090227 fredag



igår hade jag en suuuupermysig kväll. jossan & erica kom hit med choklad och ostkrokar och hade hyrt patrik 1,5. ÅH vilken bra film! jag blev helt uppslukad. den måste ni alla se, så är det bara. i'm in love :) haha. somnade tätt intill min älskling på natten, det är det bästa..

vaknade idag & käkade frulle med mattias innan han skulle till jobbet. sen diskade jag, tog reda på all tvätt och plockade ihop. dock har vår dammsugare slutat fungera så skiten på golven ligger kvar. *suck* alltid är det något som ska gå på tok. nu sitter jag i alla fall här, är seg som tusan. vet inte vad som händer idag. kan bli mongo med tjejerna? vore kul. eller en hemmakväll med mattias?

let's see. nu ska jag ut & härja :)
TJA!



090226 torsdag



nu sitter jag här ensam i lägenheten, vilket faktiskt är riktigt skönt (:
har nyss ätit pasta med crabsticks & champinjonsås, suuupergott. så nu är jag mätt & belåten. sitter och tittar på 'how i met your mother' och dricker en stor kopp kaffe och spelar lite på playray. d: ibland är det skönt att få vara lite ensam och göra precis som man vill!
om ett tag kommer förhoppningsvis jossan & erica och ska kolla på film med mig. får se.. hoppas det blir så, & att det blir en rysare eller ngt liknande, skulle vara roligt. jossan blir jämt så rädd ;b haha. jag med för den delen. thihi!

mattias kommer inte hem förens sent ikväll, han har bortamatch. sista för säsongen, så det ska vi fira. (önskar att jag var 2o bast och kunde inhandla lite skumpa) haha. kul för honom, ellerhur mamma? ja men det är det faktiskt. fast vore kul att ses lite också!

nu ska jag dricka kaffe & mysa.
pusshej!



090226 torsdag


i brist på annat snodde jag denhär från sofie's blogg :)

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? - haha
Vad tycker du om kärlek? - det bästa som finns
När kramade du någon sist? - idag
Kramade du någon speciell person? - min vän sandra (:
Har du svårt för att bli kär? nja, det vettefan
När kysste/hånglade du med någon sist? - igår
Ångrar du det? - nej
Är du singel? - nej
När fick du senast en komplimang? - ich wiess nichts
Har du hånglat med någon av samma kön? - ja

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös - ?
Playat? - nej inte jag inte
Hånglat med nån riktigt ful - HAHA
Hånglat med fler än 50 pers - nej absolut inte
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja d:
Gjort något riktigt dumt? - ja
Gjort något du verkligen ångrar? - ja
Varit nykter på nyårsafton? - ja
Åkt ambulans? - mjo
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit polisanmäld? - nej
Slagit ner någon? - nej
skämts över dig själv? - ja
Sagt jag älskar dig och menat det? -ja
Tar du droger? - nej
Dricker du? - ja
kläder sover du i? - trosor + linne
Vad hatar du verkligen? - folk som snackar utan att stå för vad dom säger
Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - ja
Är du ensam nu? - nej, babyboo sitter brevid
Vill du gifta dig? - ja...
Vill du ha barn? - absout!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - mattias
Såg dig gråta? - josefine kanske
Fick dig att gråta? - livet
Du delade en cigg med? - josefine
Du gick på bio med? - mattias tror jag
Skällde på dig? - josefine eller mattias d:

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nej
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - ja
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja
Spytt? - nej
Saknat någon? - ja



090225 onsdag



eftersom jag som sagt har haft en rätt jobbig tid nu, så fick jag & josse bara för oss att dra härifrån. så vi fick ett erbjudande om en natt på ett spahotell för ett mycket billigt pris. så jag vakade och budade på tågbiljetter på tradera som vi fick, så igår förmiddag åkte vi. hotellet var suuuuuuperfint :) värsta lyx. underbar säng & grym hotellfrukost - som jag älskar! blev en pizza & en öl, några rundturer på stan och sådär. det var bara för skönt att få komma bort. tack josefine!

kom hem för ngn timme sen. sitter här och slappar. ska alldeles strax åka till mormor & låna hennes bil, ska hämta sandra i falun som ska spendera natten här med mig! alla tiders :) imorgon ska jag väl slappa, även så på fredag. menmen, nu måste jag ut och åka lite.

ciao!



