090831


Jag tycker om skolan. Lektionerna är dryyga till tusen, speciellt matten. Men det går. Jag bara äälskar människorna. Positiv energi. Idag blev det fika med sandra och norrköping, och det mesta som fikastunden innehöll var skratt. Är det inte så det ska vara? Det ger mig energi, glädje och styrka att kämpa på och fortsätta.

På onsdag hoppas vi på party, vi måste ju lära storstadsborna hur man festar på flamingo d: lediga på torsdag också, sitter inte helt fel. Och på lördag är det introsittning med finmiddag och sedan fest. Gud vilka dagar! Men jag njuter.


sandra, min privatlärare i matte, och redan en god vän :)



090831


Sista augusti. Puh. Imorgon är det alltså september, och vart tog sommaren vägen?

Helgen har varit ganska lugn. Blev väckt mitt i natten i fredags och tog en tur på stan med sanna, nykter men trevligt. I lördags hade jag och mattias myskväll med middag på fortuna och sen hyrde vi film och tog det lungt i soffan =) igår var det jobb 8-12, sen 18-års kalas för malin och slutligen film och pizza med mika, malin och syster-elin! Bara trevligt.

Imorse var det dags för tandläkaren 07.50, uuh. Men det gick bra. Var hem till mamma och drack ett par koppar kaffe och nu sitter jag här. Håller på och lagar mat, hemmagjort potatismos & fiskpinnar. Sen blir det duschen för att sen gå på matte "övning" kl 13. Blir la bra. Hem och så blir det nog lite plugg efter det. Hoppas på en promenad ikväll!

That's it =)


... och jag hoppas att las palmas är värt det



090828


Så var första veckan i skolan avklarad (och jag är ledig varje fredag, aah)

Sist jag skrev var jag på väg till min första lektion i ekonomistyrning och jag kan säga att det är bra. Mycket intressant & så har vi en schysst och rolig lärare, mycket är oklart och svårt, men jag tror det blir bra det här. Tentar av det den 26Oktober, vilket känns väldigt snart. Så det gäller väl att ligga i!

Igår var det första kårkvällen på tenoren, och givetvis var vi där. Ekonom"gänget". Förfest hos "norrköping" i hans lilla studentrum - men det var så trevligt. Det var jag, sandra, cattis, emma, norrköping och stockholm. Perfekt =) Skitkul och lära känna fler och fler som man ska gå med i 3 år! Kanonförfest med lekar, sång och dans, vidare till tenoren där vi drack sprit och dansade. Jag gick hem vid 2 och kände mig totalt nöj med kvällen. =)


såhär glad är man för att gå ekonomi :)
stockholm, emma, jag & norrköing!




och idag vaknade jag vid halv 12 och mådde hur bra som helst. (?) hur det kan ha gått till kan jag inte svara men det är väl bara att tacka och ta emot. haha. så jag tog tillfället i akt att plocka, bädda, städa och så vidare. så nu är det fint här hemma igen :) dock skulle jag verkligen behöva ett skrivbord, jag har redan tusen papper och böcker till skolan, skulle behöva kunna göra av det någonstans. hm. det får vi fundera på. det ordnar sig alltid!
ikväll är det tacos och mys med min älskling som gäller. känner att jag kanske har försummat honom en aning denna vecka när jag bara varit ute med allt nytt folk på tok, men det är väl så det blir i början? iaf så ska jag vara en jättesnäll prinsessa ikväll som ska laga mat och bara vara precis så snäll som han vill att jag ska vara. bra va?

tack och hej.



090826


Dagarna rullar förbi. Igår hade vi vår första föreläsning, introduktion och sen matte. Fifan. Matten kommer att bli kämpig, därför är det bra att vi har minst två mattelektioner i veckan. Oj vad jag kommer få kämpa.. Hann även med en sväng på kupolen med mamma för att inhandla en kalender och lite skrivböcker. Har också beställt tre böcker från internet (DYRT).
I måndags var det första festen också, kanske jag redan nämt det? Det var i alla fall grymt.

