' det är över nu...

... JA, 2009 är snart slut. åh herregud vad fort det har gått, och vad mycket jag har gjort. det har hänt många fina saker, och en del tråkiga, men det är väl en del av livet? jag hoppas bara att 2010 blir ett fint år med mycket kärlek!

skapligt stressad man känner sig idag då.. ska strax åka iväg med tvätt till svärfar som ska hjälpa oss :) snällt! sen ska jag köra hem zipper som jag varit hundvakt åt, sedan iväg och jobba 15-18, förstår ni? jobba på nyårsafton. fyfan. sen blir det hem, johanna kommer hit, fixxa fixxa, sen iväg till svärfar på middag & efter det vidare till mina fina vänner som vi ska skåla in det nya året tillsammans med :)

så ligger det till. det är väl dags att börja röra på påkarna om man ska hinna ngt!
ha en riktigt rolig kväll & gott nytt år på er :)


' hundvakt & sjukling

åh herregud. dagen före nyår & här sitter jag med tjock hals, supersnorig näsa & dunkande bihålor. ska jobba imorgon, ska fira med mina nära och kära imorgon. usch vi får väl se hur det blir med något av det.

föressten är jag hundvakt också (för er som inte visste det) till världens sötaste lilla tjej (: jobbigt att jag har blivit sjuk, men jag ska nog dra mig ut på en promenad strax ialf, en liten får det bli. amadeus ligger på sin plats och sover, han är väl utmattad av all jagning runt i lägenheten. stackarn. :b

har såå mycket jag borde göra idag. men orkar ingenting. uuuusch. klag klag klag. kan ingen komma hit och göra mig sällskap? puss på det.


söthund :)


' måndag

igår var det söndag, och det blev söndagsmys först hos morfar :) thaimat med familjen. superdupergott! sedan följde nitta & hennes karl med hem hit, så vi hyrde film & köpte massa godis. kikade på 2 filmer, 'the children' äckelpäckelskräckfilm, och en annan som skulle vara komedi men som var den sämsta jag nånsin sett :b somnade ganska tidigt brevid min älskling!

upp vid halv 9 imorse, frulle & fixning, sen iväg till romme alpin med sanna och linda. träffade elin också :) så åkte vi lite bräda, blev dock inte många åk eftersom vi inte hade liftkort och fick gå upp för backarna :b så nu har jag avverkat mitt träningspass för idag! men det var trevligt.

nu väntar jag på pappa, dom ska komma & fika. sen ska jag väl iväg till zara en sväng om jag hinner, och ikväll blir det nog film-mys hos elin :) fint seddu.

men nu ska jag koka kaffe!
tjao.

' tillägnat dig ♥

Mattias Krantz.

I snart 5 år har du stått vid min sida. Vi har varit med om allt ett par "kan vara med om". vi har skrattat tillsammans, gråtit tillsammans, sett hemska saker tillsammans, gjort en massa roligt tillsammans, ja allt man kan tänka sig. Jag har gjort många misstag i mitt liv men den bästa saken jag gjort var att bestämma mig för att vara med dig! Och det jag är mest glad över är att du alltid står vid min sida. Jag lovar dig att göra allt för att göra dig lycklig, så som du gör detsamma för mig. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra!
Du är min bästa vän, min trygghet, min familj och mitt livs stora kärlek.

Tack för alla fina minnen, alla fina dagar - det bara måste bli fler!


' mellandagsrea

jamenvisst, givetvis har väl lilla jag varit där & sprungit :) jag, sanna & linda rättaresagt. och oj vad vi fyndade! kom hem med fyra smockfulla påsar med både kläder och skor. gillas! sen blev det och kika på älsklingens match - skiiitbra. min älskling är så duktig så, och dom vann! (: vidare hem för ombyte och sedan middag hos svärmor. stek, potatis, sås & sallad och till efterrätt frukt & grädde - mumma.


nu sitter jag här. väntar på lindis. ska väl ge oss iväg på bio om ett tag. 'luftslottet som sprängdes' nicebajs. efter det slutar sannis jobbet så då får vi väl se vilka äventyr som väntar (om jag inte hinner somna före :b)

det var allt. hare gött.

