' dålig förlorare, dålig vinnare

det är väl jag i ett nötskal.

mattias & mattis kom hem med lunch till mig idag :) donken! mums, och tack. sen blev det kaffe & kortspel med grabbarna.. sen kom även jossan och var med & spelade kort. 500. hm, måste säga att jag inte är så bra på det :b fan. en riktigt dålig förlorare är vad jag är. har iaf druckit tonvis med kaffe idag, och tagit det jävligt lungt, ändå är jag inge bättre? blä.

har iaf nyss tagit ett bad & snart ska jag och baby äta potatis, torsk & äggsås :D gott som tusan. min karl är en riktigt bra en! pysslar om en på dagarna, värmer en på nätterna när feberattackerna sätter igång och är så snäll så ♥ mycket uppskattat.

sen blir det DH hos lollo!
det är min kväll det. yes.

' vänskap






' soffläge

... idag igen.

kände mig lite piggare igår eftermiddag. drack lite kaffe & spelade kort med lovisa och mika, trevlans. fram emot kvällen blev hostan värre & inatt vaknade jag med en av dom värsta feberattackerna jag varit med om. frös & frös & frös. dubbla täcken, en filt och kroppen var stekhet - men jag frös. huvva.

vaknade till imorse, tog en ipren & somnade om. gick upp & åt lite frulle och bäddade sen ner mig i soffan med mitt täcke och min kudde och tittade på film. tv1000 is the shit när man är sjuk (: har druckit lite kaffe och ska snart bädda ner mig igen. blir hemma från jobbet imorn också, så får vi se hur jag mår på torsdag.

yesyes. men EN rolig sak är på G... min älskade sanna kommer hem imon :D
puss puss puss på det ♥

tack för mig.

' sjuk. igen.

herregud vilket flyt man har nu. ellerinte.

var bara några veckor sedan jag var sjuk. och så nu igen. vafan är dethär. ioförsig kände jag mig lite krasslig redan i början av helgen, så lördagens utgång har väl kanske ett & annat med saken att göra. menmen. har sovit halva dagen, ligger nu i soffan & tittar på film. såhär får nog mina närmsta dagar se ut! uhhhhh. men måste bli ordentligt frisk så jag inte åker på nå skit när vi ska till USA!

så då vet nu hur kul jag har :) tjing på er - tyck synd om mig.

' gårdagen

vilken jävla kväll!

bestämde mig för att dricka lite vin.. så erica & mika kom förbi & vi pratade om allt mellan himel och jord, drack lite gottans & så. senare kom lovisa förbi, och därefter även mammsen :) blev singstar och massa mys! verkligen en jättetrevlig förfest. sen kilade vi ner på stan, lämnade av mamma på liljan & själv gick vi andra till mongo. haha. vilken jävla kväll! träffade norrköping och tusen andra d: dansade ASET av oss! en fantastiskt rolig kväll!

träffade på ante & nyström också, drog till bellas för att äta pizza. oh herregud. jag sätter aldrig mer min fot där. fick vänta en och en halv timme & det slutade med att jag fick gå hem tomhänt trots att jag betalat 60 kronor? vilket jävla skitställe. plus att det blev fight, världens slagsmål, poliser, kaos, snefylla och så vidare. jaja. det gick bra.



somnade 5 imorse. haha. cp d:

hela dagen har spenderats med lovisa & ante. kaffe, bra musik & godis, så botar man baksmälla :p haha. jag har mått prima (trots min dunderfylla igår) och har städat, diskat, sorterat tvätt & bäddat rent i sängen medan de andra har tittat på mig och skakat på huvudet! tsss. nyss tagit en dusch och känner mig jävligt fräsch :) väntar på att baby ska komma hem från jobbet!

m y s k v ä l l  is the shit :)

' äntligen..

... någorlunda utsövd!
skönt som tusan. vaknade till&med tio minuter innan klockan. så nu har jag fixat matlåda, fixat mig själv och sitter med en kopp kaffe. ska strax sätta mig & äta lite frulle.