090223 måndag



här sitter jag i soffan & kikar tv. är inne på min andra stora kopp kaffe, vilket enligt mig är den bästa starten på dagen! ska alldeles strax göra lite frukost & sedan göra mig iordning .. sitter & peppar mig själv att åka & jobba, det känns lite tungt kan jag ju säga!

& tussen strejkar. VARFÖR? han skriker, hoppar och försöker öppna ytterdörren, klättrar på vår platt-tv, river i gardinerna och försöker slå ut min vattenflaska som står bredvid datorn osv. fan vad jobbigt det är. jag vet verkligen inte hur jag ska bete mig när han är såhär. är det någon som har några tips? allvarligt talat, varför är han så arg? vi ger honom allt han behöver.. uh. jobbigt att vara oviss!

jaja, nu ska jag äta frulle och dra iväg.
puss&hej!



090222 söndag



de senaste dagarna har varit fyllda med mycket känslor. har hunnit med begravning, gudstjänst och så vidare. mycket känslor. mycket tårar och jobbiga stunder. det är skönt att det är över, det känns lite bättre, men trycket över bröstet släpper inte riktigt. varför?

stort tack till josefine som ställer upp för mig så jävla mycket (herregud, vilken stjärna du är), stort tack till mamma som agerar både fysiskt och psykiskt stöd utan att klaga och främst - ett underbart stort tack till min mattias som står kvar vid min sida hur mycket jag än skriker och gråter. ♥ utan er vet jag inte riktigt hur jag skulle klara av allt dethär. jag är oerhört tacksam!

imorgon ska jag jobba, få mitt schema inför veckan (hoppas jag inte ska jobba så mycket, uuh), ska åka till josefine och försöka boka en resa i slutet av sommaren och slutligen ska jag bestämma en dag med sandra som jag ska åka dit och ha en egen lisa&sandra kväll, det saknas mig. det är i alla fall skönt att ha lov. ska försöka få lite sömn under veckan också, har varit dåligt med det.

nu ska jag krypa ner i mattias famn. underbart.
& tack mamma för en god middag och trevlig kväll!
godnatt, och puss.



090219 torsdag



YES. nu var det efterlängtade sportlovet äntligen här för min del. (:
idag hade vi tyska mellan 8-9, sen tyskamöte mellan 10.15-11.00 och efter det håltimme till 2. fan tänkte jag. men det var roligt! häng på kuppan & donken med två bakfulla jävlar gjorde dagen mycket lättsam. (har nog inte skrattat så mycket på fleera år, det gjorde ont i magen - wonderful). gick tillbaka till skolan & hängde med elin och zara på bibblan, också roligt d:
slutligen var det filosofi med marus. och ja... jag förstår inte. jag, elin, filosofi & torsdag går väl inte så bra ihop. GAPSKRATT! lektionen igenom. alla irriterar sig nog på oss, men det kan inte hjälpas för fyfan vad roligt det är :b elin är min stjärna.

efter skolan åkte jag och elin hem hit, spelade gamla låtar i bilen och drev med förbipassande, återigen skratt. sen drack vi kaffe, åt choklad och plöjde igenom vår sista engelskauppgift, bra va? sen åkte hon & jag och mattias fick lite mystid - vilket var efterlängtat :) sen lagade vi mat. ägg, bacon & potatis. mums.

nyss har jag diskat rent all skit på diskbänken och plockat ihop lite.
nu ska jag skriva rent engelskauppgiften & sen fixa inför imorgon!
är som sagt "morfar" rolfs begravning imorgon. tufft. åh. ♥ menmen.


(såg ni vad positiv jag var idag? äntä bra?)
puss och kram



090218 onsdag





dagen har blivit lite bättre :)
jag har ätit den supergoda köttgrytan med ris, jag har kollat på 2 and a half men, jag har gjort en utav mina engelskauppgifter (som jag hade planerat på att göra idag) och så har mamma varit här & druckit kaffe med mig. så dagen känns lite bättre nu!

så alldeles strax ska jag har tjejkväll med mig själv.
noppa ögonbrynen, göra ansiktsmask och ta ett kokhett bad!
skööööönt.


gonatt.



