090329 söndag



ujujuj, så fort gick denhär helgen...
har haft en riktigt bra helg iaf :) skönt att vara ledig, sova & göra vad man vill.

igår var jag på den roligaste förfesten nånsin. mys. bara massa tjejor, kortspel, skitsnack och en massa vin & drinkar. dock flög ett glas rött på mattan & lite sånt, men det var ändå en grym kväll! efter en galen bussresa till stan gick vi på flamingo vilket alltid är lika tråkigt. helt sjukt. så min kväll slutade ganska tidigt, skönt.

nu sitter jag & tittar på tv och dricker naturellyoghurt med frysta hallon, mums. ikväll ska jag och mattias hem till mamma och äta middag, sen blir det bara hem och sova. imorgon är det skola igen.

nu ska jag vila. tack&hej!



090328 lördag


godmorgon!

imorse vaknade jag vid 9. klev upp & gav katterna lite mat & sen städade jag ihop litegrann. plockade & dammsög. :) sedan fyllde jag i lite jobbpapper och sen blev det frulle. ägg och supergod limpa som mattias tog hem igår! mums. nu sitter jag här & tittar på 'are you smarten than a 5'th grader' och det är riktigt spännande d;

alldelesstrax ska jag börja plugga lite. har min projektrapport att skriva klart, och sen en engelskabok att läsa ut! vi får väl se hur mycket jag orkar. men det är väl bra av mig att plugga på en ledig lördag? det tycker iaf jag. :)

får se om jag uppdaterar sen. annars får ni ha en grym kväll.
ciao!

   
lite tysklandsbilder. haha. inte riktigt kloka men det bjuder jag på! fina stunder ♥




090327 fredag


idag är jag SÅHÄR glad!!!!
äntligen har det gått som jag har velat. äntligen har allt slit gett lite credit :) tack för det. på tisdag börjar jag! tacktacktack gud. du är inte så elak som du har verkat på slutet. underbart.





nu kom min mattias hem :) vi ska ha myskväll! så vi ska alldeles strax göra lite hemagjord kebab med pommes. mums. sen blir det mys framför tvn eller ngn film. imorgon blir det sovmorgon (guld) & antagligen utgång på kvällen. nicenice.

godkväll.



090324 tisdag



dagarna gar, & imorgon ska vi äntligen fa aka hem! gud vad jag längtar. jag längtar efter; mattias, mamma, mormor, KATTERNA, mjölk, husmanskost, ägg, min säng & ett kokhett bad. (och saklart dig josefine). men som sagt, imorgon är det dags. taget gar härifran kvart i 1o sa det är skönt. dock är vi inte i borlänge förens vid halv 8. menmen. home sweet home!

idag har vi iaf akt pa en guidad-busstur genom berlin. 3 timmar. bade positivt & negativt. det var häftigt att fa se delar av berlin-muren & sant. men allt pladder om kyrkor & stadshus roade mig inte alls. sov lite da & da. skönt. sedan gick vi pa 3 olika shoppingcenter & nu är da mina pengar defenetivt slut. men det var 'kul' sa länge det varade. har iaf köpt 2 presenter. en till mattias & en till mamma (för att hon var kattvakt ett par ganger). nyfikna? :) dock räckte inte pengarna för att köpa till er andra. sorry.

sen maste jag bara berätta att vi sag filmen 'step up 2' för ett par dagar sedan. & ojojoj. dom som inte har sett den, maste göra den. sa bra sa jag trodde jag skulle svimma. ville aldrig att den skulle ta slut. sen var det ju inte helt fel att se robert hoffman i regnet med en snygg brunett d: haha.

nu far det vara nog. nu ska jag ga ut & röka en godnatt cigg & sen ga upp pa 'mitt' rum & packa ihop det sista. otroligt orolig för övervikt. hoppas jag klarar mig utan det. ha det gött allihop. imorgon är jag tillbaka för att göra sverige osäkert. godnatt & puss!