& så var det LÖN idag. ooooh! fanvadskönt. jag som har kört runt i "bilen utan bensin" i en vecka, alltså på röd tank, för att jag inte haft råd att tanka. men idag ska det i bensin. jag har nyss betalat mina sista räkningar & efter jobbet blir det lager 157 för kanske något litet fynd :) ikväll ska jag laga middag till min boyman & sen blir det bara mys.

så jag är faktiskt på rätt bra humör, såhär tidigt på morgon, inte så vanligt, menbra.
ha en bra dag i slasket! pusss.

' snart helg igen..

men vad spelar det för roll ?
blev väl ingen ledig dag imon heller. jobb 9-14, puh. och 10-14 på lördag, så det är väl min helg det.

teatern gick finfint, efter det blev det en sväng på donken med sandra (tack för maten :) sen vidare till willys för att "storhandla" haha. har aldrig handlat så mycket mat i hela mitt liv. nästan 2000, kaputt, väck men en jävligt välfylld frys/kyl/skafferi. gött :)

har nyss tagit en kokhet dusch, så skönt. nu ska jag krypa ner i sängen med min babe!
puss och trevlig kväll.

iyaz - replay

lätt den bästa låten nu!

som sagt blev det jobb idag med.. 8-12, cpmycket folk, löning och allt. men det rullade på bra! kom hem & käkade lite lunch, drack kaffe med lovisa :) ska nog gå och sova lite middag snart.. är sjukt trött. teater ikväll, och sen ska jag & sandra-lie storhandla, och jag lovar att det behövs. fick till&med låna ägg & ketchup av lovisa idag för att kunna är lunch d: haha.



annars då? händer inte så mycket. har inget inbokat jobb imon, får se om man blir inringd? annars är jag ledig. får se vad man hittar på. sova ut iaf! jobb på lördag iaf. ska försöka och hålla mig relativt lugn i helgen! yesyes.

uppdaterar senare :)
pussis!

' <3

fick precis världens sötaste sms.
sanna hansson, JAG SAKNAR & ÄLSKAR DIG! ♥

' träna?

jag vill verkligen träna.
kan inte bara något köpa ett kort åt mig uppe på nautilus & hitta någon som kan följa med mig ? :) det är inte så roligt att träna själv, men jag känner verkligen att jag vill komma igång... hm. funderar på att starta ett litet biggest looser i borlänge. vad tycks ?



imorse åkte jag iaf hem till elin w & drack kaffe :) superduperjättemycketmys. har inte umgåtts på så länge så det var verkligen jättetrevligt. en och en halv timme gick jävligt fort d: efter det blev det direkt till jobbet för att göra 5 timmar. gick jättebra & jättefort idag. skönt det. jobb imon med 8-12.

när jag kom hem blev det kaffe hos lollo, sen kom fru jonsson förbi en sväng och hängde lite. jag har käkat lite pyttipanna med ägg & rödbetor som älsklingen lagat :) mums! ska nog snart lägga mig i ett bad, och sen sova tidigt.

men fy vad dagarna rullar på fort...

' TJING

fan vad fort dagarna går.
dagen blev klart bättre än den började (med vissa undantag). har hunnit med lite kaffe & lunch med mattias. sen jobb på tunet - ingen kommentar. 400 spänn iaf! sen hem och hade ledarträff som gick mycket bra :) har iaf satt rollerna och gjort om manuset lite, så vi får se om barnen blir nöjda på torsdag!

nu ska jag äta middag som min boyman lagat. falukorv, potatis & pepparrotssås :D mmmh!

 

jobb 12-17 imorn. nice.

pusspuss!


' dagen började bra

eller inte...
gick upp halv 8, käkade lite gröt och sen ringde telefonen. gunilla, "kan du jobba på torsångs förskola?" javisst. satte mig i bilen i snöovädret och åkte dit. väl framme visare det sig att det har blivit en dubbelbokning. hm. bara att åka hem igen. puh. inte den bästa början på dagen direkt!

ska iaf jobba på tunet halv 1-halv 5 så det blir iaf fyra timmar idag. jaja. ska umgås lite med min boyman nu, sen jobba, sen ledarträff sen får vi se vad som händer!

och så saknar jag min sanna!

puss.