Idag har vi bara en föreläsning, första ekonomistyrningen. Har ingen aning om vad det är, men vi är tokmånga på den kursen och vi har lektion i 2 timmar varje gång. Vi får väl se vad det är, bara hoppas på att det intressant så att man står ut.

Tänkte uppdatera er med lite kort från i måndags =) och imorgon har vi vår första sittning (middag för er som inte vet vad det är), tillsammans med studenterna i falun. Har även en sittning på fredag i falun. Yey. Kul att det händer lite saker!










090825


Då har första skoldagen passerat. Och det med buller & bång.

Började med inskrivning kl. 9 och efter det bara rann det på. Marsch till galaxen, "nollning" i stan och i parken, grillning vid tenoren med sång och lekar (ex. björnen sover osv) sedan vidare till ngt studenthak med 1000 människor i en liten lägenhet, mycket bra! Gårdagen var verkligen rolig. Idag har vi 2 föreläsningar, fotografering och ikväll ska vi bygga "en mindre usel båt". Vi får se =) haha. Än så länge känns det i alla fall bra!




(bilden tagen från borlänge tidnings arkiv.)



090823


Söndag. Vilket betyder högskola imorgon. Hur nervös kan man vara? Kommer jag att kunna sova inatt? Vad ska jag ha på mig imorgon och vad ska folk tycka och tro? Herregud. Det här är ett så jävla stort steg så man blir yr i huvudet.

Kräftskiva igår - underbart. Tack tjejor.



090820


känner mig duktig :)

igår cyklade jag till forssa, gick runt älven med elin, och cyklade hem. mycket bra (y)
idag har jag hjälpt sandra-lie att flytta (har kört släp för första gången) det gick bra, ingen höjdare på att backa men annars vare bra. dock har jag redan träningsvärk i ben och rumpa pga. att vi bärt tusentals kartongen och grejer upp för 5 trappor, uuuh. men det är väl bra träning. strax kommer elin, så vi ska ta en vända runt sportfältet. mycket bra (y)

imorgon jobb 15-18, sen slapp. lördag jobb 13-16 sen kräftskiva med zara och ääälin (och förhoppningsvis fler klasstjejor?!) söndag blir lungt. måndag börjar skolan. så ser mina närmsta dagar ut. skönt att ha ngt att göra.

nu nyser jag konstant, varför? äh. dags att ta på sig joggingskorna! tjao.



090819


I måndags fick jag och josse en spontanidé att åka iväg till stockholm. Sagt och gjort. Mötte upp sanna och johanna på tågstationen vid kvart över 10 på måndag kväll. Sen började vår resa :) promenad, starköl, promenad, skavsår, p2, nekad på klubb ett, taxiresa med hög musik, nekad på klubb två, snobbar, max, starköl, gayklubb, kedjeröka, p2, skavsår, max, taxiresa i 700, sova två timmar på ett golv med bara en filt, sova två timmar i en liten säng tillsammans med tre andra tjejer, bakfull, pizza hut, shopping, donken, bakfull, tågresa, hem.

tusen tack tjejer! det var grymt. ♥



090817


Så har ännu en helg passerat. Den har varit bra. Fest, mys, fyllechaffis och så :) helt klart nöjd! Bio igår också, äntligen Harry Potter - dock var den inte lika bra som jag trodde men helt okej. Familjemys gillas.

Idag har jag ätit frulle med mattias framför nyhetsmorgon, åldersnoja? Nejdå. Ha.
Om en vecka börja skolan. Exakt. Fifan vad nervös jag börjar bli.
Känns som att mycket är på gång den närmsta tiden, både positivt och negativt.
Avskedsfester är både roliga men också sorgliga. Men det är väl livet.

Hoppas på promenad med mikaela snart. Ciao.