090321 lördag



hallo alle! (;

här sitter jag i marie's (min tyska vän) källare & chillar lite. väntar pa att felicia & magda ska komma! ikvall ska vi dricka bubbel-vin & tysk vodka för att senare ga pa nattklubb här i Müncheberg. very nice :)

igar var vi till berlin. drack en massa vodka (som smakade skit :b) och akte fel pa tusentals tag, men det var kul. riktigt javla roligt. d; kvallen fortsatte pa en nattklubb i centrala berlin, enorm, och med billig tequila, yesyes. hade superroligt men dock atervande vi till var övernattningslägenhet vid 3 pga onda fötter. hela dagen idag har bestatt av shopping - & det har jag da lyckats med! nästan alla pengar är slut, men det är väl sa det ska vara :b

annars händer inte sa mycket förutom att vi gar överallt. jag har träningsvärk i rygg, ben & mage för alla jävla trappor, berg & promenader. ujujuj. & för den delen sa ska vi ut pa en vandring imorgon - PA 6 TIMMAR! snälla tyck synd om mig :) haha.

saknar alla hemma men ni har det säkert bra :)
nu kom tjejorna sa nu ska vi korka upp! ha det gött.
puss /deutschland



090316 måndag



lady gaga - boysboysboys

rysningar



090316 måndag



friluftsdag & som sagt blev det badminton med felicia, sunken & sofie. det var mycket trevligt :) fick in ett par vinster också, kändes fint. blev en aning svettig när vi körde rundbadminton på 4 pers också, det kändes toppen, träningen är bra. varför kan jag inte förstå det lite oftare? d:

nu sitter jag hos mammsen.. vi har ätit lunch (supergod pasta med sås), druckit kaffe & så har hon gjort slingor på mig. är faktiskt riktigt nöjd med resultatet, så nu är jag redo på tyskland & allt vad det innebär (: ialf på 'snygghet's planet! haha.

om ett tag ska jag hem. börja skriva min packningslista & försöka sortera ut vad som får plats & vad som får stanna hemma. svårt. VADÅ BARA ETT PAR SKOR? det kan inte vara sant... jag i berlin, en solig lördagseftermiddag, väntades på en kall öl och utgång? och bara trampa runt i mina gympadojjor? aldrig. men har beslutsångest. svarta, guldiga eller rosa pums? ujujuj vilka problem jag har...

nu ska jag vara lite social, hare gött.
höjt!



090315 söndag



har haft en jätteskön söndag :) fixat naglarna, myst med jossan & elin, kikat film och tagit det lungt. nyss var jag & kollade på mattias match, blev 1-0 till dom. riktigt trevligt - men KALLT! fifan. nu sitter man här, kikar tv, börjar tänka på refrängen.. kom precis på att jag inte ätit sen lunch? är ganska hungrig, kanske ska ta mig en varm-macka. mums.

imorgon är det friluftsdag & jag ska spela badminton med lite tjejor, kommer bli trevligt. sen ska jag till mamma & hon ska färga håret på mig, gött. sen blir det att börja packa. tyskland på onsdag - ujujuj, kul fast också nervöst - såklart.

men nu ska jag fixa varma mackor! hare gött.
pusshej.



090314 lördag



lördag, & ledig helg. eller ja, kan väl inte bli annat när man är arbetslös? haha. det är iaf superskönt. har haft/kommer att ha precis en sån lördag jag har saknat under min jobbtid. dock hoppas jag på att få börja jobba redan om några veckor, vore kul. alltid roligt att prova ngt nytt (:

igår hann jag med mycket. lite shopping på dollar store, lunch på thai med mormor (världens bästa mormor dessutom), sen kaffe, prat & mycket skratt hos jossan med henne & mika :) på kvällen blev det att basta i domnarvet med jossan, mika & linda - suuuuuperskönt. svettades som en gris (inte konstigt eftersom linda är finsk och bastar i 2oo grader) d: verkligen njutning. sen hem & käkade pizza med mattias! somnade före 11.

idag väckte josse mig med ett helt onödigt sms halv 8, så jag steg upp & jossan kom förbi. så käkade vi jättegod frukost bestående av; chiabattabröd, mjukost, ägg, juice & kaffe! sen kikade vi på 'den gröna milen', bra film. efter det har det vart full rulle. hämtat bilen, skjutsat hem josse, hämtat mattias, ätit ägg & bacon till lunch d; nu är jag hemma. ska vila ett tag & sen göra mig iordning och åka till grevbo för att ha myskväll där. kulkul!

ska pussas lite med mattias nu :)
ha en trevlig lördag-kväll allihop! ciaociao!