' DU kommer med solsken till mig

det är såklart hugo som är min lilla solstråle!

vaknade imorse, frulle, kaffe hos lollo, promenad till mamma för lite lunch & pappershämtning, fick hämtning av mika (TACK) åkte till ringen och hälsade på jennifer, ekan & hugo :) sötaste skrutten hugo! vilken lite solstråle.. sen fick jag hämtning av jossan, hem för kaffe & prat, matlagning, kvällsmat och sen filmtime med jossan & linda! såg 'äntligen midsommar' faktiskt riktigt bra d:



det var min dag i korta drag. har varit en riktigt bra dag.
har nyss tagit en varm dusch & känner mig fräschare än någonsin :b ska försöka sova tidigt. hoppas på att det blir jobb imon! jag behöver peeengar, så om ni har en mille eller två över så kan ni ju langa över? tack.

goodnight.
puss på mattias (nytt smeknamn btw, "boyman" ♥)

' så blev det...

en rätt trist söndag iaf.
dagen har varit bra, men det vände ganska fort.
hatar att sitta & vara orolig, hatar att inte kunna göra något, eller att ens veta vad som är som pågår. tack för detta. dra täcket över huvudet? låt dagen ta slut.

' fruktansvärt skönt

en riktig höjdarsöndag.

har varit nere vid lovisa & druckit kaffe. umgåtts med henne och flickorna, söta söta flickor :) vi har (försökt) städa deras rum, jag har fått se alla deras fina saker och så. haha. jättemys.

kom nyss ur badet. blev ett hett långt bad, kroppsskrubb & sen smörjde jag in mig med baby-olja, så nu är jag som en ny människa! sitter i soffan & tittar på ngn film på tv, faktiskt riktigt bra rysare d: senare ikväll ska jag bjuda lollo och flickorna på middag. superduper.

är faktiskt inte alls avundsjuk på mattias som är i uppsala & dricker öl.
gud vilken skön söndag jag har!

tjing :)

' är dethär okej?

NEJ DET ÄR DET INTE!
igår gick jag i chinos, tygskor & skinnjacka - idag är det snöstorm? vad är dethär?
det är som sagt inte okej. inte för fem öre. planerna för idag går i stöpet. gah.

igår var det iaf dags för lite parmiddag hemma hos mika & janne. vi lagade fläskfile med champinjoner & ädelost och potatisgratäng + sallad. verkligen supergott :) fick en p2 som välkomsdrink också! grabbarna drack öl och whiskey, och jag & mika drack vin. vid 8 blev det bowling, och hör här - jag vann! fiiii vad bra det kändes d: på vägen hem efter det träffade jag på johan. JA johan johan, som jag hade som lärare i typ 3-4 ? haha. superkul!

väl hemma blev det att stoppa om mattias, och sen kila ner till lovisa och kika film. göta kanal 2. mys! somnade vid 12 och vaknade vid halv 9 idag.. pussa karln hejdå för att han drog till uppsala tidigt för att se bandy sm, haha. han & peter d: detta kommer inte gå bra! hoppas dom får kul :)

själv ska jag väl hänga med familjen grönqvist idag, och sova tidigt.

yeees. ha en bra söndag i snöstormen!
puss.

' snurr

gårdagen snurrade på bra.
jobb, hem i 20 min, teater, förbi vid svärfar, hem & äta pannkakor, ont i magen, vetekudde & slutligen somna strax efter 9 brevid min darling. superskönt. och idag är all magont borta :) & tack svärfar för grejerna till loppisen, och tack svärmor för maassa god mat!

vaknade en halvtimme före klockan idag. utsövd? jepp. och lite dels för att amadeus levde loppan under täcket, ovanpå täcket och i stort sett i hela sovrummet. jiiho. gillas? NEJ. d: men det är som det är. ska snart pilla i mig lite lyxfrulle (tack baby) och sen göra mig iordning för jobb!

ikväll blir det en lugn kväll, och imorn loppis. ni kommer väl ? :)
ha en bra freeedag. pöss.