' julafton

ja då var julen över för detta år också. gud vad det rullar på. julafton igår spenderades först hemma med min älskling framför en brasa i vår öppna spi, såå mysigt :) sen vidare till morfar för mat, kalleanka & julklappsöppning. därefter hem till mattias släkt och firade lite där. avslutade dagen i sängen framför two and a half men. goodie (: tack så mycket till alla för en bra dag & alla fina julklappar!

idag är det den omtalade juldagen och den kommer att bestå av kalkon hos mamma, och ikväll blir det tacos & film-mys med mattias :) alltså en lugn dag & kväll. skönt det med. spar mig till nyår! så nu ska jag hoppa i badet och sen åka och socialisera mig med mammsen!

ha en trevlig kväll alla slirare!
puss.

' dan före dopparedan

imorgon är det julafton. det känns fortfarande inte alls som det, inga julkänslor eller ngt trots att vi har vår ståtliga gran & att julskivan går varmt på stereon. menmen. får väl se det som en mysdag med nära & kära! blir alltid bra.

igår blev det en fika med pappa, elisabeth & nils :) myspys. gav dom deras alla julklappar & så. efter det åkte jag till sandra-lie där vi bakade pepparkakor, drack glögg & lagade lunch. handlade lite på willys, sen blev det en kaffe hos mammsen och efter det jobb 18-22. usch. känns inte som att jag gjort annat den senaste veckan än att jobba. även idag är det jobb som står på schemat 9-13 (skönt att det är kortpass iaf). sista jobbpasset före nyår, SKÖNT!

nu sitter jag med en kopp kaffe & ska alldeles strax klä på mig och åka till jobbet igen. efter det ska jag fixa med elins hår och ikväll är det julklappsspel med alla mina kära :) detgillarvi!
ska tanka min bil för första gången sen jag köpte den också, snacka om att bensinen har räckt bra trots att jag åkt som en galning och det gillar vi ännumer.

jaja, jobb var det ja.
enjoy er dan före dopparedan!

' lalala

nu är det ju faktiskt så att... jag har tråkigt. jättetråkigt.
idag har jag iaf jobbat 11-14, kort pass & skönt bra pass! efter det blev det en sväng till mamma för kaffe och stompmacka. efter det hem en kort sväng och sen vidare till farmor & farfar :) det var så länge sen, så det var verkligen jättemysigt. fick ett par julklappar & massa gott fika. mycket nöjd!

åkte hem (åh herregud vilket jävla cirkus det är runt hela kupolen), lagade mat, blev potatis/morötter/palsternacka i ugn, kyckling & sås :) jättegott. nu sitter jag här i soffan och har som sagt.... tråkigt. baby är på träning & det är alldeles för kallt för att ta sig ut! blä. vill ni roa mig så ring ;) jobb imorn också 18-22.

puss!

' sådärja

nu börjar det kännas som att det är jul!


' vad matt jag blir

JA, det är väl bara förnamnet på vad jag är.
kom ner till vårt förråd igårkväll, och vad ser vi? JO, någon har klippt sönder vårt lås och tagit ett varv där inne. hm. ingenting vi kan se av värde är borta - men ändå. helt totalt jävla onödigt. så nu har jag ringt & felanmält och dom lovade att komma snart för att sätta dit nya spärrar! tur i oturen på nå vis.

nu blir det frulle & sen jobb 11-14.
tre makalösa dagar kvar till julafton, gött.