090312 torsdag



idag är det den 12 mars, vilket betyder att det är en månad sen jag fyllde 19. herregud. kändes som igår. tiden går så jävla snabbt. om en månad går SÅ fort, hur fort går då inte tre som är kvar till studenten? JA, jag har panik nu.

idag var jag iaf hemma från uppsala, gick ändå upp vid 7, åt frukost med mattias & hade mysmorgon. sen satte jag mig med mitt religionsarbete & gjorde klart det, ska redovisa imorgon, uh. sen gick jag och elin ut på en promenix, mycket skönt, underbart väder. sen hem, erica kom förbi, jag käkade lunch, mormor kom, vi planterad om blommorna, mamma kom, kaffe & munk, dom åkte hem. pust. josefine kom, sanna kom och jag hade en jäääättemysig kväll :) massa bra prat. min familj och min tjejer - ujujuj ♥

sen lagade jag lite mat. hemmagjort potatismos & fiskpinnar. faktiskt rätt gott d: käkade, och nu har vi nyss druckit kaffe & sitter och tittar på hockey/bandy, mycket sport nu när det är slutspel och grejer. håller tummarna för mitt HV ikväll :) om tio minuter blir det att titta på 'medium' och kanske äta lite popcorn!

fortsatt trevlig kväll, och godnatt.
puss



090312 torsdag



jag vill verkligen ha ngn av domhär sofforna,
ngn av er snälla själar som har lust att köpa en av dom till mig? :)





vilken tycker ni är finast?



090311 onsdag


igår var det supermys :) dagen spenderades hemma med mattias, storstädning & tvättning stod på schemat. blev jättefint här hemma och sängen ska bäddas rent idag, myspys eller vad?
sandra-lie kom förbi och fikade. pratade massor & hjälpte mig med tvätten d;

på kvällen åkte jag till sandra, vi käkade snask & kollade på en skräckfilm, 'the strangers', fyfan säger jag bara. tog nog oss en halvtimme innan ngn vågade gå ur sängen och tända lamporna. haha. det var iaf jättemysigt. sen somnade jag som en stock! vaknade vid halv 9 imorse, duschade och så sen åkte vi och uträttade lite 'ärenden'. sagt & gjort, allt gick bra. sen åkte vi hemåt mot borlänge, skjutsade hem sandra till marcus & jag åkte till mamma och drack kaffe! sen fick jag skjuts hem (:

nu sitter jag här, mätt & belåten. lagade iordning pasta med bacon, lök & champinjonsås, smaka bra :) har diskat och plockat lite och ska nog snart sova en sväng. utmattad till 1ooo. som vanligt. vad är det för fel på mig? suck. ikväll blir det mys med mattias, för att sedan imorgon bege mig till uppsala med skolan, det blir la nice!


& föressten, så fick jag ett MYCKET glädjande mejl idag. HOPPASHOPPAS! fan vad glad jag är. kanske ska saker & ting börja gå liiite lättare nu? kanske är det min tur att känna framgång? jag tror/hoppas/vill det. så håll tummarna åt mig. :)



090309 måndag



ville bara dela med mig lite av mina busiga sötnosar :)



love love love





090309 måndag



nu är det måndag, och en ny vecka. vilket känns bra. lämna den gamla bakom sig & hoppas att denhär veckan blir bättre än den förra. har inte särskilt mycket planer för denhär veckan, vilket är ganska skönt. en del plugg är i alla fall givet!