' jobb osv

ja fan vad det rullar på...
trodde jag skulle vara ledig idag, men icke sa nicke. jobb på mats knuts förskola mellan 9-15.30, superkul :) det roligaste av allt var att vara "fröken" till min söta lilla tremänning (?) mattias. mys. jättetrevlig personal & allt. en bra dag!

nu sitter jag här, lugnet före stormen. teater om en timme. ska försöka hinna förbi svärfar före & hämta lite mer skit att sälja på loppisen som äger rum på lördag. FALUN - be there! tidig kväll och jobb imon igen, coop denna gång. så ligger det till.

uppdaterar ikväll!
puss&hej

' wonderful

har sovit som en gud.
vaknade inte när mattias kom och la sig, och vaknade inte när mattias gick upp imorse d: då är man trött. var iaf fruktansvärt skönt att få sova ut - i vår underbart sköna säng. gillas!

ska strax rensa lite i kylskåpet och se om det finns något man kan äta? hmm. hur kan allt bli gammalt så fort? och när man väl har saker hemma äter man inte, och när det är tomt klagar man för det? konstigt. får nog bli ägg & kaviar, det bästa. sen iväg och jobba!

ha en fin dag i det fina vädret :)
pöss!

' tillbaka i bonnhålan

... och ack så skönt det kan vara!
dagen idag var ganska seg... vaknade tiidigt, frukost, lite fix, datornördande, lunch & sen iväg till mitt möte. enligt mig gick det bra, så vi får väl se när han hör av sig igen (: håller iaf tummarna! man ska väl följa sin magkänsla? då blir det nog bra. efter det blev det finfikande på ett jättemysigt cafe inne på drottninggatan, mums (jäävligt dyrt dock) men lyx kostar! d: sen blev det en snabbvända på stan och vidare till centralen. tågresan bestod av sömn och skvallertidning.

såhär går det när man dricker för mycket... (;



superskönt att komma hem till en fin nystädad lägenhet och världens bästa mattias :) ska sova tidigt, i MIN säng, ska blir så skönt. och imorgon är det jobb 10-14 som gäller. vad som händer efter det får vi la se, kaffe med lollo är iaf givet :) kanske man skulle ta tag i skiten & träna lite? vifårlase.

nu ska jag mysa i soffan med min babe!
hare gött. pussis.


' en kväll i stockholm

en härlig kväll dessutom.
för vad kan väl vara bättre än att sitta med sina två finaste flickor? :)



dagen gick fort.. plockade & fixade, iväg på tunnelbanan & åkte fel d: åkte tillbaka och gick till kungshallen & lunchade lite, gött som vanligt med nacho deluxe. vidare och kikade i lite affärer, ska jag shoppa? NEJ. har jag shoppat? JA. fan för mig. kan inte hålla i pengarna, fy. men väldigt nöjd (a) hah. vidare tillbaka till sumpan, handlade lite käk och sen blev det bara soffhäng!

nu är sanna & tränar, linda ligger i sängen och spelar och jag sitter här d: när sannisen kommer tillbaka ska vi käka toast med mozarella/pesto/tomat, muuums. sen blir det bara mys & tidig kväll. mycket att stå i imorn! det var allt folket.

ha en trevlig kväll!
puss.

svar till nina: jag ska inte flytta till sthlm, iaf inte på heltid, utan detta handlar om ett jobb som förmodligen blir mitt i borlänge i höst. så håll tummarna ;)

' sumpan is the shit

det är faktiskt heelt sant.
blev en rätt lång bilresa igår, välframme efter mycket om & men, så var det bara att bära grejer. sen satt jag & mina två fina damer här i en liten ettan i sumpan & snackade skit. mackor och mjölk. somnade vid halv 10 (helt utslagna efter fest & flytt).

imorse vaknade vi vid 9. plockade lite, jag tog en dusch (som btw är i källaren?!) käkade lite frulle och nu sitter jag här. sanna plockar och donar & fru jonsson står i köket och diskar. jag känner mig mest ivägen :b vi får väl se vad vi ska hitta på idag. imorgon däremot ska JAG på det omtalade mötet inne i centrum, så håll tummarna för mig!

nu ska jag väl se om jag kan hjälpa till med ngt. d:
& såklart ska vi njuta av det superfina vädret vi har här i storstan!
slänger in den bästa bilden från lindas fest härnere också.
PÖSS!


