men japp, i klacken ska vi stå). blir nog en grym kväll!

 

puss på er.

& bild på brillorna kommer =)


' dag 6

SEX dagar senare. & fortfarande rökfri!
imorgon är det en vecka. känns helt jävla sjukt. =)


igår blev det fika med jennifer, sen jobb 14-18, sen direkt till falun för lite tjejmys & häng med sandra och bella. lagade älgfärsbiffar, sallad med fetaost & gräddsås. supergott. sen blev det soffhäng där vi tittade på 'bad boys ll', sjukt rolig film & mysig kväll!


strax ska jag ner på stan för att göra lite ärenden, och sen hem. duscha, fixa lite & så. sen har jag ingen som helst aning om vad som händer ikväll. nyktert blir det men vi får se. ring om det är ngt kul på gång =)



tack för mig.
puss!

' dag 5

FEM DAGAR!

jag har klarat fem dagar. helt sjukt.

fast igår var det jobbigt. riktigt jävla jobbigt! var så röksugen så jag trodde jag skulle dö. men jag tuggade mina tuggumin & drack massa vatten & klarade det också. katching!


igår då. blev en promenix med jennifer & hugo i det fina höstvädret, sen åkte jag till farmor & farfar och fick lunch där tillsammans med dom och susanne =) såå trevligt! sen vidare på teater, fixade lite rekvisita och sen hade vi träning som vanligt. gick rätt bra.


somnade tidigt igår & sov länge idag! skönt.
snart ska jag till jennifer & dricka kaffe, och sen är det jobb 14-18 som vanligt! har inga planer på vad som händer ikväll, så vi får väl se vad som händer =)


puss!


' dag 4

yes, still keeping up the good work!

fjärde dagen.. när jag har klarat denhär, har jag klarat mer än en halv vecka. när jag klarat denhär dagen är det bara tre dagar kvar tills jag varit utan en vecka! känns grymt :)


idag är jag LEDIG! love it. så om ett par timmar ska jag iväg & hälsa på farmor&farfar, det var så längesen och det ska bli supermysigt :) sen ikväll är det teater med kidsen som gäller igen.. ja, sen är det fyra timmars jobb imon & sen helg!

 

älskar't.



längtar tillbaka till värmen...


' godnatt

dag 3 är avklarad.

jag har alltså nu varit rökfri i drygt tre dygn. det är skitballt! fast suget och tänket i att gå ut & ta en cigg sitter hårt som fan i psyket. men vadå, har jag klarat tre, så kan jag ju klara tre till. i can do it! men fan vad gött det vore. hm. nix. men när jag anlände till jobbet idag stod 10 arbetskamrater utanför dörren & rökte, gissa om jag tyckte det luktade gott? JA. var tvungen att springa in & smacka in ett tuggumi i käften.

 

sålde två avtal idag. rekord för mig.

wiho. synd att man inte har provision.

och hallå, när kommer mina glajjor?
& så tycker jag mycket om min mattias.
aa. som ni märker har jag "kvällsdamp"
vad det beror på?
tja... RÖKSUGET KANSKE!

fan. godnatt.

 


' dag 3

FORTFARANDE RÖKFRI!

och fan vad bra det känns. bara att hålla i nu.

 

gårdagen gick rätt bra, höll igång hela dagen. tvättade, plockade, käkade lunch med världensbästa linda, tog ett bad, jobbade, åt kvällsmat, kikade tv & åt godis med lovisa. så ja, en bra dag. dock är sötsugen värre än någonsin nu när jag försöker sluta röka men det är väl som det är! får väl unna mig lite godis den första veckan.

 

idag har jag hållt igång rätt bra också.. hittills. har druckit kaffe & spelat kort med lovisa i två omgångar, har dammsugit, dammtorkat, vattnat blommorna, diskat & snart ska jag äta lite lunch. senare kommer mor förbi på kaffe & kl 17 är det jobb som vanligt :)

 

yesbox.