' mys

ja, som sagt tog jag tåget till tällberg för att hälsa på linda & sanna som var husvakt :) supermys. det blev massa tv, mysmiddag, värmande brasa i öppen spis, spökhistorier och så vidare. verkligen grymt! igår blev det också lite ridning i det underbara vädret. så nu har jag väl töltat för första gången :) BRA!


igår var det jobb 15-18, sjukt mycket folk. efter det kaffe hos mamma, sen skjutsade jag henne till skräddarbacken. vidare hem & käkade tacos med älsk (: blev ett varmt bad & lite mys i soffan. somnade vid 10 - suuperskönt. en riktig myskväll!

idag ska jag nog dra & sola lite (om jag får igång bilen i denna kyla). sen måste jag handla lite julklappar till julklappsspelen! jullunch klockan 2 och ikväll ska vi på julmiddag hos svärfar :) så detta ser ut att bli en bra dag. jobb imon också 10-14 så det får bli en lugn kväll!

that's it. ciao.

' jullov :D

... äntligen är mitt jullov här :D dock kommer det behövas mycket plugg inför de kommande tentorna, men det känns ändå bra att få liiite ledigt!

blev skola idag, sen en sväng till kuppan med fredrik där jag köpte mattias julklapp & en till bror-johan :) sen blev det en fika på waynes och massa prat. göttans. vidare hem & försökta baka julgodis, vilket blev en katastrof, haha. menmen. roligast idag: amadeus ville vara med & baka och doppade HELA svansen i chokladskålen. så det blev ett litet bad med honom & det tycker han inte om. så nu sitter han och tjurar här i soffan! HAHA.

om ett tag ska jag åka till sandra-lie & få en ansiktsbehandling och efter det ska jag ta tåget till Tällberg till linda & sanna, wiiie :D ser jag mycket fram emot. myskväll number one :) jobb imon 15-18 sen filmkväll hos elin (?) mycket bra.

lovade er lite bilder så här får ni det :)






' julstämning

PUH. blev en sväng till skolan för att fixa klart arbetet, och nu är det klart. har aldrig varit såhär förvirrad över ett arbete, men en tyngd har lyfts från mina axlar. skönt.

åkte och skickade iväg lite paket, vidare hem till jossan & fick lite kaffe. vidare hem & plockat, hängt upp apelsiner med doftande bruna saker i (namn?) med röda sidenband :) dammsugit & nu väntar jag på att golven ska torka! blir att sätta upp ngn tomte också.. annars så vet jag inte vad denna dag/kväll har att erbjuda, vet du eller har du några tips? tråkigt när karln tränar stupikvarten.

föressten så har jag nu köpt låsolja och listsmörj, om inte detta hjälper min bil mot kylan vettefan. jag tänker ALDRIG mer stå ute på gatan och grina och sparka på pärlan. usch. tur att det finns vänliga människor som bjuder på låsolja & hjälp med dörruppbrytande! tack :) det kallar jag vardagshjältar!

uppdaterar med lite bilder sen :)

' what?

INTE VISSTE VÄL JAG ATT DET VAR SÄSONGSUPPEHÅLL PÅ DH?
ååååååh. vad ledsen jag blev nu. vänta ända tills i vår. inte lockande.

iaf så gick jag & M upp vid 7 imorse... tvättade och så. svärfar kom förbi med smörgåstårta så det blev lite fika också :) sen blev det en tupplur på ett par timmar & det har aldrig varit skönare! iväg och storhandlade mat och de allra sista julklapparna, skönt att ha det klart d:

sen blev det lunch och efter det kom fredrik. åh fyfan. skulle göra klart vårt grupparbete. jag säger bara fyra timmar. fyfan om igen. svårt som tusan, och programmet vi skulle redovisa i ville inte funger. men NU, efter äckliga hemska hårslitande timmar är vi klara. ska till skolan imorn & skriva ut det. PUUH.

nu är det film på tvn & popcorn som gäller.
godnatt!

