' sommar!

vilken väder vi har :D
helt jävla underbart..

jobbet igår var galet, fuckat, cp, jobbigt, allt skit som går d: men så fort jag slutade gasade jag hem, bytte kläder & gick ner på stan och träffade (nästan) alla tjejor på S1 där det blev massa skitsnack & några glas vin i solen :) sen vidare hem till jossan för lite drinkar & kortspel. underbar kväll! jag har världens bästa vänner. tack tjejor. ♥

dagen idag har varit hektiskt. vaknade, frulle, lunch med mamma, glass i solen på stan med erica & mormor, storhandling på systemet (784kr) men nu ska jag klara mig halva sommarn, gasa till lennheden & lapa sol med sanna, jennifer & SÖTA lilla hugo, hem, kaffe med lovisa, powernap, och nu ska jag iväg på buuuuuus!

ikea imorgon. fan vad bråttom jag fick nu. iiih.
uppdaterar förhoppningsvis ikväll med bilder från gårdagen!
pöss.

' oschysst

gud straffar mig. igen.
varför ska jag behöva stänga in mig på coop forum 11-18 när det är sånt här fint väder? va? när solen äntligen visar sig från sin bästa sida. fyyy! oschysst av rang.

en sak till som är oschysst är att mikaela pedersen åker till grekland idag. fyyyy! avundsjuk? JAAAA. snacka om sista minuten. dom bokade igår kväll & åker idag. precis så spontant som det ska vara. enjoy darling.

en sak som inte är oschysst är min sambo :) han har tvättat hela morgonen & väckte mig vid 9 med kaffet klart i köket. det gillas jättemycket. nu ligger alla kläder rena, invikta i garderoben. så där finns inget att klaga på! jag tycker SÅ mycket om min mattias.

nu ska jag väl borsta iordning kalufsen & dra till jobbet. (uschuschusch). och ikväll kanske jag ska ner på stan & ta ett glas vin med fina vänner! tur att man har något att se fram emot en jobbdag som denna.. och justja, jag är ledig tills på lördag, det ska ju givetvis firas! haha d:



puss!

' jobbångest

säger bara... fy fan!

en helt fucking jävla galen dag på jobbet. de första timmarna gick bra, men sen... PANG! kaos. datorer/kassor fuckade ur, slutade fungera, sjukt mycket folk, alla skulle krångla. ja allt gick fel. fuck säger jag bara!

nu är jag helt slut. kom hem, lagade mat & diskade.
har druckit en kopp kaffe med lovisa och nu kikar jag tv!
föressten, håll tummarna för mig nu (för hemligheten)
snart kommer den kläckas.

nu ska jag lägga mig & vila! puss.

' måndag igen

NY vecka påbörjas nu.

sitter här med en kopp kaffe & har redan hunnit med att koka ägg som skall avnjutas till frukost, och steka kycklig som ska ner i matlådan. klockan är strax halv 9 & det är dags för mig att slänga i mig frukosten & göra mig iordning. snart ska jag iväg, ja på vadå undrar ni? MIN HEMLIGHET :D och nervöst är det...

jobb 11-18 idag. jätteroligt.
uppdaterar ikväll! kanske får ni veta vad min hemlis är (;
pusspuss.

' rehab

förlåt för död blogg i ett dyn. inte okej - jag vet.
jag & min babe har varit på rehab. ja det är helt sant.

vi åkte till sången igår på eftermiddagen.. kollade på lite film, grillade fantastiskt god mat (kött, champinjoner, tomater, hallomiost, ceasarsallad & potatissallad), spelade kort, kollade på mer film. totalt lugn & totalt mys. idag chillade vi & åkte ut och fiskade, hade en gammalgädda på kroken men den hoppade av, illa.

nyss har vi klämt lite tacos & nu tittar vi på fotboll med mattis. strax ska vi kila till sängs och titta på sista filmen vi hyrde igår. väldigtmycketmyspys!

imorn är det "hemligheter", jobb & lite mer hemligheter på g.
det gillar vi! puss&kram

' big NO NO

nu får det fan vara nog!
man kan inte skita mer i detta jävla kungabröllop än jag gör. alltså. visst.
"hej, vi är sverige & vi har en kung. kungen gifte sig med en dam som fortfarande inte kan prata ren svenska, kungen & och drottningen gjorde barn och fick ett par stycken. idag ska en prinsessa gifta sig. åh vad roligt" LÄGG AV!