090218 onsdag



nu har jag haft ett par riktigt tuffa dagar. idag känns lite bättre, men jag är fortfarande inte på topp som jag kan vara. jag bara hoppas att det ska ljusna litegrann för just nu har jag ingen ork alls. avbokade studentresan idag också - fyfan! jag känner mig så jävla ledsen och besviken på mig själv för att jag inte lyckades få ihop penarna. vad ska jag göra under veckan alla är i ayia napa? usch..

idag åkte vi skridskor på idrotten. och ni som känner mig vet att jag är skitdålig, men det var faktiskt riktigt roligt - alla skrattade åt mig, inklusive jag, så det gjorde dagen lite bättre :) jag tycker om mina klasstjejor jättemycket. ikväll ska jag äta mattias jättegoda köttgryta med ris, tvätta & plugga. om jag hinner ska jag ta ett varmt bad och mysa i soffan framför en film!


have a nice day.
puss.



090216 måndag



GRATTIS till anna på 40-års dagen :):)

-

idag vaknade jag, försent. orkade inte kliva upp. fick besök av en josefine som tvingade mig att gå upp d: så hon skjutsade mig till skolan (myyycket snällt). väl i skolan så var jag med på psykologin & sen gjorde jag och zara vår muntliga projektarbetsredovisning - som faktiskt gick bra! var sådär supernervös innan, men vi fick mycket bra kritik, så det känns bra. jag är SÅ stolt över oss!!

kände att den dåliga dagen tog över, så jag begav mig ifrån skolan (som jag är väldigt trött på) och gick till stan. träffade mamma där och lunchade thai med henne :) mums! sedan åkte vi hem till henne, och här sitter vi nu. snart ska vi ut på bus & äventyr, nyfikna va? jag kan inte avslöja ngt förens ikväll. det kommer iaf bli roligt. nu ska vi packa ihop & bege oss ut i vintervädret!


see you later, aligator.
pussis.



090215 söndag



igår var det alla hjärtans-dag :) mestadels av dagen bestod av bakisdag med jossan. som vanligt i min soffa framför sex and the city och en massa skitsnack! trevligt som vanligt. dock mycket huvudvärk och illamående, men det var det väl värt d: ellerhur jossan?

senare på kvällen käkade jag och mattias middag hos mamsen. kyckliggryta med ris, och ngn slags paj till efterrätt! det var supersmaskigt. trevligt med lite familjesnack också. även uuuunderbart att mormor är hemma igen. så det blev lite kramar och prat med henne också. hon är så söt så. :) somnade nästan direkt när vi kom hem. heelt slut!

idag har jag storstädat. fått lite hjälp av jossan & elin. tack för det :) nu väntar jag på att min älskling ska komma hem. vi ska ha myskväll idag! blir tacos och film. myyyyyyys! ♥ blir att sova tidigt dock, skola imorgon. och projektarbetsredovisning, uuuuuh, fyfan vad nervös jag är !!!!!!!!!!!

men nu ska jag chilla lite d;
pusshej!



090213 fredag



igår blev jag 19. det känns roligt. (S2 och bakfickan kallar)
idag är det fredag den trettonde idag. and i couldn't care less!

underbar skoldag. världens bästa klasstjejor.
och snart kommer hela högen, ikväll gäller det! iiiih :) partyparty med ALLA mina fina brudar (några söta saknas) men annars är vi samlade hela högen. är så roligt att det kommer så många för min skull. i love you girls. <3

och tack alla för igår.
för all uppvaktning & för alla fina presenter. ni är guld.
(jag har världens bästa familj/släkt/nära & kära)

nu ska jag dra fram ett par vinglas :)
TJARÅ!

