090131 lördag



igår var en mysig dag. fikade med mamma, per & elin. pratade massa, drack kaffe och käkade vaniljmunk :) mycket trevligt! åkte & handlade med elin också .. alltid lika trevligt. elin är en söt liten syster som jag tycker mycket om ♥

sen åkte jag hem, städade lite. mötte jossan & pratade massor med henne! sen gick vi hem hit och lagade middag med mattias. blev fläskfilé, pommes frites, svampsås och vitlökssås. suuuuupergott. sen kikade vi på TV och tog det lungt. vid 9 gick jossan hem och jag och mattias myste lite i soffan! gick och la oss och sov före 11. så skönt.

vaknade vid kvart över 9 idag. gött som fan att få sova ut litegrann! stackars mattias däremot som gick upp vid 5 och inte kommer hem förens jättesent ikväll :( .. alldeles strax ska jag kila till bussen och åka till jobbet. 12-20 idag. känns inte så hemskt som det brukar göra, är ganska laddad faktiskt. dock är det inte mitt drömjobb men jag får ju ut liite pengar på allt slit iaf! blir nog att bara åka hem, käka och sova ikväll. jobbar samma pass imorgon igen. uuuuuuh.


ha en supertrevlig lördag :)
puss&kram!


  

090130 fredag



äntligen fredag. igen. veckorna bara rullar förbi! skönt, om det går såhär fort så är studenten snart här :) dock ska jag jobba 12-20 både lördag och söndag vilket är ganska kasst, men jag slipper iaf plugga en massa!

igår hade jag världens bästa 'bästavändag' med josefine :) åkte dit direkt efter skolan, drack kaffe och pratade. sen fixade vi jättemycket på hennes rum, lyssnade på gamla klassiker (vilka underbara jävla minnen) och slutligen så hittade vi hennes 'boken om mig själv' från åttan. ujujuj. fy tusan vad vi skrattade! det är sånna där dagar då jag verkligen förstår varför josefine är min bästa vän. så jävla skön brud!

sen så längtar jag jättemycket till den 21 februari. då ska vi äntligen dra ihop ALLA tjejor och ha middag, myys! det är ju så sällan vi ses allihopa nu för tiden, så det ska bli riktigt kul. efter middagen ska vi också besöka sandra-lies 21års fest :) gud vad tiden går fort. och nu är det mindre än två veckor kvar tills jag fyller 19 !!!

justnu sitter jag på praktisk marknadsföring. haha. så jävla trist. ingen gör någonting här. några sitter och skrattar och pratar skit om nördiga killar, anton sitter och förvränger rösten och läraren står i ett hörn och skakar på huvudet! d: såhär seriösa är vi. snart slutar vi iallafall denhär lektionen, skönt.


uppdaterar sen igen. ha en trevlig dag :)
pussis.


  


090128 onsdag



jag vet att jag ofta säger saker som; gode gud låt mig klara dethär provet, gode gud låt mig få dethär jobbet, gode gud låt mig få som jag vill när det gäller si och så. men idag vill jag säga; gode gud sluta ta människor ifrån mig och mina nära, gode gud skaffa ett botemedel mot cancer men framförallt vill jag säga god gud låt Rolf ta sig igenom dethär så smärtfritt som möjligt. - då lovar jag att aldrig mer be om en massa småsaker. om du bara kunde uppfylla denhär bönen, för min och andras skull!

livet är orättvist. så är det bara.
ikväll ber jag en stilla bön för att allting ska gå bra, och jag skänker en tanke till många av mina nära som hamnat i ännu en ovisshet och sorg. jag tycker om er så mycket. och ikväll tänker jag på er! ♥

godnatt.