' dag 2

vill börja med att säga; JA jag är fortfarande rökfri!
och dag 1, igår, var ett rent jävla helvete. jag grinade, skrek, slog i dörrar, grinade lite mer och så vidare. fy fan! till slut fick jag på mig ett plåster & har sedan dess frenetiskt tuggat nikotintuggumi, och det hjälper.

sålde ett avtal igår på jobbet också. trots en apdag. bra gjort!


idag är det dag 2. än så länge känns det inte så mycket, men det är eftermiddagen som är värst. men nu ska jag gå & handla, sen ska jag tvätta och ja... tugga tuggumi!








' dag 1

första dagen på min sluta röka kur.

jag har bara varit vaken i drygt en timme & jag har druckit flera koppar kaffe och det enda jag tänker på är att jag vill gå ut och sätta mig på balkongen och röka. efter en timme i vaket tillstånd? fyfan, dethär kommer bli drygt. har iaf laddat upp med tuggumi så jag ska ha ngt att göra!

 

nu ska jag dricka upp mitt kaffe, borsta tänderna, tugga tuggumi, och städa så jag får något annat än en fresh cigarett att tänka på! tjingeling.

 

& fortsätt håll tummarna för mig.


' söndag

ÅH vilken mysig helg jag haft!

tusen tack till alla mina fina tjejor som har gjort den så bra :)

 

nu sitter jag & väntar på att min älskling ska komma hem. snart snart snart! då blir det myys resten av denna dag. me luv! ♥
och hoppas att alla mina helgen kan vara såhär bra!


puss


' myspys

jobbet rullade på rätt okej idag..

sålde dock inget & börjar nu känna en stor jävla press att prestera, annars vet man ju inte ens om man har jobbet kvar om 2 månader? så ja... lagomt stressad och så.

 

kom hem & lagade middag till mig & lovisa. potatis/morötter/palsternacka i ugn, kyckling och gräddfilssås ala lisa. SUPERgott! medan jag fixade maten slängde lovisa ihop en kladdkaka som vi mölade i oss till efterrätt! och så lite popcorn till idol sen. fet god kväll :)

 

snart ska jag gå & sova. alldeles ensam.

kommer blir suuuupertomt i sängen utan min babe. uh.

saknar honom redan.

 

puss&godnatt!


' friday!

allt känns lite bättre idag :)
hade världens mys igår kväll. pizza, tv & massa prat med min babe och hans polare från västerås. jätteskön kväll! somnade vid 12 och blev väckt vid halv 9 idag av M som hade köpt färska frallor & tänt en brasa i öppna spisen :)


dock har vi en magsjuk katt hemma. gillas inte. stackars deus hade spytt ner överkastet i sovrummet, huvva. så nu sitter jag hos mami & väntar på att tvättmaskinen med överkastet ska bli klart. sen ska jag hem, äta lunch & sen dra till jobbet och träffa mina pärlor :) underbart med trevliga jobbarkompisar!


har fått ett till jobb också.
GILLAS!


puss på att det är fredag.



jag i uppsala -09

' friday!

allt känns lite bättre idag :)
hade världens mys igår kväll. pizza, tv & massa prat med min babe och hans polare från västerås. jätteskön kväll! somnade vid 12 och blev väckt vid halv 9 idag av M som hade köpt färska frallor & tänt en brasa i öppna spisen :)


dock har vi en magsjuk katt hemma. gillas inte. stackars deus hade spytt ner överkastet i sovrummet, huvva. så nu sitter jag hos mami & väntar på att tvättmaskinen med överkastet ska bli klart. sen ska jag hem, äta lunch & sen dra till jobbet och träffa mina pärlor :) underbart med trevliga jobbarkompisar!


har fått ett till jobb också.
GILLAS!


puss på att det är fredag.



jag i uppsala -09

' typ skit

denna vecka har verkligen inte varit min vecka.