förklara för mig hur fan detta kan vara så stort?
nej avskaffa kungafamiljen. bort med dom. vad gör dom för nytta?
läste i tidningen idag (gick inte att undvika eftersom hela jävla BT & Pralin var fullt med bröllopsnytt) att detta bröllop har kostat sjuuukt mycket pengar. & att staten har betalat minst 15 miljoner. jahaja. det är alltså DÄRFÖR vi ska betala skatt?

nej fyfan. hoppas det börjar regna.
håller ni med?

' WOW

helt galet rolig kväll igår!
bilderna talar för sig själv, vi är en klass för sig.
för att se liite mer av galenskaperna, kolla bilderna på fb.
TACK tjejor! ♥










' upp&hoppa

vaknade vid 9, av vääärldens huvudvärk. men vafan.
ställde om klockan och vaknade igen strax efter 10, utan huvudvärk, fint :)

har precis klämt i mig frulle, och en kopp kaffe & ska göra mig iordning för att dra till erica. fika & lite mys är alltid härligt! dock har jag inte bestämt mig om jag ska vara duktig & ta en promenad (i regnet!!) eller om jag ska ta röda faran. hm. vilka i-landsproblem va?

och sen.. vid 4.. ska jag.. KLIPPA MIG!
uppdatering om hur det blir kommer laaater.
ciao!

' fredag

klockan är 00.00 & det är äntligen fredag!

dagen har varit bra
. jobbade 12-18 & det gick faktiskt bra. satt kvar i fikarummet & snackade skit med anne ett tag och sen åkte jag hem d: kaffe och häng med lovisa. iväg för kvällsmat på MAX med lovisa och mattias :) sen hem för lite mys med min babe innan han skulle sova..

nyss har jag & lovisa tittat på skräckfilm
. "the strangers" - FYFAN. tredje gången jag såg den och lik förbannat är jag fortfarande skiträdd d: fattar inte varför jag ska utsätta mig för denna otäcka känsla om & om igen.. haha. nog för att lovisa skrämde mig mer än filmen (med sina gallskrik emellanåt) haha!


göttmos!

somsagt.. fredag..
ska träffa erica, sola, gå på systemet & sen dricka vin!
lördagen blir min och mattias :) vi ska umgås & mysa, bara vi. älska!

yes. får se om jag vågar gå hem
(en trappa upp :b)
eller om jag stannar kvar & sover hos lovisa. haha.
sov gott!

' 22:43

.. och jag är fortfarande inte trött!
fan. jag borde verkligen gå och lägga mig, speciellt med tanke på hur trött jag är hela dagarna. och med tanke på att jag ska jobba 12-18 imorgon. hm. det är faktiskt ett problem för mig... varför är jag trött hela dagarna, men när det väl blir kväll & klockan tickar på mot natt, blir jag alltid pigg, varför?

har haft en bra dag idag.
dock känner jag ett sting av massa besvikelser. fan. jag tycker det känns som att alltid när man "bestämmer" något, så är det alltid något/någon som gör att det inte blir så. jag är t.ex. superbesviken på att det inte blir något stockholm imorgon. speciellt när jag lyckades få bort mitt jobbpass på fredag (vilket nu betyder att jag förlorar 8 timmar).

ska försöka tänka postivit.
jag & mattias ska iaf hitta på något mys i helgen, vad det blir har vi inte bestämt än, men jag vet att vad det än blir - så blir det jättebra. det blir det alltid med världens bästa pojkvän!

& sen har jag en jättestor hemlighet just nu.
en poooooooositiv grej kommer att hända inom snar framtid!
vad det är kan jag inte berätta, inte än. men snart ;) håll ut.

oj.. nu kom det gäsp!
ska skynda mig in till sängen så jag kan somna.
godnatt!

' musik

ÅH vad mycket bra musik det finns nu!
vet att jag antagligen är lite efter, men jag diggar stenhårt :)
här kommer de fyra bästa låtarna just nu;

♦ Lady Gaga - Alejandro
♦ Katy Perry, Snoop Dogg - California gurls
♦ Yolanda Be Cool & DCUP - We no speak americano
♦ Lena - Satellite

YES!