   

090128 onsdag



onsdag & halva skolveckan är passerad. mycket bra. hade religionsprov idag också, på hinduismen & buddhismen, tror faktiskt att det gick bra! :) hoppas på mvg (eftersom jag ska bevisa att jag kan få mvg i slutbetyg) men vg får väl duga. tänk vilka höga krav man har på sig själv? huh.

igår kikade jag och mattias på lägenheten jag skrev om tidigare. den var jättefin - fast jätteful d: ingenting var gjort på 13 år men jag såg mest möjligheter! har ringt och fixat lite idag. så vi får se :) det vore kul... jag uppdaterar er om hur det går och så vidare!
jobbade igår också, 17-21. helt OK pass men fyfan vad trött jag är på detdär. jag håller alla tummar jag kan att ett visst jobb ska ringa mig & säga "hej, välkommen hit och jobba - omedelbart". HOPPAS! det är verkligen det jag önskar mig mest av allting nu. jag orkar inte med dethär nå mer. snart ger jag upp.

idag blir det plugg. ska göra en tyskapresentation om min fritid tills imonbitti, och ska även försöka göra klart min skrivgrej på historian om Kalla Kriget som skulle vart klar i fredags :/ sen får vi se om jag tar mig en tur ut till tunet & kikar på mattias match, beror på hur långt jag kommer med pluggandet! ..

& föressten, hur avundsjuk tror ni att jag är på K3 som åker till London ikväll för att spendera helgen där med sightseen (hur stavas det?), turistandet och shopping? och på Zara som åker till Thailand på lördag för att spendera två underbara veckor i solen med sin mor & syster? och på matilda & sofie som just nu är i Skottland för att se sig omrking både i stan och på landet och shoppa lite? - NEJ INGEN AVUNDSJUK ALLS, kul för er tjejer!


nu ska jag hjälpa mattias med maten, sen plugga!
have a nice day :) pussis.

     

090126 måndag



idag har jag haft en jättebra dag :) lunch med världens bästa elin wennström, fika på waynes med världens bästa elin rydell, massa pussar och god middag med världens bästa mattias! också inhandlat en ny matta till hallen som blev jättefin :)

imorgon ska jag och mattias och titta på en till lägenhet, en 3a på hagalund. ska inte införskaffa mig så stora förhoppningar denhär gången så kanske jag slipper bli lika besviken som jag blev i lördags! men det är ju klart att man hoppas ... (a) det vore så fint. jag & mattias - i en gemensam lägenhet. wiie. (:

just nu sitter jag här i soffan & tittar på Bonde söker fru - bröllopet. herregud, sitter och gråter som ett litet barn. vilken saga, vilken lycka och framförallt vilken kärlek. jag kan inte annat än hoppas att jag en dag får stå där, i en vit klänning, i en stor kyrka, med alla mina vänner och min familj som vittne, och med min älskade pappa som för mig till altaret. ja det är min dröm. och det kanske låter töntigt - men drömmen är att få stå där med min mattias. :$ det här är verkligen äkta kärlek, och jag hoppas och tror att vi kommer att dela resten av våra liv tillsammans! jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar honom. och man kan väl säga att vi har gått igenom allt som ett par ska gå igenom för att visa att man klarar allt - och det gör vi! jag älskar dig mattias, så otroligt mycket att mitt hjärta nästan brister. ♥ det är med tårar i ögonen som jag tänker på vår framtid som ska bli precis som vi har tänkt oss!

nu ska jag fortsätta titta på programet och fortsätta gråta som ett barn, för nu smäller det. nu ska dom gifta sig !!! hoppas ni har en trevlig kväll. puss&kram!


  

090125 söndag




dagen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. slappade hela förmiddagen, sov en stund o sen duschade jag o gjorde mig iordning! sen åkte jag o mattias o tittade på lägenheten på stan, och den var inte alls så bra som jag hoppats på. mycket mindre än jag trodde o så ville han som bodde där att vi skulle flytta in första februari, hur tusan skulle vi hinna det?! så nej.. det blev ingenting med den o det gjorde mig besviken!

men efter besvikelsen åkte jag o mattias till helenas och han bjöd på pizza. mycket gott :) sen åkte vi till ica maxi o handlade lite smått och gott! träffade på nic o hans syster så vi skjutsade hem dom, och själva åkte vi och köpte öl! väl hemma blev det mys framför tvn och en massa velande om vi skulle gå ut eller inte. det slutade med att vi låg under en varsin filt o tittade på tarzan som gick på tv :) myste med vår lilla tuss o så! blev en jättemysig kväll o vi somnade strax efter 11, inte ofta man gör det på en lördagkväll!





idag vet jag inte vad som händer. sitter fortfarande o väntar på att mattias ska vakna så vi kan äta frulle. sen får vi se! blir nog att bara ta det lungt, göra lite skönhetsgrejor som att fixa naglarna, noppa ögonbrynen o så! hörde ngt om en bandymatch som visas på tv i eftermidda - "som man bara måste se!" så jag antar att någon i denna lägenhet sitter klistrad framför tvn då. själv får vi se! nu ska jag laga frulle o väcka mattias, jag är suuuuerhungrig!

ha en mysig söndag.
PUSS!