' här händer det grejer

kan jag lova!
dålig uppdatering igen, fan.. hänt mycket fina saker som bio med mina damer, teater med mor, en spelkväll i krantz "anda", ifyllning av min tatto i nacken, plus en ny liten skönhet på handleden :) sådetså.

och igår var det dags för den STORA skrällen! som vi har väntat, och fixat, och planerat. en överraskningsfest för linda! och det gick som smort, hon hade verkligen inte förstått nånting :D så det var riiiktigt lyckat! en smockfull lägenhet men det gör ingenting. huvudsaken är att hon blev glad ♥

vaknade tidigt imorse, varför? haha. jag är fan inte bakfull, hur är det möjligt? som bäljde cider & vin halva natten? jaja. det kanske kommer sen. har städat hela lägenheten, sitter & tittar på 5 påsar med skräp/burkar/flaskor osv. ska gå & panta, göra mig iordning & sen drar jag till storstaden med mina damer i ett par dagar :)

så får det bli. kort från festen skickas omedelbart till mig!
och en fråga: vart gör man av tomma glasflaskor? cider/vin? kan de pantas?

' tatto number 2 ?

YES, det är dags.
haha eller dags och dags, det är dags att fylla i tatto nr.2 :) blir att dra till kim imorn med lovisa som också ska gadda sig litegranna! blir nice. bilder kommer förhoppningsvis senare! efter tatueringen blir det teater med mor & sedan lite party med familjen krantz :) alltid lika trevligt!





kalaset hos linda var supermys. en massa folk, två bäbisar & en sjujävla massa djur :) hihi. tycker om domhär tjejerna såå mycket! jättegod tårta också så det blev en del. teatern gick också bra! nu blir det soffmys med mig själv d:

pöss&kram

' vad är det för en dag?

är det en vanlig dag? NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG,
FÖR DET ÄR VÄRLDENSBÄSTALINDAJONSSONS FÖDELSEDAG, HURRAHURRA!



tiden går fort som fan. känns som det var nyss jag började i ettan & träffade sanna och linda för första gången. jag minns som om det vore igår när sanna mobbade linda för hennes runda glasögon, och vi gömde oss i "den lilla skogen" bakom repbäckens skola, ledsna och rädda. haha. det är 8 år sen. hör ni? ÅTTA år sedan. herregud. helt sjukt att både linda & sanna är mina allra bästa vänner nu. haha! ♥

jobbat idag med. 7.30-12.30 kort & skönt pass. fick nyss samtal från mitt andra jobb också, kirrade in en del tider veckorna framöver, ända in i april. känns skönt att veta att det kommer bli lite cash iaf! måste verkligen till stockholm i veckan också - enheldelattgöra alltså. hm. måste mejla gunilla, jag kan inte jobba på dagis, jobba på coop & vara i stockholm samtidigt. så hur löser jag detta?

ska strax iväg & handla lite bus-saker, sen ska jag hämta upp mika för att åka till sötlinda på födelsedagsfika/barnkalas d: sen blir det direkt till teatern ikväll! tjing. hoppas jag får vara ledig imon, känns som man är stressad som det är :b

vifårse.
PUSS!

' ohlalala

pannkakor med grädde & hallon - det är grejer det.
fyfan vilken god middag jag och mattias nyss har tryckt i oss! ohlalala. & en gnutta ärtsoppa till förrätt också (och ja, jag tycker att det är jättegott). har ju ganska nyligen lärt mig att dricka vatten till maten, men till pannkaka bara måste man dricka mjölk, punkt slut!

fick fikabesök med mika & sanna efter jöbbet också. trevlans. om en liten stund kommer mika tillbaka så ska vi göra något riiiktigt busigt (a) hihi. kanske systeryster kommer förbi & hälsar på också, gillas starkt. mattias ska på träning, så han ser man väl inte ryken av förens ikväll, fårlagå.


bara för att vi är två snygga jävlar d;

' jag glömde...