& jag kan lova att det är ganska drygt att ha två katter (varav en kattunge) hemma. d: herregud. man får vakta, springa och hela tiden vara på allerten för att se till så att inget går sönder eller att dom hittar på ngt annat tok. deras nys hobby är iaf att hänga i gardinerna *suck*. menmen. dom är så söta, och den kärlek man får är underbar.

och febern har blommat upp igen, helt värdelöst. hostar, snorar, känner av halsen & har fått blåsor i HELA munnen. det är så tråkigt! ska i alla fall VERKLIGEN försöka ta mig till skolan imorgon, det behöver jag. både komma ut & komma tillbaka till skolan, plugg plugg plugg - för vi har bara 3 månader kvar (:

nu ska jag äta frukost och sen krypa ner i soffan & kika tv eller film,
får se om jag orkar ta en promenad eller ngt sen, hälsa på mamma eller så.
hare gött. puss!



090307 lördag

Snott av mammsen...

1. Stänger du av mobilen när du sover?
nej, eftersom jag inte har ngn hemtelefon, det kan ju vara viktigt?
2. Vem såg dig senast naken? mattias antar jag. han smyger jämt på mig :P
3. Hur såg du ut på högstadiet? haha fjollig? streetskor och jeans instoppade i vita strumpor
4. Hur kommer du se ut om tjugo år? 39 år. HAHA. rynkig men skitsnygg hoppas jag
5. Hur var du på dagis? fro som ett lamm, ellerhur mamma? (a)
6. Hur är du att ha som arbetskamrat? bra. fast inte alltid. eller - ingen kommentar
7. Har du celluliter? nej jag har bara söta smilegropar i låren :)
8. Biter du på naglarna? bara när det blir störiga flikar och jag inte har ngn nagelfil till hands
9. Har du något handikapp? det mesta är väl problem för mig...
10. Är du rädd för att få hängbröst? det är då redan på gång, så nix
11. Tror du att gud är en man eller en kvinna? jag har svårt att tro att gud finns, men om HAN gör, så är det en manlig neger
12. Svär du? ja, i varje mening ungefär, usch för mig
13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? har aldrig träffat ngn och hoppas slippa det också
14. Hur homo är du på en skala 1-10? hur kan man bedömma det?
15. Tror du på utomjordingar? nixpix
16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? potatisgratäng & fläskfilé med svampsås
17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? vad som helst som innehåller majs *spyr*
18. Har du blivit arresterad? inte än så länge, peppar peppar
19. Ljuger du? ja.. det gör jag nog.. fast mest för att inte såra andra tror jag
20. Har du kysst en polis? nej.. MEN MAMMA VILKEN POLIS HAR DU KYSST????!!!!!
21. Är du rädd för Securitasvakter? nej, dom ser så snälla ut så
22. Har du någonting att dölja? alla har vi hemligheter
23. Vad har du på din nyckelknippa? nycklar till guds alla hörn, fejkpengar & ngn ful lila grej
24. Är du/har du varit gift? nej men jag hoppas att jag blir innan jag dör :)
25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? ja.. om det var kris
26. Kan du laga cyklar? nja, varje sommar försöker jag lära mig, men njaae
27. Kan du fixa med bilar? tanka, tvätta, köra - ja det var nog allt
28. Brukar du köra om? ja om idioten framför har svårt att hitta gaspedalen (då blir jag gaaalen)
29. Kan du baka bröd? inte utan mammas hjälp (a)
30. Vet du hur man frostar av en frys? nej? man tar ut allt och stänger av den? :P haha
31. Vilken TV-serie skulle du helst leva i? ojoj. den gamla - sjunde himlen, dom var alltid så lyckliga



090305 torsdag



nyss har jag fått sällskap av syster elin. hon köpte med sig massa snask & så tittade vi på '27 dresses' - supersöt film. typiskt min smak, sådär sockersöt att tårarna trillar ner för kinderna av lycka d: visst är jag löjlig? men kärleksfilmer & happy endings är liksom min grej.

just nu halvligger jag i soffan med täcke och massa kuddar, supermys. kikar på 'medium' som också är lite av en favorit. spännande och härligt (: kollar på mina små bäbisar som kutat runt som idioter i en halvtimme men som nu lugnat ner sig och ligger brevid varandra på hallgolvet och vilar. dom är så söta att jag får spunk !! ujuj vad mycket kärlek man får av katter ♥

väntar på att min babe ska komma hem. myspys.
ska ta en till tablett och lägga mig och försöka få bort febern. huvva.
trevlig torsdagkväll och godnatt. puss!