     

090124 lördag



idag är det lördag och en ledig slapp-dag! så skönt..
igår var det en helt vanlig skoldag, dock ganska seg sådär framemot slutet då jag höll på att somna. men sen åkte jag hem och slappade, duschade och sådär. var förbi vid mamma och per & hälsade på och pratade lite, det var mycket trevligt :) jag tycker om min familj supermycket!! på kvällen kom jossan förbi och vi gick vidare till elin där vi spelade wii. sen hängde jag med jossan till insjön & hämtade hennes låssasmamma, kom hem vid halv 2 och dönade i säng!

idag ska jag slappa så länge jag känner för det. sen ska jag och mattias iväg och titta på en lägenhet :) wiie. jag är jättespänd & hoppas verkligen att den är så bra som jag hoppats på! ska väl träffa jossan en sväng idag också, sen ikväll får vi se vad som händer .. kanske umgås med mattias eller kanske hänga med jossan & mika - det visar sig :)

nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen (a) och kolla på svensson svensson och njuta av ledigheten!
ha en trevlig helg allesammans. puss&kram


   

090121 onsdag



idag vaknade jag upp o kände att det var en jävla skitdag. så vad gör man? ville bara dra täcket över huvudet och sova bort resten av dagen. dock tvingade jossan mig till skolan, så jag gick på religionen (vilket var bra eftersom det var en viktig genomgång). men efter det skulle jag åkte hem... tänkte jag!

dock fick jag syn på ett papper där dom sökte extrapersonal o jag ringde chefen direkt. fick komma dit o prata o lämna papper! kändes jättebra. kändes verkligen som att det gick bra o jag ska inte lämna min mobil för en sekund av rädslan att missa ett samtal från dom :) håll tummarna åt mig!

efter det blev genast min dag bättre.. jag handlade lite åt mamma, vattnade blommorna hos mormor o åkte sen tillbaka till mamma där jag fick lite sallad till lunch! sen åkte jag hem o pontus kom hit o fixade trådlöst internet till oss - TACK! det var verkligen guld. medan han fixade så städade o tvättade jag o mattias o det blev riktigt fint. ska strax dammsuga det sista o fixa sovrummet :) sen ska jag göra tyska o sedan sova!

får ta o träffa jossan imorgon eller en annan dag.
ha en trevlig onsdagskväll. puss!



 


bara för att jag hade världens bästa fredag med er :)





  

090120 tisdag



idag har varit en vanlig skoldag, förutom att jag kilade hem tidigare. halsen är helt uppsvälld & huvudet dunkar och känns som ett bowlingklot. varför varför varför? när jag väl känner mig pigg och laddad inför träningar och plugg så slår det till. antar att jag får ligga här hemma även imorgon och tycka synd om mig själv! gah. jag önskar verkligen att jag kunde bli frisk!

har iaf haft en lugn mysig eftermiddag i soffan/sängen med mattias. vi kollade på film, sen sov jag, sen kollade vi på en hel säsong med svensson svensson, ruggit kul d: efter det blev det såklart las vegas på tv och nyss har vi ätit fil & varma mackor (my favorite). tack per för att du handlade åt mig! blir att fortsätta slappa i soffan/sängen resten av kvällen, om jag orkar ska jag ta en dusch, annars ska jag sova och fortsätta lukta illa. det är väl okej när man är sjuk iaf? ;D

dock sitter jag här med lite negativa tankar. jag funderar på att inte följa med på studentresan till cypern i maj. tråkigt - jag vet! men med min ekonomi så finns det faktiskt (allvarligt talat) inte en chans att jag kan betala resten som ska betalas i april. och sen finns det väl en del andra nackdelar, önskar att vi hade åkt - BARA vår klass - någon ANNANSTANS! men vi får se. måste bestämma mig snart så jag iaf kan få handpenningen tillbaka :/

måste också berätta att mattias sitter och smygsurfar (läs porrsurfar) på golvet bredvid mig. HAHAHA! visst älskling? du är så mysig du. tur att tussen avslöjade dig så jag kan vara arg på dig ett tag (så du kan fjäska med vattenhämtning osv en stund)


good night, sleep tight!
puss.