... GRATULERA!

mattias andersson som fyller 22 bast idag :b nu börjar du bli gammal grabben!
& i förskott till min älskade linda som fyller vuxen imon. ♥

' SOL!

vilket underbart väder vi har!!!
kan inte säga annat.. när det är såhär fint väder klagar man inte att man får spendera ett x antal timmar utomhus på jobbet! haha. idag har jag byggt snöhästar, snögubbar & lekt affär i den strålande solen. göttans. & ett till plus är att snön på vår balkong är på väg att försvinna - byebye snö - HEJ vår!

känner att jag håller igång ganska väl på dagar nu, vilket är bra. igår blev det jobb till 2, sen hem & hängde med sanna, en tur till kuppan för lite sminkshopping :) hem igen och kaffe med mamma, mattias gjorde tacopaj, vräkte mat, låg i soffan ett tag, iväg & tog en kvällsfika hos sandra (väldigt trevligt) och sedan förbi vid lollo och kika lite desperata hemmafruar & sen dööna i säng. sov som en gris mellan halv 11 - halv 8. välförtjänt.

vad dagen idag har att ge mig får vi se.. med detta väder känns allt okej :)
ska göra mig en kopp kaffe & gå ut och sätta mig på vår soliga balkong nu, niiice.
PUSS!

' 'lugna gatan'

igår var en bra dag!
jag tycker om att jobba, även om det är drygt, så får man in så sköna rutiner. jobbade dock bara 9-13.30 igår, men det gick fint. kalas med fruktsallad, god lunch & hela eftermiddagen ute i solen :) härliga barn också.. speciellt vissa..

efter det hängde jag på sanna & kikade när och linda blev klippta, och såå fina i håret. vidare därifrån till lennhea & lagade supergod lasagne, var år och dar sedan jag åt lasagne sist, så det satt som ett smäck! d: tillbaka hem hit för lite häng på 'lugna gatan' med andra ord också "motsvarigheten till stockholms stureplan" hah. somnade supertidigt och är för en gångs skull utvila nu :) goodie!



ska snart ta & slänga i mig lite frulle och fixa mig. jobb idag också 9-13.30!
ciaociao

' depp eller pepp?

känner mig faktiskt rätt deppade just nu. det har inte hänt ngt, ingenting sånt. jag & mina hormoner är inte riktigt överrens och har inte varit det de sista veckorna.. antar att det bara är att bita ihop! tycker inte om att vara ensam heller, men det börjar man väl vänja sig vid nu.

fikatime hos farmor & farfar var jäääättemys iaf :) tittade på alla kort från pappa & elisabeths bröllopsresa, pratade massa strunt och fikade. faster & per kom också, så det var trevlans. sen blev det att skjutsa mattias på match & själv hem för en snabbvisit hos lollo och sen lite kaffe med mor..

nu sitter jag här. försöka peppa mig själv för en ny jobbvecka,
dock känner jag bara för att lägga mig & dra täcket över huvudet. jaja.
ska ta mig en cigg & försöka muntra upp mig!
annars - godnatt.

' söndagsmys

... är väl vad som är på tapeten idag!
hade som sagt sen mysmiddag med mattias igår.. potatiskroketter, kött & vitlökssmör :) satt fint med tanke på att jag inte ätit på hela dagen. matlusten är verkligen bortblåst, men tror nog att den börjar smyga sig tillbaka.. somnade iaf vid 9 igårkväll och det var såå skönt!

vaknade tidigt idag.. kilade ner till lollo och drack kaffe, tittade på youtube klipp och lite tv. nu ska jag äta lite brunch bestående av mosade kokta ägg :) mums. senare ska jag iväg till farmor & farfar och träffa dom, och pappa & elisabeth. blir mys. kvällen kommer bestå av soffhäng och allmänt söndagsmys.

& så jobb imon och hela veckan framöver, det ser vi fram emot :)
pöss!


' i'm back to stay

ja ni läste rätt...
dålig uppdatering igen - denhär gången är det dock inte mitt fel. det har vi kära amadeus att tacka för, eftersom han bitit sönder vår andra datasladd, tack lilla gubben. gah. menmen, nu är jag förhoppnings tillbaka för att stanna (om min datafan kan sluta hänga sig hela tiden) vad gör man åt det? iaf vill jag tacka janne för att han fixade vår sladd :) mycket bra!

ska äta sen middag med min älskling. uppdatering följer!

