' 30e december

hallå i stugan!

jag är fortfarande lite seg, och känner mig inte riktigt pigg än.. men liiite bättre kanske jag känner mig idag? beror nog i så fall på att jag låg i min soffa HELA dagen igår. kollade på tv/film, drack kaffe, spelade på datorn och vilade upp mig. fick även hem nitta & mamma på besök och nitta lagade supergod thaimat!

en minut över åtta imorse vaknade jag av att saneringsfirman började borra i lägenheten ovanför (igen!) och fyfan vad illa det låter. mamma kom & hämtade mig så nu sitter jag här. blev bjuden på frukost & har tvättat ett par maskiner.. dagen kommer fortsätta i lugnt läge, kvällen lika så. jag ska bli frisk.

puss på er!

' älskade vänner

har haft en SÅ mysig kväll med sanna, elin, lisa h, malin och jossan =) en tänd brasa, massa tända ljus, nerkrupna i soffan med en massa gott och tittat på 'kommisarie späck'. helt okej film, rolig emellanåt iaf, men helt underbart sällskap. älskar mina vänner SÅ mycket. ♥

har planerat in en trip till el-stockholmo i januari också. grymt.
strax ska jag krypa ner bredvid min fina och sussa.
förkylningen blir värre för varje minut. nu har hostan satt in också. yey.

puss&godnatt!

' aaaatchoo!

igår kväll var jag på "tjejfest" hemma hos zara. många fina gamla klassbrudar var där och vi åt pizza, pratade en massa skit (så som bara vi kan) och drack lite vin. en jättetrevlig kväll med SÅ många skratt! dock slutade jag dricka tidigt eftersom halsen gör ont, ont, ont.

sov jättelänge idag men känner mig fortfarande som ett levande lik.
jag vill inte bli sjuk men huvudet snurrar, näsan rinner & halsen gör fortfarande ont. så idag har varit en rehab dag och fortsätter vara en rehabkväll tillsammans med fina tjejer som kommer hit & tittar på film med mig.

imorgon ska jag jobba, om jag mår bättre.
men ha en trevlig tisdag. puss&kram!



är ÖVERLYCKLIG att sanna är hemma igen!!

' tack&godnatt

finfin dag. städat, ätit brunch, setat och druckit kaffe och pratat igenom kvällen med fina tjejor, shoppat två tröjor och ett par skor på rean, ätit god middag och efterrätt hos mamma med trevligt sällskap.. nu ligger jag & nitta på soffan och tittar på robin hood :) strax sovdags och imorgon är det citygross jobb!

godnatt, och puss.



' all i need is you.

till mina fina flickor, den här är till er!




' vilka jävla bruuuudar!

hade en skitkul kväll igår med alla mina fina tjejor ♥
stort tack till alla som var med! juldagen 2010 kommer jag att minnas.




all i need is you.

' en natt på statoil

har avverkat en galen och rätt rolig jobbnatt på statoil tillsammans med madde och robin, eller ja, gud och drottningen. själv blev man kallad för get, men varför inte? =)

ikväll är det all in med alla mina fina flickor. ♥







' god jul


' julafton

god morgon & god jul till er alla =)

vaknade av deus vid 9 imorse.. jag som skulle sova, men vafan, det är ju julafton. upp och hade ägg&kaffe frukost med lovisa och spelade lite kort. M jobbar till 12 och nu vill jag att han ska komma hem!!

snart ska jag ta en dusch och sen iväg till mormor för julfirande.
ikväll började jag jobba kl 18.00, det ser jag INTE fram emot, men jag hoppas att vi får en riktigt mysig dag innan det. julafton i all ära =)

och jag hoppas att ni alla får en mysig dag med era nära & kära.
god jul och kram på er alla!




jag älskar dig mattias henrik krantz. ♥

' dan före dopparedan

julafton imorgon! helt galet.

jamen, igår hade jag & M en jättemysig dag med julklappsshopping, äta-ute-lunch, mys, tacos, soffhäng och dagen var allmänt bra! =) somnade tidigt och det var välbehövligt..