   

090118 söndag


nu har det varit lite dåligt med uppdatering här, så det ska jag försöka fixa till :)

fredag; var i skolan & hade verkligen en helt störd skoldag. d: alla var på knäpphumör och det blev väldigt mycket skrattande! sen åkte jag, elin, zara & johanna och handlade lite. sen åkte jag hem, drack kaffe med mamma, fixade mig och åkte till elin. väl där lagade vi tacos, käkade, och sen började vindrickandet! HA HA. kan inte säga annat. fyfan vilken underbar kväll med mina underbara tjejor ♥ en massa skratt, djupa diskussioner, skitsnack osv. dock slutade kvällen på ett inte riktigt lika bra sätt för mig, men tack vare mina underbara vänner så löste det sig väl till det bästa. tack.

lördag;
vaknade och mådde som jag förtjärnade (alltså inte så bra alls, huvva). sov och försökte må bättre. sen kom mamma och hämtade mig, vi köpte lite käk & åkte till per och elin och hälsade på :) sen kom jossan och anna och hämtade mig, elin & pontus och så åkte vi till kvarnsveden. där bestod resten av dagen av en massa prat, singstar, kortspel och chips&dipp :) mycket trevlig dag! (och elin rydell, desto mer jag umgås med dig "på fritiden" så känner jag att jag lär känna dig bättre och bättre - på riktigt. och det gör mig glad. du är min lillasyster och jag tycker om dig jättemycket).
kvällen slutade i armarna på mattias. kunde inte blivit bättre.

söndag; vaknade vid 9. käkade en lång & god frukost framför tvn. nyss har jag legat och läst igenom alla 1ooo sidor till samhällskunskapsprovet imon ... ska alldeles strax fortsätta plugga, skriva en sammanfattning och svara på lite frågor! jag vill ju ha mig minst ett VG i dethär ämnet så då måste jag väl kämpa lite. dock tråkigt att plugga på en söndag men måste man - så måste man.
ikväll ska jag och mattias ha myskväll med tacos & film. det tycker jag om. :)


hoppas ni haft en trevlig helg. och god fortsättning d;
puss&kram!



    

090115 torsdag







bara för att jag tycker om er såå mycket! ♥




  

090115 torsdag



idag tog jag mig lite sovmorgon. (nej jag vet att jag inte borde, men jag tänker klara dethär ändå). sen tog jag & mattias bussen till skola/jobb tillsammans! väl i skolan fick jag reda på att det var ett par timmar kvar tills vi började, så jag och elin åkte till kupolen och kikade lite. & en liten trip till mcdonalds för kaffe och juise gav mig många härliga skratt! haha. elin - vilken jävla stjärna d: 

sen hade vi svenska, och sen var det dags för mig och zara att ta tag i projektarbetet. det gick fint & vi fick ganska mycket gjort! känns bra. tänk att allt verkar så jobbigt, men när man kommer igång så går det hur bra som helst? :b vilka latmaskar vi är.. 

josse kom i sin tuffa kärra och hämtade mig när jag var klar. åkte hit och pluggade i flera timmar, duktigt va? fyfan jag tyckte i alla fall att vi var grymma. josefine fick också ta del av min underbara ordkunskap d: haha. hoppas jag var till någon hjälp iaf! jag gjorde nästan hela mitt filosofiarbete så det tackar jag för josefine :) vi borde plugg tillsammans flera gånger om jag får såhär mycket gjort under tiden.. när vi tröttnat på att plugga käkade vi lite varma mackor & kollade på tv! 