090211 onsdag



jaha. ett stort äckligt grattis till dendär jävla McKey som vann dedär jävla top model. fuck. (läs: inte grattis till dig McKey, din lilla subba) ja. för faktiskt så tyckte jag inte att hon skulle vinna. sitter här och svär och är allmänt förbannad. undra vad alla kommer prata om imorgon i skolan? hmm..

och på tal om imorgon... då är det dags för mig att kliva in i den 19åriga världen. kan inte riktigt bestämma mig hur det känns! allvarligt talat, man blir fan äldre och äldre vad man än gör d: menmen, skönt att veta att jag har hela livet framför mig. men ändå. om jag bestämmer mig för att stanna i ålder nästa år (20år) , kan inte jag få göra det då? bara för att. hursomhelst, jag är fortfarande 15 i huvudet d: och det känns iaf bra!

nu ska jag sova. klockan ringer 06.00 imorgon, ska garnera tårtorna och göra mig iordning. sen till skolan som kommer bestå av MYCKET plugg pga. att jag inte gjort dendär förbannade opponeringen som ska vara klar imorgon? bra lisa. jatack. tack gud för håltimmar.


ha en trevlig tisdagskväll. snart lämnar jag den 18åriga världen, och jo, det känns lite bra (a)
puss och godnatt.



090210 tisdag




 

ett par bilder från i fredags.   ♥


idag har varit en ganska händeserik dag. eller iaf hände något nytt för mig. jag och mattias var nämligen hos HSB på stan & skrev kontrakt för vår nya lägenhet som vi flyttar in i första maj :) det kändes verkligen vuxet. & helt plötsligt slog det mig, att jag och mattias ska flytta ihop på riktigt! vilket betyder - att vi faktiskt planerar på allvar att verkligen dela våra liv ihop. det känns bra - mer än bra! :)

för en stund sen serverade mattias köttfärssås, spagetti, gurka och tomater gjorda i ugn. MUMS! vilken kock jag bor med. nu tittar jag på lite TV och tar det lungt.. om en liten stund ska jag göra mig iordning och åka och hämta jossan, vi ska på mattias match & kika lite! 

imorgon är jag ledig (eller vi har friluftsdag men jag kan inte göra ngt pga. min fot) så därför jag ska ta en liiten sovmorgon, sedan handla & göra smörgåstårta med mamsen (: sen blir det väl att storstäda och plugga lite. ska ha fixxat klart min opponering tills på torsdag, och då kommer även en massa nära & kära hit på fika. så jag har en del att göra de närmaste dagarna .. 

nu ska jag fixa och dona lite. 
PUSSIS! 



 

090208 söndag



igår hade jag en supersoft dag (: jag och jossan slöade framför tvn heela dagen, från 10 till 8 d: kollade på hur mycket sex and the city som helst, och käkade chips med dipp. skönt. på kvällen myste jag med mattias för att somna jättetidigt! fick en skön sovmorgon och en mysig frukost framför tvn med mattias :)

åkte senare till per & elin, fikade litegrann och spelade lite guitar-hero, fan vad kul det är ^^ sen åkte jag och mamma till morfar och hälsade på. blev kaffe, bulle och massa prat med nitta. skönt. sen åkte vi till stan och lämnade av nitta vid tåget, vidare till maxi (tack mamma för att du handlar åt oss när vi har dåligt med cash!!!!) sen hem till mor och åt JÄTTEGOD middag. drack kaffe och pratade. ♥ vidare hem och duschade, rakade benen, smörjde in mig och målade naglarna. en riktig tjejkväll med min själv!

strax ska jag gå och lägga mig och mysa med mattias. sen sova tidigt, skola imorgon igen. får se hur fan det ska gå med min jävla fot d; har iaf haft en jätteskön/bra helg! tack alla som gjort den bra.



btw så utmanade mamma mig att gå in på "mina bilder" välja den sjätte mappen, och sedan den sjätte bilden och ladda upp. här kommer den!


midsommar i sången, i stort skönt tält, med underbara människor :)


nu är DU utmanad!



godnatt.