090815


Full. Vill bara berätta att jag haft den roligaste kvällen i mitt liv.
Tillsammans med Stina och hennes "killkompis". Tack, förevigt tack. ♥



090813


MATTIAS ♥

jag såg ett ljus i dina ögon, ett ljus som ännu lever kvar
jag minns så väl den första gången - min vän
vi möttes, det var sommar och jag fann kärleken

två mörka ögon och leendet du gav mig
och ingenting var längre som förut
den varma känsla som bor nånstan inom dig
förändrade mitt liv på en minut

två mörka ögon och kärlekslågor tändes
som värmde mig och lyste upp min väg
den blick du gav mig - så underbar den kändes
den sommaren för längesen då jag fann kärleken

det fanns en sång på dina läppar, en sång du lärde mig förstå
jag minns så väl dom vackra orden min vän
du lärde mig den sommarn då jag fann kärleken

två mörka ögon och leendet du gav mig
och ingenting var längre som förut
den varma känslan som bor nånstan inom dig
förändrade mitt liv på en minut

två mörka ögon och kärlekslågor tändes
som värmde mig och lyste upp min väg
den blick du gav mig - så underbar den kändes
den sommaren för längesen då jag fann kärleken




090813


Klockan är bara tjugo över 11, men min dag hittills har varit jättebra =)
Började med att jag vaknade när mattias skulle till jobbet, och fick pussas lite med honom, mycket omtyckt. Sedan kom mamma med frulle, OJOJOJ (frallor, ost, skinka, ishavsröra, gurka, tomat, juice och kaffe) tusen tack! Det var nästan som en riktigt hotellfrukost =)

Sedan fick jag min lönespec, vilket också var en positiv överraskning. Mot förmodan fick jag sjuklön + sjukob vilket höjde summan ett snäpp - mycket bra! Såg också att jag fått löneförhöjning, bara med ett par kronor, men det gör mycket i längden. Så min morgon har varit bra.

Idag ska jag åka till mormor en sväng innan jobbet och äta blåbärs paj, mums. Sedan jobba 16-22.



Och ett stort grattis till min fina vän Sanna som fyller 19 år idag ♥ 





090811


Åh vad tiden går fort.. Fatta, att nu är det mindre än 2 veckor tills skolan början - igen. SHIIIIIT! Panik.

Jag & mattias har iaf nyss kommit hem från sommarstugan i Sången där vi har spenderat natten. Vi kom dit igårkväll och lagade då kycklig, bakad potatis med vitlökssmör och stekta tomater =) supergott. Sen kikade vi lite tv, spelade lite chicago och somnade vid 12. Imorse gick vi upp halv 5 och stegade ner till vattnen och fiskade (första gången för mig med kastspö - jag var duktig) i drygt två timmar.. Dock ingen fisk, men riktigt rooligt =) upp till stugan för lite frulle och sen bums i säng igen, sov till 11. Verkligen ett par sköna dagar!

Föressten hade vi vår lilla amadeus med oss också, det gick jättebra. Han är jättefeg d: och vågade sig inte längre ut än det sista trappsteget, alltså inte en endaste liten tass i gräset trots att han fick. Haha, men det är bra!

Nu ska vi äta lite pyttipanna, sen ska jag duscha och klockan 6 ska jag infinna mig hos mikaela för lite tacos. Blir film ikväll, och försöka att sova tidigt. Dubbeltvätt imon, sen jobba stängning. Jaja.

Dags för käk!
Hejs



090809


Redan söndag, igen.

Hade en riktigt trevlig kväll igår på den omtalade kräftskivan =) nubbevisor, lekar och sång. Vilket härlig gäng!

Idag då.. Har plockat ihop lite här hemma, lagat mat (ris med kycklig och sötsursås) gottgott. Nu sitter jag här, mätt och belåten. Ska dock jobba 17-20, kortpass och hela onödigt, menmen. Men när jag kommer hem ska jag och mattias äta tacos så det må ju bli bra =) Skönt att ha ngt att se fram emot när man jobbar sig svettig.