idag var det jobb med jennie på citygross, 8-11. gick finemang. men jävlar vad mycket godis folk köper? galet. sen vidare hem till mamma för kaffe, vidare till kupolen (HYSTERI) och köpte de sista julklapparna och en ny outfit till mig själv till juldagen. vidare till systemet (HYSTERI) var helt sjuuuuuka köer, men jag fick min vindunk, så nu är jag nöjd.

nu är jag klar med ALL julhandling & det känns bra!
för övrigt så är det julklappsspelet med fint sällskap som gäller ikväll =)

puss.

' viktigt!!!

är det någon som vet hur mycket det kostar att gå till tandläkaren för en vanlig rutinkontroll och för att ta bort lite tandsten? VIKTIG FRÅGA. svar belönas.

' 3

hej alla glada!

jobb på citygross imorse, hade jennifer med mig för upplärning och det gick så bra så. vidare hem för lunch, iväg till mormor för stomp-bak (gottgottgottgott)! hem igen för att vila i 45 minuter, sen kom anders förbi och vi fikade och satt och pratade ett par timmar, såååååå trevligt.

har tagit mig ett kokhett bad och legat i sängen i en timme och tittat på bartenderskolan på tv3 play, och vilket jävla program. haha. nu ska jag kika på ett till avsnitt och sen sova, jag är trött som en apa. och imorgon är både jag och herr krantz lediga och det gillar viiiiiiiiiiii!

puss och godnatt.

' natti natti

godkväll.. eller, godnatt!

jobbet gick bra, men idag gick min 10 timmar seeeeeegt. jättelite folk och jättelite att göra. då är det rätt trist. fast tur att många gulliga människor kommer in och förgyller timmarna =) och efter tio timmar i mina (för) små jympadojjor luktar INTE mina fötter gott, tro mig, jag håller på att självdö av min egen fotsvett just nu. haha. intressant info?

men nu ska jag hoppa i sängen och försöka sova.
uppstigning 06.45 imorn för jobb på citygross med jennifer! sen hem och baka stomp med mamma, mormor & syster-elin och på kvällen ska vi ha en liten klassträff med de gamla klasstjejerna, det gillas =)

men godnatt på er!
puss



' världens bästa

såhär kul har vi när vi festar =)



' julveckan

ungefär såhär kommer min vecka att se ut;

måndag: jobb på statoil 13-23
tisdag: jobb på citygross ca 8-12, baka stomp med mamma&mormor
onsdag: ev. jobb på citygross (?)
torsdag: (LÖN), jobb på citygross ca 8-12, handla klart julklapparna
fredag: julafton och middag osv med M, mamma, mormor, jobb 18-03
lördag: sova ut, utgång med brudarna
söndag: sova och fira att julen är över !!!

föressten.. när börjar mellandagsrean? jag är SÅ shoppingsugen!

' 4 dagar kvar

godmorgon solstrålar!

idag är jag pigg & alert, och såklart peppad på att jobba mina härliga 13-23.
somnade vid halv 10 igår coh sov ändå till halv 9 idag.. snacka om att sova ut!

"lilla julafton" igår blev jättelyckad. julfika, massa julklappar och så.
myspys. och det är alltid lika skönt att få hit småttingarna (som inte är så himla små längre...) och bara rå om dom litegrann. julklapparna uppskattades mycket så det var ju också roligt =)
efter syskonen åkt blev det middag för mig och M, sen soffhäng resten av kvällen.

och justja, 4 dagar kvar till julafton idag. puh.
tänkte uppdatera med ett inlägg om hur min vecka ser ut också!

puss på er.