förvirrad, irriterad, sjuk osv. ha ha. super roligt.


ska strax trycka en jävligt välförtjänt pizza, imorn SKA jag jobba 14-18 och sen tar jag helg. en ledig helg som ska fyllas med endast fina vänner och en massa tjejgrejer. gillar mycket.


min plutt
ska till edsbyn hela helgen. buhu.

tur att jag har mina fina tjejor. love you girls! ♥


' så bra

de senaste dagarna har bara flytit förbi!

och dom har varit så sjukt jävla bra. de har spenderats tillsammans med mina fina underbara vänner & min fina familj. jag älskar't! jag älskar speciellt att jossan är hemma, som jag inte sett på typ en månad (galet länge så ni fattar det). och ja, allt är så bra! puss på alla mina vänner & min familj & min mattias såklart ♥


jobbet flyter på det också.
sisådär ungefär. ganska svårt att vara ny.
men man lär sig väl.
snart är jag inte ny längre så...


och ja. det var väl allt?
hoppas på att jag ska bli sjuk snart. (låter helt crazy va?) det är inte crazy för jag har varit seg och degig i både kropp och själ i över två veckor nu, låt det bryta ut så det försvinner snart! yes.


nu ska jag krypa ner brevid den finaste jag vet.
godnatt!


' världens bästa

jag har världens bästa vänner!

har verkligen haft ännu en grym dag :) började med kaffe hos lovisa, sen frulle hos mamma, och sen vidare hem till jossan! sen åkte vi iväg & fixade lite och sen hem till mig för mat, kaffe och kortspel. jättemys :)

 

sen hade jag lite spa-dag. bad, raka benen, fila fötterna, måla naglarna osv. sen kom pappa & elisabeth på besök :) gillas jättemycket! fika och lite hokuspokus - och det bästa av allt, att få umgås med min kära farsgubbe! efter det blev det middag med M, han hade lagat stek, potatis, gräddsås & sallad - ruuuskigt gott!



älskar mina tjejer <3


har nyss kikat "skräckfilm" med sanna, elin & jossan. halvbra eller halvdålig film men väldigt trevligt sällskap. ska strax gå & lägga mig och imon blir det häng med tjejerna på dagen och sen jobb 17-21! så ser det ut.

 

pussochgodnatt.


' grym dag!

godkväll!

måste ju bara få skryta lite om vilken jävla grym dag jag haft :) sovmorgon, iväg till falun med syster-elin, gjorde synundersökning (kommer att vara glasögonorm om 2 veckor - det blir grymt!), mötte upp sandra-lie, kikade i lite affärer, lunchade på kina, åkte till kupolen, kikade i lite affärer, hem till mormor & drack kaffe, skjutsade mormor till tågstationen (hon åker till usa och jag är lite avis), hem & diska/städa/laga mat, mysmiddag med M och sen soffhäng :)


shoppingfyndet från idag. 75kr. grymt!


nu har herr krantz gått & lagt sig och jag slökikar tv. ska strax gå & lägga mig. ledig imorn också - gillar't! hoppas VERKLIGEN att jag ska hänga med jossan & till kvällen kommer min älskade far hit på besök ♥


alltså ja... fin helg!
godnatt, och puss på er.


' oktober

GUD, det är redan oktober!

hur fort går inte tiden egentligen? jag tyckte nyss det var P&L och midsommar. menmen. snart är vintern här & ett tecken på var att jag var tvungen att skrapa rutorna imorse (utan is-skrapa) d:


har iaf avklarat
4 timmar på godisjobbet i falun, duschat, ätit lunch & druckit kaffe med mamma. strax ska jag bege mig till nästa jobb & hoppas på att det går lika bra som igår :) ni håller väl tummarna?

 

imorn ska jag till falun & ha mysdag med syster elin :) gillas!


yes. jobb vare ja!

ha en fortsatt fin höstfredag.

puss!


RSS 2.0