  

090207 lördag



FAN vad skönt med lördag & ledig helg. jag njuter verkligen!

igår var det utgång med mina tjejor, plus nic. det var riktigt trevligt på förfesten, kul att ta ett par öl med mattias också (: sen blev det som sagt mongo och det var helt okej. sjuuukt mkt folk. så det var roligt att träffa lite gamla bekanta! alltid lika skoj att snacka lite skit med gamla skurkar d; fick skjuts hem och somnade vid 2. (kort kommer när sanna fått tummen ur röven och skickat dom till mig) haha.

vaknade idag, myste lite med mattias innan han åkte iväg på bortamatch. så jossan kom hit & gjorde mig sällskap! nyss har jag plockat ihop från gårdagen och vädrar ut spritlukten lite, medan jossan har gått till forssa för att köpa lite gottans till vår mysdag. mycket bra. :) vi ska väl lägga oss i en varsin soffa och kika på sex and the city eller något. alltid lika trevligt. får se om elin kommer förbi sen också!

dock har jag stukat foten. GAH! halkade igår på trappen utanför skolan och landade på foten, kände ingen smärta förens fram emot eftermiddagen igår. nu kan jag knappt stödja på den :( så mamma skulle komma förbi senare med en linda så jag hålla foten lindad, skulle ändå försöka gå på den så mycket som möjligt. men det är ju förjävligt, precis när man kommer igång med träningen ska ngt komma emellan!


jaja. nu ska jag fortsätta njuta av min lediga lördag.
ikväll ska jag mysa supermycket med min älsklingsmattias!
ha en trevlig helg :) puss.

090205 torsdag


kapten röd har tagit mitt hjärta med storm. fyfan vad bra det är.

läs texten & sök på youtube, kapten röd - ta inga order;

Du får inte, ge upp utan en kamp, nej du kan inte vända så fort vägen blitt brant.
Å du tar inga order från någon fesen kommendant, låt dom försöka men ditt svar blir militant.
Men du kommer aldrig, ge upp utan en kamp, nej du kan inte tiga när sanningen blitt genant.
Å du tar inga order från någon fesen kommendant, låt dom försöka men ditt svar blir militant.

Ey ey,
För den svenska tigern lever på svensk apati.
Han gör det fritt fram för deras svenska parti. YO
För den svenska tigern går i tystnadens namn.
Och när du och jag står tysta ja då smyger han fram.

Höger Extremisten går i skuggan, han sprider sig undan för undan.
Och propagerar för brott i det dunkla, sen skyller dom allting på förortens ungar.
Och med en dröm om grönare lundar där dom kan gå med sina renrasiga hundar.
Och men vi vet hur det går vad som stundar, så vi vägrar ge upp och vi kommer aldrig blunda.

Vi kommer aldrig, ge upp utan en kamp, nej du kan inte vända så fort vägen blivit brant.
Å du tar inga order från någon fesen kommendant, låt dom försöka men ditt svar blir militant.
Men du kommer aldrig, ge upp utan en kamp, nej du kan inte tiga när sanningen blitt genant.
Å du tar inga order från någon fesen kommendant, håll ut min syster.

Håll ut systra mi. Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast.
Deras, Botox hysteri, men är det till en lycka eller last när ditt smajl sitter fast.
För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar.
På grund av något sjukt ideal dom planterat, du är ingen vara man kan reklamera.
Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta.
Med så mycket plast i kroppen att dom går o panta.
Men det är inte dig dom vill ha det är dina slantar,
så dom är inga vänner å dom e inga bekanta.


  

090205 torsdag




vill ni få presentkort på affärer, gratis biobiljetter och så vidare? det är enkelt.
gör som jag och bli med medlem på gratisbio!
följ denna länk & registrera dig idag -> http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=70508
och det är såklart gratis att bli medlem! så börja samla poäng!


   

090204 onsdag



gårdagen blev en bra dag tillslut.
jag och josefine bestämde oss för att åka hem till sandra i falun och ha myskväll. så vi tog bussen. när vi kom dit mötte vi sandra vid willys och köpte massa gott. sen gick vi hem till henne & beställde pizza. uuuunderbart gott var det! sen fjantade vi oss som bara tjejer kan d: sjöng allt vad vi kunde, dansade, hade gympapass och så vidare! haha. underbara tjejor. sen la vi oss och kikade på film, ps.i love you. jobbig film och jag blev lite ledsen. som tur var har sandra världens snällaste bror som skjutsade hem mig, med hög rolig musik i bilen hela vägen hem. grymt. underbar kväll tjejor, tack. ♥ det var precis vad jag behövde!