' förbannad

GAAAAAH! är så jävla trött på denhär jävla skolan & alla jävla lärare.
ska det vara så jävla svårt att rätta ett arbete och häva ur sig hur det gick? ska man behöva flera månader för att rätta en förbannad omtenta när det bara var fem pers. som skrev den? åh. jullov på torsdag & jag har ingen aning om hur det har gått på nånting. svara tack! idioter.


' lördag

det blev en rätt bra kväll ändå.
potatisgratäng, kyckling & sås framför 'twilight', grym och underbar film! sen kom sanna förbi och vi tittade på 'the strangers' ÄCKLIG film, sjukaste skräckfilmen nånsin. sen blev det 2 and a half men, linda kom förbi, paradise hotel XL. haha. så det blev bra.

nu ska jag lägga mig och sova. saknar M.
jobb imon 14-17 usch&fy.
btw är det roligt med fyllesamtal från mamma :D
godnatt.

' higher

calle kristiansson - higher, är bland det bästa jag hört på länge. och hans ljuva stämma. den har gått på repeat här i över en timme. jag har ingen energi, tvingat i mig lite "lunch" bestående av en tallrik hallon & en smörgås. fick en kort ljuspunkt innan det var dags att säga hejdå igen. fanihelvete.

i am flying, my heart is taking over
the world is flashing by
higher - higher - higher
i will fallow, wherever it might take us

jag tror inte att jag klarar dethär utan dig.


' can you live with a broken heart?

mitt liv tog en snabb vändning. allting är förstört.
jag önskar att jag kunde sätta er in i hur jag känner, att ni verkligen kunde känna vad jag känner, jag tror att ni lättare skulle förstå mig då. det finns inga ord kvar att uttala. det finns inga känslor att känna.

jag är tom.

' det blev en bra dag...

... ÄNDÅ!
vaknade i tid, blev frulle & lite telefonsamtal. sedan kom jossan & vi åkte iväg till ludvika :b en tur på statiol, en kaffe på donken och sedan var man ägare till en ny telefon :) mycket nöjd! har dock inga nr kvar, så se till att skicka ett sms eller mejla ert nr så jag har koll vem det är som ringer/smsar.


här är min nya skönhet :)

sedan åkte vi hem hit, käkade lite lunch & lyssnade på westlife - vilka minnen det tar fram! jag saknar den gamla tiden... efter det kom pappsen och hämtade mig, och vi åkte & kikade på en bil. så om allt går som det ska, kommer jag vara bilägare senast på söndag :D:D iiih! hem för lite fika med pappa, nils & M. sedan middag. M drog sedan på träning & mamma kom förbi och drack kaffe, kollade på biggest loser och spelade TV-spel d: haha! fick stryk, men det var kul.

nu sitter jag här, blir en lugn och tidig kväll. imon står fika med sanna på schemat! sen jobb 16-22 - sen hem i ilfart för att se vem som vinner idol.
ha en trevlig kväll. puss&hej!

' 15 dagar kvar


såhär såg det ut i malung förra året, MEN VI DÅ ?

 

idag känns inte min kropp lika nere & negativ som igår, det är bra. & ja, idag är det bara 15 dagar kvar till julafton! hm. julklapparna är så gott som klara, ljusstakarna sitter på sin plats, de nya julgardinerna hänger så fint i fönstren - men det finns ingen äkta julstämning. det känns konstigt. 

idag har jag väl planer för heela dagen. NU, efter min stora kopp kaffe, ska jag plocka ihop, diska & lite så. vid 1 kommer fredrik så ska jag klippa honom & så ska vi göra extern redovisning (ännu ett arbete, puh) sen får vi se om mammsen kommer förbi på en kopp kaffe :) och slutligen så ska jag på afrodans med sandra-lie - kan bli mycket roligt d:

helgen får nog bli lugn. jobb 16-22 på fredag & 14-17 på söndag. yesyes.
nu ska jag ladda hem ett bokföringsprogram på datorn och sedan fixxafixxa!
pusshej :)