& föressten har jag spenderat dagen med att handtvätta lite kläder (som är för fina för tvättmaskin), dammtorkat (som gjorde att jag insåg att vi borde göra det oftare - vattnet var svart), dammsugit överallt, torkat golven & tagit hand om det enorma diskberget. nu är det skiiinande fint här! :)

strax kommer lovisa & favorit-tok-ungarna på kaffebesök!
uppdaterar sen. hejs.


när kommer sommaren?

' "den andra kvinnan"

har läst en så fantastiskt bra bok!
jane green - den andra kvinnan.
helt otrolig, magisk, uppslukande fin bok.
LÄS DEN!



kunde inte somna igår, och gick därför ut och satte mig i soffan med mitt sköna duntäcke runt mig & läste. och läste och läste och läste. jag kunde bara inte sluta. jag var bara tvungen att veta hur det skulle sluta! strax efter ett tassade jag in i sovrummet & kröp ner bredvid min fina mattias.. och när han la armen om mig och strök mig över håret slog det mig - jag ÄR fan världens lyckligaste tjej!

förstår inte hur jag kunde ha ett uppehåll i mitt läsande..
nu när två otroligt bra böcker är uppslukade kan jag bara inte vänta tills jag har råd att gå ner på bokhandeln och inhandla mig en ny - att förälska mig i!

känner mig som en liten tönt nu, men det får ni ta :)
jag älskar att läsa bra böcker & jag älskar min fina mattias mest av allt. ♥

' lisa goes...

REDHEAD!
yes. skönt med förändring. schnyggt.

-

har haft en mycket bra dag idag :) lunchat med mika, sandra & jennifer på fortuna, fikat med tjejorna på cafe caal, sovit middag, druckit kaffe med lovisa, färgat håret hos mamma, spelat 500 med M & M. väldigt skön dag! ledig imorgon också - hoppas på mer fina äventyr. we'll see!

nyfikna på min hårfärg? :)
kort kommer snarast. i promise.

nu är det tack&godnatt!
pussochkram

' rosa

jag har en rosa ko, hon heter mickeyp :) thihi!

ledig dag & lunch med söta brudar står på schemat. gillas!

 

puss på mickey.


' dagvill

fan vad jag är förvirrad :b
har fått tänka ett x-antal gånger idag vad det är för dag. och varje gång jag kommer fram till att det är måndag blir jag sur. jag har fredag i huvudet. haha. snacka om att vara lite efter :b

var iaf jobb idag 12-17.30 & det gick finfint. sen iväg på hushagsvandringen & det var riktigt bra! vilken duktig tok-kärring-mormor jag har. haha. hem till mor för kvällsfika & teaterfix. nu är jag ÄNTLIGEN hemma!

imorn är det läkarbesök som gäller 09.20 & sedan har jag hela dagen friiii! undra vad man ska hitta på? :) ringer säkert någon tok som har nå bus på g. och föressten, vi drar nog till stockholm på torsdag. be till gud att min chef fixar bort min jobbtid! jag saknar sanna...



jaja. ska gå & lägga mig strax!
vill bara skänka en extra tanke & kram till madde ikväll. ♥

pöss.

' fint som fan

SKÖN söndag!

kort om vad som hänt idag; jobb 8-14, rabarberpaj, vaniljsås & kaffe hos mamma, sova middag, hänga hos lovisa, äta tacopaj & sallad, bädda rent i sängen (medan mattias diskade & dammsög), bada. och nu sitter jag här i soffan & tar det lungt.

imorgon är det sovmorgon, jobb & sen kika på genrepet av hushagsvandringen med mor. titta på mormor när hon spelar tok-kärring :b kan bli roligt! fixa lite teatergrejer och sen hupp i säng!

yesbox.
ha en fortsatt trevlig söndag!
puss&kram

' checka in

min NYA design!
vad tycker ni? fräsch & somrig, ellerhur? :) tack sandra för hjälpen.

ja. så har det varit torrt på uppdateringar på sista tiden, igen. fan. men den mesta av min vakna tid spenderas på coop forum, så det har inte blivit mycket tid över. avklarade idag ANDRA veckan med 6 pass, skönt. jobbar 12-17.30 imorgon & sen är jag LEDIG i två dagar! underbart.

ska försöka uppdatera er lite mer vad som händer i mitt liv :)
men just nu ska jag städa & mysa med min mattias, så jag lägger upp lite bilder från förra helgen så får ni se lite vad jag har haft för tok för mig! (5-årsmys, sol&schtek, båtåkning, fest mm.)



sådärja! enjoy.
puss

' fyfabilen...

