090529


GODDAG!

idag har jag haft en toppen dag. lunch med mattias & elin, shopping, massor av sol hos mormor osv :) goodie. jobbade 16-20 också.

ska strax hitta på ngt vettigt att ha på mig, och vänta på att mickis slutar, sen drar vi till harrys :) rootvälta vill man ju inte missa. får se om det blir nå bus. jag har iaf laddat cola-flaskorna & ska snart ta mig ett glas vin. de ni.

soo long suckers.



090527




jag är trött på självömkan. både din och min.


090526


jag har haft världens bästa dagar, med världens bästa mattias, i vackra uppsala :)
hotell, shopping, goda drinkar, lyxig mat, hotellfrukost & skapligt roliga bilresor. haha.
tack för allt älskling. du är min ängel, mitt liv - min dröm. ♥

nu ska jag hänga lite med jossan, så får vi se vad som händer sen/ikväll.
skönt med en ledig vecka kan jag lova. ska träffa sandra-lie ngn dag också, lovely!

puss&hej



090523


goddag foeks!

nu är det iaf klart, efter en dryg försening - att SK3c är i ayia napa. grattis. jag är fortfarande sur.

igår åkte jag till mammsen i sången. massa mys. fikade, pratade & så fick jag min sista skoluppgift gjord. mycket bra. jag har verkligen världens bästa mamma... hon kan förvandla det värsta - till det bästa. tack! :) efter jag vart där åkte jag till jobbet. jobbade 16-22. ganska segt pass men hade en rolig mickis med mig iaf d; efter jobbet åkte jag förbi vid sanna en sväng & sa hejdå (för hon är på väg till turkiet nu). sen hem för att hämta upp mattias & sen lite välförtjänt max-mat. somnade som en stock. puh.

idag har dagen bestått av städning. plock & dammsugning. sedan en rejäl frukost eftersom jag inte kommer att hinna med ngn lunch. sen var jag iväg till solstationen och solade och nu sitter jag här, nyduschad och nyinsmörjd :) ska strax klä på mig & fixa lite. jobb idag också, 15-22. får se vad som händer ikväll efter det...

och idag går mina tankar återigen till rolf. sov gott. (f)


ha en trevlig lördag.
puss!



090521



imorgon är det den 22 maj, och största delen av min klass åker till ayia napa. fan. hur kunde det bli så att jag inte kunde följa med? hur kan jag ens ha bestämt mig för något sånt.... nu sitter jag här, med dödsångest, och vill bara gråta. imorgon kväll kommer dom att ta sin första drink på stranden i sina nya pastellfärgade kläder och jag då? - jag ska jobba. usch. detta är bland det största misstaget jag har gjort. ha så roligt tjejer. tänk på mig.

annars då. gårddagen bestod av finmiddag och supergod efterrätt hos mamma tillsammans med henne, berit & sandra-lie. underbart gott. efter hävde vi lite vin & slutade på mongo med sanna :) hade riiiiktigt trevligt. grymt mycket folk (jag har då aldrig sett på maken) och med bra musik dansade jag av mig många känslor. somnade som en stock vid 3.


lovely :)


idag har jag och sandra kikat på one tree hill. iiiih. snart är säsongen slut. vad ska jag då göra? :/ vi har iaf haft jättemysigt. sen så kom mattias hem på sin lunch och åt med mig! trevlans. och nyss har jag vaknat efter 2 timmars underbar sömn. ikväll ska jag och mattias äta GOD mat och mysa. hoppas på att sanna ska komma förbi också? det vore nice.

nu ska jag duscha & chilla lite. ha en trevlig kväll :)
hejssvejs.



090518


äntligen hemma i soffan igen, där jag hör hemma.

kunde inte somna igårkväll. låg och tänkte på mitt svenska-tal och lyckades inte somna förens vid halv ett-ett. så imorse var det ingen lek att ta sig upp ur sängen klockan 7. huvvaligen. tycker inte om att behöva gå upp tidigt alls.

väl i skolan hade vi muntligt på samhällskunskapen, fick betyg (otroligt glad och stolt över mitt :), pratade betyg på engelskan (även där väldigt glad) och slutligen betygsprat på psykologin (och gissa om jag blev glad där då? - JA). fick lite fika på samhällskunskapen också. känns otroligt sorgligt att behöva inse att det var sista lektionen & pratstunden med vår sh-lärare mattias. ja ja.

har jobbat också. 16-19. jobb är bra. men jag är trött. slut. deppig. usch.
ska krypa ner under mitt täcke & titta på city akuten nu, sen SOVA!

ciao.