' mörker

igår fick jag som sagt äntligen träffa lilla hugo. åh vilken liten prins :) vi satt och fikade i flera timmar med den stolta mamman jennifer och lillpojken låg i antingen hennes, min eller mikas famn och bara vilade! pluttipluttiplutt. jag är så glad att allting har gått så bra & önskar den lilla familjen all lycka i framtiden.

idag sov jag alldeles för länge, skönt var det, men onödigt. drog till skolan & hade seminarie, gick helt okej. bara att hålla tummarna att vi blir godkända! gick hem och fick lite GOD mat av M. potatis, torsk & äggsås :) nu sitter jag här ensam.. hela dagen har känts konstig, känner mig nere, allmänt skit bara. usch. tycker inte om sånnahär dagar. skippar spinning ikväll, har ingen energi. får se om jag orkar ta mig för en promenad eller så!

usch. jag är så besviken på en massa saker.

' wiiiie :D

.... jag ska strax iväg för att ÄNTLIGEN få träffa lilla hugo :) ♥

' jakten på lycka

sitter här i soffan med täckte & myser. tittar på 'jakten på lycka' som går på trean. har sett den förut men kan inte tycka annat än att den är bra! en sak som stör mig när man ser på film på tvn är ju reklampauserna, OCH att ljudet verkligen blir dubbelt så högt i pauserna, blir ju halvdöv.


inflyttningsfest igår. ja. en del trevliga människor, tacos, en massa skratt & sång och alldeles för mycket vin. det var en bra kväll - i omgångar. bra - dåligt - bra - dåligt osv. gillade iaf sällskapet d: "efterfest" och ännu mera vin gjorde att jag inte alls mått bra idag. sovit i för lite, däckat sittandes i soffan, huvvaligen.

som tur är har man världensbästa mamma som bjuder en på middag :D en promenix dit fick huvudet att klarna lite, och sedan middag bestående av lax med nötter, sås, potatis med massa vitlök & squash. MUMS! sedan lite kaffe och prat. ♥ jag älskar verkligen min mamma!

& imorgon kommer mattias hem, puss på det.

' fina lördag

igår hade jag en riiiktig myskväll. fredrik & sandra-lie var här och vi åt tacos, kollade på idol (fina fina calle är i final och det är så bra så). sen kollade på vi på film 'pianisten' en film som handlade om en jude som skulle försöka klara sig när tyskarna var som värst under andra världskriget, en riktigt vidrig film emellanåt, men väldigt bra, jag tror att det är nyttigt att se sånna filmer för att försöka förstå vad som har hänt och för att kunna känna sympati för andra människor. somnade brevid amadeus till filmen 'shrek 2'.

vaknade vid 9 idag och åt lite frukost framför tvn. riktigt skön morgon.
ska plocka och städa lite här hemma nu, sen ska jag iväg och sola med jossan & linda. sen blir det matlagning, fixning och slutligen inflyttningsfest hos jossan :) kommer att bli riktigt nice, ser fram emot det mycket!

i've got a feeling, that tonight's gonna be a good night


' SNÖ

ja, det är faktiskt så.... att det ligger ett tunt lager med snö på backen utanför! wiho.
nu kanske det kan nalkas lite julstämning. strök & satte upp de nya julgardinerna igår, så nu är det så fint så! jag vill ha jul nu, så det blir överstökat. nyår. sedan är det inte långt kvar tills jag kan gå till systemet och inhandla vad jag vill ha!

godmorgon föressten..

sitter här med en STOR kaffekopp & ska snart iväg till tenoren och skriva omtenta i ekonomistyrning. har faktiskt pluggat en hel del så jag hoppas att det går bra. (hoppas också att jag får skriva den över huvudtaget eftersom jag glömt och anmäla mig, ajabaja). så önska mig lycka till!

och så vill jag lägga in ett gott ord för mig själv, som alldeles ensam, gick på ett intensiv-spinningpass igår. svettigt, äckligt jobbigt men väldigt väldigt bra! så tack för det :)

nu måste jag dra mig. blir hedemora en sväng sen också, justja. uscha. men det blir bra!