idag stannade jag hemma från skolan, kände mig fortfarande inte helt bra. tog en promenad hem till mamma, hämtade bilen, lunchade med elin på stan (världens bästa bond-elin) och sen åkte jag till mamma & drack kaffe. sen iväg till YA, fixade lite där med mattias, hem, slänga i en tvättmaskin, iväg till ungdomsmottagningen, hem - byta om, åkte och lämna in min mobil på lagning (IGEN!!!!!!), vidare till maserhallen, spinning i 60 min, åkte hem till mamma & lämnade bilen. promenad hem tillsammans med jossan, vilket var mycket trevligt :) nu sitter jag här. nyduschad och nyäten. superskönt.

som ni ser har jag haft en ganska hektisk dag, så jag ska lägga mig här i soffan nu och titta på efterlyst och plugga lite tyska, sen ska jag lägga mig tidigt och sakna mattias som kommer hem sent pga. bortamatch. skola imorgon, och antagligen träning! skönt. tycker det är så skönt att jag har kommit igång med träningen!


nu väntar soffan och mys med tussen :)
godnatt. & puss.


    

090203 tisdag



igår blev det träning. jag, josse & elin körde core (mage och rygg, 40 min) och spinning 60 min. fyfan. var precis lika otränad som jag hade anat. core'n gick bra men spinningen.... ville lägga mig ner & svimma efter 10 minuter. men nu jävlar. det blir ju bättre med tiden? blir nog träningen imorgon igen, och på torsdag. känns bra!

imorse vaknade jag och mattias av ett tragiskt samtal. morfar rolf fanns inte mer. åh. jag bad ju verkligen för att det skulle gå bra, varför lyssnade du inte gud? fan också. det är alltid lika tråkigt, och det är verkligen en förlust, inte minst för min älskling - mattias. det enda positiva var väl att det gick fort, han behövde aldrig lida. men du rolf kommer att vara saknad här, och i många andras hjärtan, det vet jag. rest in peace! (f)


resten av denhär dagen kommer spenderas här. i soffan.
allting annat känns konstigt. idag är en dag av sorg.
hejdå.


   

090201 söndag



puh. äntligen är denhär vidriga jobbhelgen avklarade. gårdagen påstod jag vara den värsta i världshistorien, men att komma till jobbet idag och se kaoset gjorde att gårdagen inte var ett smack jobbigt. så vad gör man? jo. man ler mot alla jävla otrevliga (idiotiska) stockholmare, tar emot deras stora sedlar (medan man får höra ett jävla tjat om hur dyrt det är hos oss, åk någon annanstans då???) och serverar dem deras JÄVLA hamburgare (som man bara har lust att lägga en fräsch snorlogga i). i stort sett så min dag sett ut. blä. så förbannat trött på skiten. men tack vare lina fick jag gå hem vid sex istället för vid åtta, tur, annars hade jag dött. nu sitter migränen i som fan, dunkande huvud och spyan i halsen. underbart.

mamma hämtade mig när jag slutade, så köpte vi med oss mat hem. käkade och drack lite kaffe sen. sen tog jag en låång äckligt varm dusch och då lättade faktiskt migränen lite. skönt. (: nu sitter vi här i soffan och kikar på 'the f-word' som är söndagars höjdpunkt! ska strax sova, är så trött och utmattad. längtar redan tills jag får krypa ner brevid mattias i sängen och bara kramas ... :) 

imorgon blir det skola (om migränen försvinner) och efter det blir det antaligen träning med elin. core & spinning. yes. hoppas jag känner mig bättre för jag är verkligen laddad att börja träna lite nu. är så trött på att bara sitta här och inte göra någonting. så hoppas hoppas! om det blir spinning så kan jag säga att alla som kommer dit och är med kommer få sig ett gott skratt, jag är SÅ otränad nu, så jag uppdatera väl er om hur det gick om det blir nå, om jag överlever d:


nu ska jag mysa, och sen sova.
hoppas ni haft en trevlig helg (det har inte jag :b)
puss&godnatt.


   

RSS 2.0