090517



då var denna helg avklarad med snabb fart. det har i alla fall varit den bästa helgen på lääänge! i fredags var det film-mys med sandra-lie, sanna och linda :) jättetrevligt. såg mirrors & disturbia. den första var sisådär, men den andra var jättebra. mycket trevligt sällskap också! prat, skratt, popcorn och sådär. som bara vi kan :) gårdagen bestod av myyys i bäsna, i mattias släkts sommarstuga. grillning, gammal musik, vin och kärlek <3 blev lite solning på gräsmattan imorse också! namnamnam. bästa på länge! tack darling.

 
och såhär såg det ut :)

har nyss varit och ätit middag hos svärfar. grillat. mums.
strax skall jag sova och vila inför skolan imorn.
puss & hej



090515 tankar om livet


TÄNK, för några år sedan.. när man levde i en bubbla & trodde att det man hade då - var det bästa man kunde få. när man har gått igenom en del saker och lyckas se på livet och det som hänt med andra ögon, då förstår man att man inte ska nöja sig med det lilla. utan att man ska slå på stort och försöka få ut så mycket som möjligt av det som livet har att erbjuda.

idag är jag glad att jag inte nöjde mig med det lilla. då hade jag aldrig setat här.

-

btw så fick jag min första lön idag. kändes huuuur bra som helst :) ganska rejäl! dock är nästan allt slut nu när jag har betalat alla räkningar d: men jag fick ha det på kontot en liten stund iallafall. hehe.



090514 sjukling


USCH, då har sjukdomen verkligen brytit ut. har gått och försökt förneka det ett tag men inatt slog det till. hela min dag har spenderats i soffan under mitt sköna täcke med rinnande näsa och en flaska vatten. vila vila vila - bara & hoppas på att det blir bättre snarast.

ska ialf iväg på mammas teaterungars "musikcafé" ikväll en sväng. sen blir det väl hem & fortsätta vila. får se om jag pallrar mig till skolan imon eller om jag ska vara hemma och bli helt frisk! på kvällen blir det ialf film-mys med sandra-lie, sanna och linda :) superduper.

nu ska jag snyta mig ;)
hejdå.



090512 "halo"


idag har jag sökt fyra högskoleprogram, och en ensamstående kurs. jag har ändrat mig. tänk vad lite goda råd från nära och kära kan göra? det är bara att hoppas på att det går vägen. idag vet jag ingenting om min framtid, inget om jobb eller skola. det är jobbigt. hur ska man kunna veta och kunna göra allt rätt när man är 19 år och egentligen inte vet någonting om livet? ÅH.

en lång promenad runt sportfältet i sällskap av sanna förljusade min dag. sanna är en fin människa. en människa jag hoppas ha nära mig i många år till. ♥

förressten så är jag trött på min ensamhet. beyonce - halo är kvällens sällskap, dock känns det inte bättre. jag är trött på att sitta här. jag är trött på mycket. idag är ingen vidare bra dag. kyss mig i arselet.

hejdå.



090511 inside and out


fan vad mycket det är som snurrar i huvudet på mig. jag vill bara vara en liten flicka som kan krypa ner i mammas famn. det är inte alltid så roligt att vara "vuxen" och det är defenetift inte så roligt att ha så mycket att göra hela tiden. plugg plugg plugg.

idag gjorde jag iallafall klart min sh och min psykologi - skönt. sen började jag på vårt nya sh-projekt, så det blir nog bra. på onsdag nästa vecka sätts betygen också vilket är GALET! då ska allting vara klart... tänk vilken lättnad som ska infinna sig i min kropp på onsdag kväll. kanske en hel natts skön sömn?

idag har jag hälsat på mamma, och varit med josefine. det var trevligt. finns så många stunder jag saknar & vill ta igen! snart ska jag iväg till grevbo och hälsa på wilma som fyller 8 år imorgon :) sötnosen... ikväll blir det mys med mattias och imorgon är jag - ledig. tack gud. :)

nu ska jag iväg.

""tänk att man kan sakna något som inte ens fanns."



090510 söndag


sådär, ett knäpp med fingrarna, så var helgen över. puh.
igår var det jobb 15-22, riktigt jobbigt pass. trots att det var ganska mycket folk och tiden rullade på, så hängde feber och migrän över mig i stort sett hela tiden. kom till slut hem och dönade av i sängen. skönare än någonsin!

idag har jag legat på soffan och latat mig största delen av dagen. vid 3 var det käk hos morfar, underbart gott :) jag älskar hemmagjord thaimat! sen blev det lite hockey och prat i soffan vilket satt på så plats. nu är jag äntligen hemma och ska döna av i soffan - igen.

strax börjar one tree hill som skall avnjutas i min ensamhet. hoppas på att mattias kommer hem snart så jag slipper denna dystra ensamhet, ja älskling - idag väntar jag på dig. vi ska förhoppningsvis bara slappa & mysa ikväll, sova tidigt, lång dag i skolan imorgon. som vanligt. när ska jag få vila igen? åh.

nog knällt. ha en trevlig söndag.
puss!



090509 wow


jag säger bara en sak.... vilken kärlek!



för vi ska ta studenten, fyfan vad vi är bra!