' fjärde advent

återigen söndag, och idag är det fjärde advent.
5 dagar kvar till julafton, och en hektig arbetsvecka innan dess. yes.

igår var vi på trevlig jullunch, sen var jag och mamma till tunet och kollade när borlänge vann mot köping, och det var en så jävla bra match. riktigt kul att se! grattis till vinsten grabbar =)
på kvällen var det fest hos norrköping. cider och tequila är ingen bra blandning... jag mår alltså INTE så bra idag. har tryckt i mig lite mat och druckit kaffe och börjar nu känna mig som en människa igen. tack för igår tjejer ♥ ni är bäst!

nu inväntar jag syskonen johansson för lite för tidigt julfirande.
kanske ska jag ta mig ett bad först så man inte luktar bakfull när dom kommer!

uppdaterar senare.
puss på er!

' jaha

nu funkade det tydligen att ladda upp bilder?
men bara vissa. fel på bilderna? datorn? bloggen? internet?
jahaja.

tur att jag fixade en bild så ni får se lite av mitt snygga tryne iaf =)






' klantarsel

vet ni vad jag lyckades med idag då?
jo. jag lyckades klämma pekfingret på mig själv i lovisas balkongdörr. alltså, HUR klantig kan man bli egentligen? haha. fingret dunkar fortfarande, spec. i nageln. ha ha ha. blånagel? kan bli intressant, har aldrig haft en förut.

jobbet gick bra idag. rullade på fint, myyycket godis som går åt nu när det närmar sig jul. kul jul. yes. annars har jag haft en massa fikabesök på eftermiddagen av pappa, mamma, margareta och anna. hann pussa på M innan han for iväg på träning också. spelar kort med lollo. ah.

ikväll ska jag & M äta pizza och ha fredagsmys!
och jag är SKITPEPP på imorgon. jag, lovisa & linda ska hem till norrköping och festa, sen ska vi ut och dansa röven av oss. kommer att bli g r y m t !

ha en fin fredag.
pussis.


OCH HALLÅ, varför går det inte att ladda upp bilder på blöggen?
nån mer som har problem med det eller?!

' 7 dagar

idag är det en vecka kvar till julafton. men det känns inte så.
spelar ingen roll hur mycket julpynt jag har satt upp i lägenheten så känns det inte som att själva julstämningen infinner sig i min kropp. ska det vara såhär varje år bara för att man blivit "vuxen"? hm.

sitter iaf i soffan med en kopp kaffe nu..
är fruktansvärt trött, trött, trött. ska iväg till citygross och göra ett par timmar nu!
MEN hade skitsvårt att kliva upp idag, vet ni varför?
jo.. för att jag bäddade rent med nya satin lakan igår. sängen är numera himlen.

puss på er!

' det bästa 2010

jag har SÅ många bra minnen från 2010!
tänkte försöka sammanfatta några av dom bästa sakerna..

♦ jag träffade en ny underbar vän, lovisa grönqvist, som jag har spenderat många timmar tillsammans med, en riktig partypingla som jag tycker väldigt mycket om.

♦ jag lärde känna en otroligt fin kille, mattias andersson, som visade sig vara ett riktigt guldkorn och som har förgyllt många dagar och kvällar under sommaren.

♦ jag fyllde 20 år och blev uppvaktad i tre dagar. jag är otroligt tacksam för alla som gjorde min helg helt jävla sjukt bra. fick också den finaste födelsedagspresenten någonsin av sanna och linda.

♦ jag och M firade 5 fina år.

♦ jag och M besökte storstaden new york och hade "the time of our life's" med shopping, massa mys och såklart en massa tid med mina fina kusiner och min fantastiske morbror.

♦ jag började som teaterledare där jag fick lära känna en massa små söta barn, och lyckades framföra två fina uppsättningar. lärde också känna monika som jag tycker mycket om.

♦ jag åkte på kryssning med mamma, lotta & linn. samma kryssning som familjen hansson och vi hade en galen och rolig natt.

♦ såg hoffmaestro live för första gången på S2, och det var magi.

♦ M och hans bror köpte en båt och vi spenderade några riktigt härliga timmar på sjön.

♦ yvonne fyllde 50 och hade en rejäl fest i ludvika. jag och syskonen krantz röjde (!!!!)

♦ jag och linda tog en tur till stockholm där det blev GRÖNAN, shopping och en massa vin. en av sommarens finaste helger!