' jobb.se

jag blir så glad :)
gunilla (min chef på dagisavdelningen) ringde och berättade att ett dagis som jag jobbat på förut, hade faxat & frågat efter mig. så jag ska jobba på det dagiset mån-tors nästa vecka :) mycket bra! skönt att veta att man ska vara på ett och samma ställe en vecka. yes.

har nyss ätit lite sen lunch bestående av rostat bröd & fil med hallon. gott. nu är jag proppmätt & jättetrött, ska nog gå och vila lite middag. för ikväll ska jag, mattias, sanna, linda och kanske lovisa ha filmkväll :) gillas!

har varit ner en sväng på stan med lovisa & hennes mor också.. köpte mig ett pannband (som jag har letat) så jag inte behöver ha mössa så fort jag går utanför dörren :) ett vitt för 35kr, ett riktigt kap!

såere.

' S3c - jagsaknarer!

DET FINASTE JAG HAR, ÄR MINNENA MED ER. ♥













OCH DOM KOMMER ALLTID ATT FINNAS KVAR...

' eftermiddagsfika

sitter här & tycker lite synd om mig själv.. hur roligt är det att behöva stänga ute solen? & att sitta inne när man kunde göra något myyycket roligare? hm. det enda positiva är väl att det blåser ute, så det är inget att längta efter :b

har fått lite fikabesök idag. mickan kom på kaffe & snackade lite skit. sen kom sannisen förbi en snabbis också :) så lagade jag lite mat (hurra för det kan jag tala om) pasta med räk/crabsticks-sås, mycket gott. och nu äter jag lite eftermiddags fika för mig själv, fick bli; glass, varma hallon & ett par after eight chokladbitar nerstoppade i det! mums. hoppas mamma kommer på fika också..

ser ni inte vad GOTT det ser ut? :D



annars är planerna för idag fortfarande suddiga! vi får väl se vad som händer. mysipys med mattias är ju aldrig fel! yeye. hej så länge :)

' vilken skräll

ikea i valbo (gävle) har stängt pga. snörasrisk, så då drar vi till västerås och shoppar där istället, tur att det finns på fler ställen.
sagt och gjort. jag, sanna & elin slängde oss i bilen och började vår färd. men väl framme i västerås har dom precis beslutat sig för att stänga igen även där. AAAAH ? dethär händer inte :b haha. tur att vi kunde skratta åt det. så efter ännu en timme i bilen kom vi väl fram till örebro, och tack gud för örebro. ikea var öppet :D tjing! lite shopping (varav doppresent till lilla hugo) och sen en härlig bilresa hem också. det blev en bra dag! 

och såhär går det med oss på vägarna :b

 

 


' säsongsstart

men vilken vääääder vi har? solsken, helt undebart.
dock jävligt tråkigt att man fortfarande sitter här med feber & hosta. tråkigt. vill ut i det fina vädret! menmen, jag vill bli frisk också, så då är det väl bäst att hålla sig inne tills vidare. och föressten hinner jag njuta av solen liite åt gången på balkongen :)

och IKVÄLL SMÄLLER DET!! desperate housewifes har säsongsstart 21.00 :D som jag har längtat!


' upp

glömde berätta att jag såg filmen 'upp' igårkväll & jag må säga att det verkligen var en fin film. trodde att den skulle vara roligare, men hur som helst får den positivt betyg! så se den om ni inte gjort det :)

 

har nyss haft te-besök av sandra-lie. uppskattas mycket med lite besök som kan pigga upp en när man är sjuk och har såhär himla tråkigt som jag har. nu ska jag ligga på soffan & titta på TV. goodie. ciao ciao.


' sjuk

så kan det gå, när inte haspen är på.

lördagen skulle bestå av massa bus. lite bus hann vi med innan min feber tog över & jag var tvungen att bädda ner mig. hoppas iaf att resten av gänget fick det bus vi förtjärnade ;) själv vaknade jag som ett lik igår, och vankade mellan soffa och säng. hostan ger sig INTE och jag varvar mellan att frysa & svettas. bläsch. fick iaf lite mys med min väldigt fyllsjuka karl igår, mycket bra ♥

tidigt kväll igår... tidig morgon idag. sitter & dricker te.
det får nog bli allt gällande uppdatering just nu! tjo.

RSS 2.0