090508 äntligen fredag


ÄNTLIGEN. trots att denna vecka har gått otroligt fort så har jag längtat efter denna dag.

när klockan ringde 07.00 imorse trodde jag att jag skulle smälla av. trött ända in i själen. jag förstår inte riktigt hur jag kom upp, men det gjorde jag. och till praktisk marknadsföringen kom jag, och gjorde mitt prov. det gick sådär - men jag gjorde det ialf. har inte varit på den lektionen nästan någonting detta år, så lite stolt är jag. sen rullade dagen på. fixa vår studentbanderoll, religion, snabblunch, mer fix med baderollen och till sist historia. puh. nu är jag trött igen :(

just nu sitter jag och tittar på 'supernannyn' på tv, helt störd unge. man blir ju skapligt rädd för att skaffa barn och man ska få stryk och spott i ansiktet varje dag? allvarligt, om min unge skulle vara sådär (skrika och slåss i 3h, så skulle jag mörda honom) det är det värsta jag har sett. ingen hitt. tittar också på mina söta bäbisar som ligger och myser - dom är så söta. ♥

nu ska jag slappa ett tag, sen får vi se vad som händer.
hejssvejs!



090507 en klump i magen


dagarna rullar på, men jag hinner egentligen inte riktigt reagera på vad som händer. jag minns inte riktigt vilka jag pratade med igår, vad jag åt till lunch eller när jag somnade. kan man snacka om stress? inåtvänd stress. herregud. jag har hört om dessa känslor med aldrig känt dom själv. läskigt.

har nyss sovit i en timme (vilket var helt underbart). mamma har vart här & hjälpt mig med vår hemtelefon också :) tack! så nu funkar det så det ska, hör av er om ni vill ha vårt nr. önskar att jag kunde hitta lite energi så jag kunde städa ihop här, oavsett, så måste det städas, puh. det är inte så jävla lätt att bo själv inte.. men det får ju lov att funka. kvällen skall spenderas med MAT - är dödshungrig och sedan plugg inför praktisk marknadsförings provet imon.

imorgon är det skola och på kvällen har sanna inflyttningsfest, då blir nice :)
lördag består av jobb 15-22 och därefter soooova.

nu ska jag försöka fixa lite här hemma!
ha det gött. puss.



090506 | starka känslor


fortfarande är det mycket som pågår överallt, hela tiden. den mesta av min vakna tid går ut på att vara i skolan, plugga och jobba. träffar nästan ingen, pratar nästan inte med någon förutom i skolan. hm. det är jobbigt. riktigt jobbigt. men ändå är det mesta det pratas om i skolan - studenten, och det väcker så otroligt starka känslor....

yeye. kom nyss hem från skolan, ska strax äta & sen är det jobb 17-20. när jag kommer hem sen är det plugg som gäller. måste skriva klart min diktanalys på svenskan, och sen göra klart religionen. puh. sånt är livet.

ha det gött allesammans!
ciao



090503 | superbra helg


JA, har verkligen haft en jättebra helg. fredagen bestod av jobb, 18-22, trist pass med jättelite folk men det var ju dubbelt betalt så då tackar man och tar emot :) efter det träffade jag jossan & erica en sväng, sen hem och sov. igår gjorde jag mycket d: lunchade med mattias, hälsade på jossan, grillade och drack vin med mickan.. kvällen slutade på S2, vilket var ganska trevligt. mycket folk men krogen är ju ingen hitt ^ justja, madde kikade förbi också, det var nice :)

idag mår jag som jag förtjärnar. har ett ånglok som kör över mitt huvud stup i kvarten osv... ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag & mattias ta oss ut på en promenad för att komma igång lite :) ikväll blir det hemmakväll. massa bra på TV ju, sen försöka sova tidigt! skola imorgon, igen..

ha en skön söndag.
puss&hej

ps. det är bara 33 dagar kvar till studenten idag :D



090501 | mycket att göra - lite tid



som ni säkert märkt har det varit dåligt med uppdaterande igen. det beror på att vi nu flyttat & inte än har fått vårt internet till engelbrektsgatan. lägenheten är i alla fall grym. allting är så fint och jag trivs reda. men det har varit mycket att göra.. skola, flytt, jobb, plugg osv. men nu är flytten och urstädningen av forssa klart! tack och bock till alla som hjälpt till, det är guld. :)

justnu sitter jag hos mamma, ska få mig lite lunch. annars idag blir det att jobba, 18-22. börjar kännas som att man bor på jobbet d: såhär mycket var det längesen jag slet! men det är skönt. jag trivs på coop och jag tjänar bra, kan ju inte bli bättre än så.

INTE långt kvar till studenten, vilket betyder MYCKET plugg kvar att göra. men när det är klart - är det klart. finns inte så mycket mer att berätta! hoppas att vi får igång vårt internet i helgen så jag kan uppdatera er lite mer! det var allt. tack och hej.

och till alla er som känner er bortglömda, förlåt, jag har inte glömt er, det har bara varit för mycket att göra. det blir bättre. snart är det sommar och vi har all tid i världen att göra det vi vill - tillsammans. ♥



RSS 2.0