♦ P&L blev bättre än någonsin med stora mängder alkohol, alldeles för lite mat/sömn, tropisk hetta, grillat, sol, helt underbara människor, gitarr, skratt, parken, skumpa, ÖLTÄLT och ja.

♦ åkte till grekland thassos med mamma, erica och anna och hade en riktigt lugn och skön vecka med jättebra väder och fint sällskap.

♦ mattis valde att flytta till halmstad och avslutade sitt liv i borlänge med en SJUJÄVLA fest med många underbara människor och galenskaper. sommarens roligaste fest!


sådär. nu har ni fått en del av allt det bra som hänt under 2010. när man väl sätter sig ner och läser igenom allt man har gjort så ser jag verkligen - vilket år jag har haft. kan man bli annat än glad? =) och återigen tack till alla som gjort allt så bra. ♥

' 16e december

godmorgon!

idag är jag LEDIG, och det firas med ett x-antal koppar kaffe medan jag tvättar & donar. skönt att ha sånna dagar också, om inte så är det väldigt skönt när det är klart iaf.

slarven M ligger fortfarande och sover. dom gjorde ngt spec på jobbet igår så han kom inte hem förens kvart i 3 inatt. så dammsugarn får ligga kvar i skåpet tills jag hör några levnadstecken därinnifrån!

jobbet igår gick bra. 9 timmar rakt av. jävulskt mycket folk men det gjorde också att fyra timmar bara flög förbi. när jag kom hem slog jag in de sista julklapparna, hade ett långt och välbehövligt samtal med jossan & somnade vid 11.

nu ska jag fortsätta min städ/tvättdag.
lite senare tänkte jag uppdatera med "det bästa från 2010", missa inte det ;)
pussis!



' att det kan vara så svårt

varför är det så att så mycket ska vara så svårt?

tänk att vi blir då aldrig nöjda. det spelar ingen roll vad vi än vill förändra, så duger ändå inte förändringen, utan det ska förändras ännu mera. och trots det - ingen nöjdhet.

jag vet. jag är likadan själv.

vi jobbar och kämpar varje dag för att dölja våra fel och brister, istället för att acceptera och vänta på någon som älskar oss precis som vi är. för ingen är perfekt. ingen har allt. det finns ingen som någonsin kommer att få allt. vi har alla blivit skapta till olika människor och personer, både gällande utsida och insida, så varför försöka vara lika?

jag vet. jag är likadan själv.

jag har en fin pojkvän som vill vara med mig, jag har en familj som ställer upp i vått och torrt, jag har måånga underbara vänner som alltid får mig att skratta och le och tycker om mig för att jag är jag, jag har en garderob full av fina kläder, jag har en lägenhet som är otroligt mysig, jag har ett jobb som är stimulerande med en massa härliga människor som förgyller min dag.

varför är jag inte nöjd?

"försök inte vara perfekt för någon.. vänta på den som älskar dina fel"

och var aldrig nöjd med lite, när man kan få mycket mer. alla är värda någon som vågar stå upp vid ens sida, inte bry sig om hela världen ser. någon som vill visa upp dig. någon som skryter om dig. ingen som sätter dig i ett hörn. stå upp för dig själv, det du vill, och ditt liv!



' hjärtats ensamma slag




ohyggligt bra låt.

' ÅHHHHH!

jag sitter och tittar på gamla filmer.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
fyfan vad roligt vi har haft. vilka stunder. vilka fester.

JAG BLIR SÅ GLAD!!

' så mycket mer

godmorgon!
blev 12 timmars sömn inatt, igen. hm. vad är det för fel på mig? jag är bara trött, trött, trött. dom ringde och ändrade min jobbtid idag, 12-21 istället för 6-15 och det var ju bara att tacka & ta emot, sovmorgon gillas.

igår blev det iaf lite myskväll med M
. vi köpte hem mat och låg på soffan och latade oss. kröp i säng strax efter 8. alldeles lagom! och ja, nu skulle jag kunna skriva tio rader om hur mycket jag tycker om karln min, men det är ju ett jävla tjat på mig, ellerhur? men jag gillar't. =)

ska dricka upp
min kanna med kaffe, duscha och äta och sen vankas jobb.
imorgon är jag ledig helt från jobb och ska tvätta & städa!


puss på er.