090305 torsdag



tiden går fort. dagarna rullar förbi.
och tänk vad mycket saker som händer hela tiden, man blir helt snurrig. som tur är lyckas man göra ngt bra, och kanske till & med göra ngn en tjänst. det är ju tur!

och här ett kort på mina bäbisar, svarten och viten d:
och sen lillbäbisen ♥








090304 onsdag


GUD, har verkligen haft några jättebra dagar igen. det är när det är såhär, som livet leker. (: synd bara att jag känner mig lite krasslig, håller nog på att bli sjuk. men det är väl som det är.

i måndags så bakade ju jag och josefine pizza här hemma, vilket blev jättegott! sen gick jag till elin och hade myskväll med henne, ida & mathias. kikade på the hottie & the nottie, HAHA, vilken sjuk jävla film d: rolig, söt men främst äcklig! elin förstår vad jag menar :b .. sen pratade vi lite skit och kollade på roliga klipp på youtube. somnade brevid mattias vid kvart i 2. superbra dag!

igår åkte jag till mamma på förmiddagen och fick supergod frukost (så lite bortskämd blir jag ibland), pratade lite skit och så. sen åkte jag till elin & hämtade katträdet vi köpt, och drack lite kaffe. sen vidare till Margit där jag också träffade anders och ewa. (: fick good mat och mycket bra prat. på kvällen åkte jag och mattias till falun och hämtade vår lilla kattunge ;D en helig burma. SÅ SÖT! hihi.

idag har jag och alla andra vart i falun på öppet hus på högskolan dalarna, stannade en stund och sen åkte vi ner på stan. kikade runt lite, åkte till curb och så. sen fick jag skjuts hem & nu sitter jag och väntar på att första tvättomgången ska bli klar. tvättid till 18.00. that's life


det var en liten uppdatering. kort på kattungen amadeus kommer inom kort!
tack för mig. puss.



090302 måndag



just nu sitter jag och min kära vän josefine vid en varsin dator (absolutanördar.com). hon håller på och skrattar ihjäl sig och jag ser ut som ett frågetecken... kan inte annat än undra, är det mig hon skrattar åt? btw, läs hennes blogg (finns länkad till vänster) & se den underbara bilden på mig, funderar starkt på att skicka in den till top model i USA, vad tycker ni?

& smart som jag är, så kom jag på ett eget pizzarecept. så nu väntar vi på pizzan som står i ugnen, doftar ljuvligt. hemmagjord tomatsås (krossade tomater, ketchup & tacosås), strimlad skinka, championer och massa riven ost. är ni avundsjuka eller vadå? HAHAHA det kan ni vara. för jag får inget jobb - så jag måste sörja genom fet mat, det har min mamma lärt mig :) ikväll ska det också drickas öl. wiho.



nu kallar josefine mig för 'jävla idiot'. är det snällt?
nej, så nu ska jag hämnas. en fet smäll på käften och en pizzabit i arselet väntar henne (;
ciao ciao (viva la vida)



090302 måndag


josefine är inte riktigt klok. jag blir galen.



som ni säkert ser är hon som sagt inte riktigt klok. pizzadeg gjord på bara vatten, mjöl och bakpulver? HAHA, josefine. du förstår väl att man måste ha jäst och olivolja?! vissa dagar behöver man en sånhär galning som inte lyssnar på vad man har att säga, som spelar tråkiga ballader och som bara skrattar åt mina aggressioner. det är en riktig vän det. tack för att du står där - under paraplyet medans jag fryser i regnet :)

gott nytt år.



RSS 2.0