' hej mitt vinterland

ja... det känns ju faktiskt som att det är vinter ute nu! kylen biter i kinderna, dock fattas fortfarande snön, men det kommer väl. tog mig en promenad till mamma imorse i kylen, riktigt skönt att låta tankarna flöda, och kom fram till GOD frukost :) tack för det! också en väldigt bra pratstund... det behövs liksom såntdär ibland. hm.

sedan tog jag bilen & åkte och julhandlade lite.. puh vad pengar det går så fort man sätter igång, men jag måste erkänna att det faktiskt är riktigt roligt! så gjorde klart fyra-fem julklappar till, och unnade mig själv att köpa två par nya julgardiner som jag ska sätta upp när jag har ork :) åkte hem & slog in alla julklapparna så det är klart också. OJ, så mycket presenter vi har i huset nu. hihi!

och på tal om ngt annat, så hoppas jag på att jag ska få träffa jennifer & lilla hugo imorn :D:D iiiiih. villvillvill! tog en vända in på babyproffsen idag när jag ändå var på kupolen... HM, det gick ju bara inte att gå ut därifrån utan att handla. så nu har jag inhandlat väääääärldens sötaste lilla present till guldpojken!

blir plugg om ett tag, omtenta imon. bajs. kanske träna ikväll?
vi får se. hoppas sandra vill följa med mig (a) mkt roligare då. sola behövs också.
så får det bli. tack för mig, och njut av vintervädret!


(hela familjen hansson finns idag i mina tankar ♥ jag finns här)

' kallt & tråkigt

ja, så satt man här i soffan igen. uh.
blev inställd träning idag (elin jag tänker på er ♥). tråkigt.
vad gör man en kväll som denna?
fyfan. har aldrig varit såhär omotiverad någonsin när det gäller skolan.
orkar inge mer. blir nog att tacka för mig på den avdelningen!

föressten såg jag 'flickan som lekte med elden' idag, lite efter är jag,
men den var väl inte så himla bra? dåligt slut. och alldeles för mkt action för min hjärna.

usch. ska tycka synd om mig själv.
hejdå.

' träning

nu har jag & elin pratat, och vi ska lägga upp ett rejält träningsschema.
vi är båda trötta på att se oss i spegeln, så nu jävlar ska vi fixa dethär!
hoppas på att få med sandra-lie också. vore ju grymt.
har mycket skola, men får helt enkelt försöka pussla ihop det!
detta är något jag ser fram emot. goodgoodgood :) bra förslag elin.

jobbet gick fint. är dock svin-trött nu.
sängen kallar! guuud vad skönt. ha en mysig tisdagkväll!
tjao

' JAG HAR FÅTT EN KUSIN

välkommen till världen, min fina lilla kusin, ZARA! :')


' så var det december...

... IGEN! åren drar ju fram som ett jäkla ångvält. puh. ska försöka hinna med detta fina december, och håller tummarna på att det ska börja falla stora härliga snöflingor för att verkligen ta fram julstämningen här i våra hus. för snart är det jul!

och så var det spinning igår igen. herremingud. det är verkligen jobbigt. tyngsta passet någonsin igår. men fan vad skönt det är när man kommit hem, slängt i sig lite mat & duschat och bara krypa ner i soffan. då vet man att man gjort något riktigt bra!


skola idag, sedan ska vi ta tag i vårt andra grupparbete (på väldigt kort tid, usch). sedan hoppas jag på att få åka till jossan och se deras nya place :D dom flyttade igår, och det är bara såå spännande! jobb 17-20 ikväll också. sedan får det bara bli slapp i soffan & sova tidigt. och så jag längtar jag fortfarande tills på lördag :D ..


RSS 2.0