... för mig!
förlåt för min superduperdåliga uppdatering. har inte haft någon dator på ett par dagar, därför har det varit torrt här. förlåt för det! ska omedelbart skärpa mig :)

dock ska jag strax uträtta lite ärenden & sedan åka och jobba 11-19.
ikväll ska jag på födelsedagsfirna och sen försöka uppdatera vad jag gjort de senaste dagarna och försöka uppdatera med lite bilder! låter det bra? :) bra.

puss&hej!

' schteek

FINT väder idag igen då :) gillas!

strax kommer M hem, så ska vi packa iordning, handla lite & hämta upp A & N och dra iväg till båten. oljan är nerpackad, precis som en påse cider. yey! idag blir det schteek och ikväll blir det fest! kan inte bli annat är kanon.

uppdaterar med bilder sen. kameran är med.
pöss!

' överraskning

IGÅR blev en bra dag!

efter jobbet åkte jag upp till min papi & fika med honom och johan, och även lite senare elisabeth :) mycket trevligt! vi käkade jordgubbar, drack kaffe och pratade strunt - i solen på deras altan. fiiiint!

sen åkte jag förbi hos elin (för vi skulle planera sannas 20-års dag sa hon) HAHA, visst. när jag varit där tjugo minuter dyker SANNA upp! iiiih, trodde inte hon skulle komma hem förens idag. jag blev såååå glad :D en väldigt rolig överraskning!

så vi åkte hem till mig & drack vin & grogg och pratade, satt ute på balkongen till 12 innan vi gick ner på stan. krogen är krogen :b sådär. men en jättttetrevlig kväll! träffade stinisen också, gillas med :) dock borde jag ha fattat att jag inte kan dricka alkohol när jag äter pencilin, synd att det är lätt att vara efterklok. natten spenderades på toan, blä :b

men idag mår jag. och jag ska åka på teater om ett par timmar!
snart kommer min baby hem & då ska kramas som aldrig förr.
vi firar 5 år idag ♥ babybo - jag älskar dig mer än någonsin!

' tvärvändning

det är väl det jag är bäst på?
att tvärvända. precis som jag gör just nu.

för nu kan allt bara dra åt helvete.

' sunny day

solsken, idag igen :)

var nog inte magsjuka jag åkt på iaf. blev inga kräkningar & idag känner jag mig bättre gällande illamåendet. tur det! magsjuka gillas inte.. nejnej.

igår blev det iaf mys med jossan, och lite hårfärgning med lovisa. HA HA! vi ska nog inte försöka oss på att blondera nå hår igen i vårt liv :b det ser ut som vi har senap i håret, hahah. fyfan vilket misstag. förhoppningsvis så kan mami hjälpa mig att fixa till det någon dag! puuh.

idag är det jobb igen, 12-15, SKÖNT med kortpass. sen ska jag träffa pappa & fika, och för att se om han "godkänner" min nya bil. det hoppas vi. annars jävlar. sen får vi se vad som händer.

imorgon är jag ledig från jobb. har dock vår teateruppvisning i båtstad halv 6, sen SKA jag mysa med min babyboo! för imorgon är det vår dag :) sådeså. hoppas på att lite av våra planer inför helgen ska bli av också!

såfårdetva.
puss&kram


' NY BIL!

YEEES.
nu är den i hamn, hemma hos mig :) minfinalillaröda!
jag är SÅ nöjd & den är bara SÅ fin. trudeludeludeluuuu!



dock sitter jag här nu och funderar om det är magsjuka som har slagit till? mår förbannat illa till & från men kräks inte. vad kan det vara för fel? har hållt på hela dagen igår & dagen började lika idag. hm. gillas inte alls! fyfan. så det får bli en lugn dag hemma och försöka bli "frisk".



& så vill jag säga STORT grattis till sötaste kusinen Pernilla som fyller 22 år idag :)

pussåhej.

RSS 2.0