' vilket team


' helt fantastiskt

äntligen hemma igen!
jobbet rullade på bra, fick allt gjort och lite till..

sen vidare på jullunch med mamma & mormor på cozmoz. jättefint pyntat, supergod mat och så blev det show som vi tittade på (en del av borlänges utvecklingsstörda uppträdde) och det var tamigfan det bästa jag sett. vilka underbara ungdomar & vilken show. rekomenderar ALLA att se den!!!!

nu ska jag vila.
saknar min älskling också...
puss.

' ännu en dag

godmorgon!

jobbet igår gick bra. var rätt segt med folk men det rullar väl på helt okej ändå. 10 avklarade, känns bra. 9 kvar imorgon, 10 på måndag och 9 igen på julafton, sen är det klaaart! gillas.

har sovit sex timmar och sitter nu med en kopp kaffe. ska strax iväg till citygross och plocka några kilo godis, sen vidare på jullunchen och sen ska jag hem & vila..

puss på er!

' 11 dagar kvar till jul

jag har sovit 10 timmar inatt.
fortfarande är jag lika trött, har huvudvärk, näsan rinner och jag känner mig bara allmänt TRÖTT. fan. 10 timmars jobb väntar idag, 13-23, och hur det ska gå vet jag inte.. vi får väl se.

såhär ser min vecka ut;


måndag
: jobb på statoil 13-23
tisdag: jobb på citygross 8-11, jullunch med mamma & mormor 11.30
onsdag: jobb på statoil 6-15
torsdag: LEDIG (än så länge)
fredag: jobb på citygross 8-12
lördag: jullunch med teatern, titta på bandymach, dricka vin
söndag: fira "lilla julafton" med mina syskon

ni ser. trött tröttare tröttast.

nu ska jag slänga i mig lite äggröra & bacon, fixa matlåda och göra mig iordning. önska mig lycka till för hur dethär slutar vet vi inte! och justja, ha en trevlig lucia.

tja.

' ensamtid...

... är inte längre något jag njuter av!
jag hatar att sitta ensam här hemma i soffan..
jag saknar min mattias. varje dag.

vi går om varandra. om och om och om och om och om.
jobb för mig, jobb för honom, träningar, matcher.
bläää.

var bara tvungen att få klaga lite.
för trots att det har gått snart 6 år, tycker jag fortfarande lika mycket (om inte mer) om karln min. det är liksom ment to be. ♥



jag älskar't



' slappdag

godmorgon!

eller ja.. jag har väl varit vaken sedan tio (somnade halv 6!!) så jag är väl lite trött nudå. jobbnatten gick fint! supertrevliga linda som jag jobbade med gjorde allt lite roligare & sen hade vi en massa fyllon som vi kunde skratta åt. så ja, kvällen får godkänt och 7 timmar gick fort.

nu ska jag krypa ner brevid M i soffan & titta på film.
slappdag nr.1 idag. inga planer, ingenting. superduperskönt!

pussis.

' jobbnatt

godkväll!

har haft en lugn och väldigt skön dag.. mys och plock här hemma, fika och lunch hos bästa farmor&farfar, lite kaffe hos mamma, sovit en timme, lite kaffe hos lovisa och har nyss ätit korv med bröd & räksallad. om två timmar ska jag åka till jobbet och spendera 7 timmar där. jobb-natt inatt alltså. ugh, är SÅ opepp!

undra om jag ska gå
och sova tills det är dags?
vi får se. imorgon är det vilodag på schemat och det är jag värd!

ha en trevlig lördagskväll.
puss!




såhär pepp är jag på att jobba.
och vad ljushårig jag var? och snygg bränna på det. yes.


' nu är det fredagsmys...