Nu ska jag fixa lite till. Tack&hej



090807


Ny dag, strååålande solsken, och vad ska jag göra? Jobba. Fyfan.
Pratade med mickis nyss och hon ska tydligen också jobba helvete, så skapligt skönt att ha henne där och dryga sig med d: hon är nog den som är mest som jag, hatar att jobba. Bläblä. Gud vad jag klagar, men det är verkligen tråkigt.

Annars då. Kräftskiva imon, det ser jag fram emot mycket. Annars då. Ingenting.



090806


Godmorgon :)

Utgång igår blev de.. Jag, sandra-lie & den nyfyllda 18åringen Bella! Supertrevlig förfest, mycket bra prat och sånt och så vidare. En sväng förbi min mor innan vi åkte till stan, där Bella (som aldrig träffat mitt mamma förut) kläcker ur sig kommentaren "Gillar du porr Ingela?" HAHA. Ni ser ju själva. Galet :)

Ner på stan kom vid. Träffade Linda och Natalie, dock var det lite svårt att hålla koll på ngn eftersom det var så mycket folk d: in på flamingo för att dansa dansa dansa. Jag hade en toppenkväll, tråkigt att den slutade som den gjorde, men i övrigt hade jag det suuper. Tack sandra och bella, det får vi göra om :)

Vaknade idag och satte mig här & nördade lite. Sen diskade jag vårt jävla diskBERG och sen har jag plockat ihop och städat lite så det ser ut som det ska göra :) får väl se hur länge vi håller det den här gången.... Strax ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Lunch hos mormor kl 2 och sedan jobb 16-20.

Nu ska jag göra mera nytta. Häj.



090804


Dagarna rullar på.. Jobbade 17-21 igår, riktigt skönt pass som mest bestod av att räkna och plocka ihop böcker som skulle returneras d: hem för att se på film och mysa med mattias.

Idag har vi haft en "heldag". Efter frukosten fixade vi här hemma, plockade lite och sorterade alla våra papper. Sen åkte vi ut på en tur som började med Dollar Store där vi inhandlade lite smått och gott som vaxduk till balkongen, grytunderlägg och så vidare :) sen en sväng på Allting där alla soffor var alldeles för dyra för oss. Vidare till ÖB där vi inhandlade massa gott käk att fylla skafferiet och kylen med! Därefter lunch på Pronto :)

Nu har vi plockat upp allla grejor och druckit kafffe. Nu ska vi lägga oss i soffan och titta på Göta Kanal 2 och vila, sen ska jag jobba 18-21. Kul liv (: sen blir det väl bara hem och sova. Ledig imon - SKÖNT!




jag längtar tillbaka...



090801


Redan augusti, är det inte helt galet? Sommaren har verkligen bara rusat förbi...

Har inte gjort allt för mycket denhär veckan. Sovit, tagit det lungt, dragit till med en rejäl storstädning och så vidare. Det bästa har ialf varit min och mammas resa till IKEA och valbo köpcentrum, häääärligt. Massor av nya grejor som har förgyllt vår fina lägenhet :) två par skor och ett par leggings. Mycket bra resa. Speciellt att få en heldag ensam med mamma, det har man saknat sen man flyttat hemifrån! Tack mami <3

Justja, har varit på bio också. "Bakfyllan" - HAHA, har ni inte sett den så måste ni se den. Jag skrattar igenom hela filmen :) trevligt sällskap också såklart. Det var jag, mattias, sandra-lie, marcus och marcus lillebror! Tack för det.

Idag har jag slappat, plockat ihop lite och så. Har varit en sväng till mamma också och druckit kaffe och fikat. (Lycka till med lilla sammy) ! Nu är jag hemma och har diskat allt ifrån min och mattias mysmiddag igår och så har jag lagat matlådor till oss. Duktigt va? Strax ska jag plocka ihop och fixa mig, blir jobb 15-22 idag. UH, är inte så pepp men det är ju bara att tänka på att det är 100% idag. Yey.

Hoppas på sällskap av min fina natalie ikväll.
Puss!



RSS 2.0