hon åkte hem för ngn timme sen och sen dess har jag setat här och skrivit klart mitt filosofiarbete, hoppas verkligen att jag får ett schysst betyg. G ska jag iallafall ha! snart ska jag krypa ner i ett varmt bad och bara vara. sen ska jag försöka sova tidigt så jag slipper ta ngn sovmorgon imon d: 

ser fram emot morgondagen. vinkväll med klasstjejorna. ♥ grymt! 


dags för bad, vila & skönhetssömns.
puss&godnatt


    

090114 onsdag



igårkväll hade jag och mattias ett väldigt bra samtal. det var tufft, och jag blev ledsen (som jag alltid blir bara för att jag är världens största lipsill) men allt slutade bra. och det är tydligen bra att ha sådana samtal! idag känner allting mycket bättre och jag bara vet att jag bor tillsammans med världens bästa karl. min mattias. det är så självklart! ♥

idag hade vi sovmorgon, ända till halv 11. superskönt! hade iallafall religion & historia, gick bra. jobbade faktiskt riktigt mycket på lektionerna d: haha, vilket inte är så vanligt. sen hade vi idrott, styrka & en massa jävla springade. huh. när jag kom hem var jag helt död i benen och svettades som ett as.. kommer nog ha skapligt med träningsvärk imorgon! haha. men det är ju ett bevis på att man har gjort något bra, och det är ju bra :) 

jag & mattias käkade våfflor för ett tag sedan. med grädde & sylt. mums! det var längesen. och jättegott. & för ett tag sedan åkte han iväg på träning och här sitter jag. ska alldeles strax ta tag i tyskan eftersom vi har en hel del meningar i läxa tills imorn, men tro det eller ej, jag tycker faktiskt om tyska :) sedan ska jag försöka hinna med att göra klart filosofi-arbetet! huh. mycket att göra nu. men det är bara så det är
- acceptera och kämpa!


nu kallar mina tusen skolböcker som ligger utspridda över hela bordet d:
good night, sleep tight and don't let the bugs bite!
PUSS.


     

090113 tisdag



igår var jag duktig & la mig och somnade tiiidigt.. skönt, eftersom det inte alls var jobbigt att gå upp kvart över sju imorse! (: gick upp och gjorde min svenska-läxa, käkade frulle och så vidare. tog bussen till skolan och hade svenska. slapp-lektion. sen mentorstid, snackade lite om vad vi har att vänta! sen gjorde vi en nedräknings lapp till studenten, ska försöka ta ett kort på den imorgon så ska ni få se :D ! sen hade vi engelska, otroligt seg lektion.



bara för att jag längtar så mycket!


sen tog jag & zara en snabb promenad ner på stan, lånade per's bil och åkte hit, hämtade vår insamlingsböss och åkte till rädda barnen och öppnade den, räknade pengar & tog lite kort d: nu är det inte långt kvar tills vi ska skicka iväg alla pengar och redovisa vårt projektarbete. det börjar bli nervöst!

nu ska jag köra igång och plugga.. ska börja lite med ett filosofi-arbete, läsa lite religion, tyska-meningar och avsluta med att läsa lite samhällskunskap! förstår ni hur mycket jag har att göra nu? menmen. 20 veckor kvar till studenten, gör allting lite lättare! :) :) men nu ska jag plugga, laga mat och mysa lite med mattias!


ha en trevlig tisdagskväll. PUSS!


    

090112 måndag



jag måste bara kasta in en snabb uppdatering om hur lycklig jag är för att dom just i detta nu börjat sända sex and the city på TV ikväll, gamla avsnitt. sitter & kollar på det allra första nu (igen, ja jag vet att jag är besatt). trots att jag vet precis vad som ska hända, vilka som ska säga vad och så vidare så kan jag inte annat än att känna mig superglad! det programmet känns ibland som mitt andra liv, ett ställe dit jag flyr när jag inte riktigt gillar det jag ser när jag öppnar mina ögon. det är fantastiskt! & dom som säger att sex and the city inte är bra - har inte förstått skönheten. åh, jag tror jag är kär!


världens vackraste kvinnor!

jag tror att den största anledningen till att jag tycker att det är så bra, är för att på något sätt så känner jag igen mig. jag känner igen mig själv, mina vänner och de flesta andra karaktärerna som spelar! dom är som vi. rakt av. vanliga människor. och för det andra, vem drömmer inte om att bo på manhattan, gå runt i underbara höga skor, slösa äckligt mycket pengar på skor & kläder och ta en härlig drink tillsammans med sina bästa vänner?