... hoppas inte föräldrarna stör! ;)

lucian imorse var suuupergulligt. små überpåklädda flickor och pojkar som dansade och sjöng. och ebba var såklart sötast av allihopa. riktigt bra start på morgonen!

sen vare ju godisjobbet. och fan vad jag har slitit... 5,5 h kämpade jag på. lyfte, bar och konkade, uuh. sen en sväng till mor och la order, vidare till ica och handlade, hem och vilade lite, drack kaffe med lollo, badade, lagade mysmiddag till mig och hjärtat =) sen fick jag massage och nyss har vi druckit en cider & spelat kort.

nu är det tv/soffmy
s som gäller. mycket fin fredagskväll. ♥

och imorgon ska jag till farmor&farfar och fika lite. hämta ut ett paket med julklappar. sen får vi se vad dagen har att erbjuda? jobbnatt imorn iaf, 22-05, det gillas inte. menmen. fina pengar!

nu - MYS!



' sankta lucia

godmorgon!

känner mig lite bättre idag, och uppe med tuppen är jag. ska strax åka & titta på ebbas lucia på dagis, åhh vad mysigt =) först ska jag klä på mig två ton kläder eftersom lucian är utomhus, brr. men som sagt, mys! sen iväg direkt till citygross & jobba röven av mig.






puss!

' på bättringsvägen?

ja.. det är ju frågan. i hope!
har iaf haft en lugn och skön dag.. låg på soffan och spelade spel på datorn/kollade på tv/spelade tv-spel, perfekt morgonmys. sen kom syster-elin och vi åkte och handlade lite gott och så åkte vi tillbaka hit & julbakade. julgodis & pepparkakor (ej särskilt vackra), sen färgade jag hennes hår. mysigt och bra med lite kvalitetstid!

nu ska jag klämma i mig en till kopp kaffe..
myspys med mitt hjärta på soffan lite senare, och sova i tid!
imorgon måste jag dock jobba på citygross.
hoppas jag mår bättre imon. håll tummisarna åt mig!

puss.

' god jul!

http://elfyourself.jibjab.com/view/g8FIz5sOGVRXGfP7xEhC

' skjut mig.se

ligger i soffan under mitt täcke.
fryser, svettas, fryser, svettas, snorar, nyser, halsen svider. fuck.
5 timmar på jobbet klarade min kropp av, sen var det stopp. tack och godnatt. underbart att alex var så ivrig på att jobba så hon kunde komma och ta mina sista fyra.. mh.

det enda ljusa nu är min mattias ♥
att man kan bli så glad, av så få fina ord.
jag älskar dig hjärtat!

och sendå, min i-phone är försenad, ochdomvetintehurlänge?!
ja. men senså ska jag nog gå på ett jobb vik den 10e januari, HURRA!
kul liv. yesbox.

' i miss



jag längtar tillbaka till fina dagar med mina älskade flickor. ♥

' cold

dagarna går.
de senaste dagarna har jag mest legat på soffan & varvat mellan att frysa och svettas och känna mig allmänt trött och såsig i huvudet. uuuuh. och ute är det iskallt. jag tycker inte om vintern.

+ är iaf att mamma är hemma igen. underbart!
och så blev jag väl inringd på jobb imorn, 12-21, så det är väl bara att proppa alvedon och stå ut. lönen i januari kommer att bli grym så jag kan väl inte klaga. men jag vill klaga. yeah.

fortsatt soffläge nu.
puss på er!