    

090112 måndag



SÅ var skolan igång på riktigt igen. & skoja inte! jag förstår verkligen inte hur lärarna tror att vi ska hinna med allting, tror dom vi använder ALL vår vakna tid att koncentrera oss på skolan? eller kanske ALL tid på dygnet? fan. har ungefär 10 arbeten/prov/redovisningar som ska vara klara senast måndag, vilket betyder att jag måste göra allt det denhär veckan. och i helgen hinner jag inte eftersom jag jobbar! usch.

blev en jobbig start på dagen med tanke på det hemska som hände i fredags-natt. alla vet om det & alla lärare vill prata om det! jag lider verkligen med alla hans nära, kära & familj .. jag kan inte ens föreställa mig hur det ska kännas att mista någon sådär. och jag hoppas att jag slipper! (f)

nu ska jag strax plugga lite, ta en dusch & sen faktiskt gå och lägga mig. helt slut! så sov så gott och ta hand om er. kom ihåg att berätta för era nära och kära att ni älskar dom & ge dom en extra varm kram. man vet aldrig när det blir sista gången! ♥

PUSS!


  

090111 söndag



idag är det söndag och det betyder att det är skola imorgon. första dagen efter jullovet (pga att jag var sjuk förra veckan). det känns lite konstigt att lägga sig tidigt ikväll & häva sig upp vid halv sju imorgon men... det är bara 5 månader kvar till studenten, och till&med lite mindre än det :) det är något positivt ialf! så skolan ska jag klara, bättre än förra terminen. det lovar jag mig själv i detta nu! jag ska klara det.

& idag har varit en bra dag. sov ganska länge & käkade good frulle. duschade & gjorde mig iordning.. sen kom pappa, elisabeth & lovisa och hämtade mig. vidare till tunet där vi kollade på mattias match! 5-4, vilket betydde vinst & det är alltid bra :) min sötnos hängde en balja också, vilket är ännu bättre!! dom är så duktiga så.. vart rejält med slagsmål på slutet av matchen, ganska underhållande d: .. sen åkte vi alla hem & åt söndags-middag, jättegodd & jättetrevligt. <3

nyss kom jag & älsklingen hem från bion. var & såg nya wallander-filmen som var jättebra! en riktig nagelbitare :b tur att jag hade mattias hand och hålla i .. jag rekomenderar iaf er att se den! den var jättespännande och det hände grejer, igenom hela filmen så den hann aldrig bli tråkig!

 nu sitter vi i soffan & kollar på det nya magiprogrammet, som visar hur trollkarlarna gör sina tricks. mattias tycker det är jättebra, själv sitter jag och sneglar litegrann, det är nog inte min grej detdär med trolleri & hokuspokus. snart ska jag väl försöka lägga mig så jag kommer upp pigg & glad imorgon!

föressten så sitter mattias och matar mig med dillchips & guacalamoledipp, det är jättegott och jag lovade att få med det här d; ha en trevlig söndagkväll! pusspuss. & godnatt.


     

090110 lördag





love all of it


    

090110 lördag



hej!

som ni alla ser så har jag skaffat mig en ny blogg igen. anledningen är att den andra började krångla alldeles för mycket & det slutade med att jag inte kom in på den alls. men det är ju nytt år så varför inte starta på nytt med en ny blogg? :)

idag har det varit slapp-dag. tvättat lite, slappat lite. så promenerade jag & mattias till per&elin och hälsade på där. fick lite kaffe och kakor och äntligen se hur de fått det i den nya lägenheten! sen fick vi skjuts hem och käkade tacos, supergott d: nu sitter vi här i soffan & myser. blir en lugn hemmakväll ikväll också, verkligen skön helg!

& ett stort tack till linda hurtig som hjälpte mig att fixa denhär fina designen :)

nu ska jag fortsätta vila och mysa med karln min! ha en trevlig lördagskväll.
puss&kram


    

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0