' greeece

KOM IHÅG ATT RÖSTA DÅ!

http://mythos-beach.apollo.se/NPNWA

' söndag

söndag & snart slut på denna helg!
myset igår blev så fint. kollade på 'så mycket bättre' med lovisa, och OJ vad bra det var igår. oh! sen hängde jag lite i min soffa, slog in lite julklappar och avslutade kvällen med en kopp glögg tillsammans med M. mysigt värre! sen finns det ju inge bättre än när M ligger och sjunger fina sånger för mig innan vi ska sova :D haha.

har nyss druckit kaffe hos lovisa, och nyss pillat i mig lite frukost. blev inringd på jobb, 13-16, softpass och söndags-ob gillas! efter jobbet ska jag hem till norrköping och fika, och han har lovat mig hemgjord knäck, fint. kvällen kommer spenderas hemma med M med lite tacos och söndagsmys!

nu dags för fix.
ha en fin söndag allihop!
pussis.


ps. jay vinner idol. 100%

' borta bra, men hemma bäst

så var man tillbaka i borlänge igen!
vilken jävla trip det blev :D jag & lovisa bilade ner till gävle och hem till hannah. väl där fixade vi oss, drack vin och cider och hade allmänt trevligt. halv 12 tog vi en taxi ner på stan och gick på 'heartbreak hotel' och jävlar vilket ställe, gryymt roligt! dunkade i säng vid halv tre, trött och nöjd.

idag blev det shopping i valbo. köpcenter, ikea, leksakshuset och skohuset. är i stort sett klar med alla julklappar nu och det känns väldigt skönt. =) väl hemma blev det lite vila & mys med M innan han åkte iväg på julbord!

ikväll blir det en lugn
myskväll med mig själv!
puss på er.





(justja, jag sitter vid min NYA fina dator!!)

' ojsan

såg nu att jag fått två fina kommentarer om mitt deppiga inlägg igår. tack ska ni ha! jag älskar er och är väldigt glad att jag har er ♥

' LOVISA

väskan är packad.

om en stund är det dags att draa. en sväng till systemet & sen vidare till gävle! jag säger bara en sak; det ska bli så jävla skönt att komma bort bara för en natt, och med världens bästa lovisa såklart. puss på oss!

 

dagens höjdpunkt: lunch och prat med älskade jennifer

dagens leende: fått julkort från sanna & det smög fram en liten tår av glädje!



jaja. so long suckers.


' ledsen

kan inte folk bara fatta saker och ting?

jag går för fan sönder inifrån. det blir för mycket.

jag orkar inte. jag är trött på allt. men ingen förstår.

förväntingar och förväntingar. ta och ta. MEN GE DÅ?

 

jag hatar att två av mina bästa vänner bort äckligt många mil härifrån. jag vill bara krypa ihop med er tjejer och känna sådär bra som ni får mig att känna.
jag saknar er.


' förvridet

godmorgon!

ja.. för mig är det typ morgon. klev upp för snart två timmar sedan. jobbet inatt gick bra.. en del fyllon som var in och tjattrade och jag var trött, trött, trött. jag är fortfarande trött. menmen.

 

fastnade för en film på TV1000 Action när jag vaknade idag. "Felon". har ni inte sett den, så MÅSTE ni se den! oootroligt bra film, så bra att jag inte ens kunde slita mig för att kissa på två timmar! helt klart sevärd.

 

puss.


' rösta!

Hjälp mig & min mamma att få en gratis resa till vårt älskade Grekland!
Man kan rösta varje dygn och det är 11 dagar kvar på tävlingen. KOM IGEN!


http://mythos-beach.apollo.se/NPNWA





' första december

SNART ÄR DET JUL!

24 dagar kvar till julafton, och 22 dagar kvar tills mattis kommer hem =)

 

mitt långpass i måndags gick finfint.

dagen igår och idag har spenderats tillsammans med min fina som har varit ledig! lagat god mat och myst massor =) sånt som sätter lite guldkant på tillvaron! och inatt, ska jag ut och jobba min första natt, 00-05, så har jag har frukostdejt med M imornbitti innan han ska till jobbet & innan jag ska i säng!


det händer massa roliga grejer nu också;
- på fredag åker jag & lovisa till gävle och hälsar på hannah. kanske lite party och sen lite julshopping på lördag innan vi åker hem igen.
- jag väntar som fan på julklappen jag köpt till mig själv, i-phone4
- jag har beställt en alldeles ny, EGEN dator


så ser det ut.
puss på er där ute i kylan!


RSS 2.0